Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 928
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 185
Код от колелото на Алтея:

# 1 186
  • Бургас
И на мен това ми се падна, но пише че струва 8 лв
Плащаш си го дефакто. Не е подарък.

# 1 187
Имам затруднения да регистрирам касова бележка в играта на Нивея Мен. Въвеждам всички задължителни данни, качвам снимка според изискванията за файл и размер, но ми дава съобщение, че данните са некоректни. Пробвах няколко пъти, все същото. Пробвах и да маркирам незадължителните раздели /за съгласие за получаване на рекламни съобщения и др./, но пак не се получава. Моля за помощ?

# 1 188
  • София
Имам затруднения да регистрирам касова бележка в играта на Нивея Мен. Въвеждам всички задължителни данни, качвам снимка според изискванията за файл и размер, но ми дава съобщение, че данните са некоректни. Пробвах няколко пъти, все същото. Пробвах и да маркирам незадължителните раздели /за съгласие за получаване на рекламни съобщения и др./, но пак не се получава. Моля за помощ?
И аз имах същия проблем. Оправи се като първо влязох в профила си и след това регистрирах бележката.

# 1 189
И аз имах същия проблем. Оправи се като първо влязох в профила си и след това регистрирах бележката.

Аз нямам профил. Задължително ли е да си направя такъв, за да участвам? Не срещнах такова изискване...

# 1 190
  • София

Аз нямам профил. Задължително ли е да си направя такъв, за да участвам? Не срещнах такова изискване...
Просто споделям аз как успях да регистрирам Blush
Иначе и аз не видях да има такова изискване. Може да пишете на организатора за проблема.

# 1 191
Забелязано в ИГ

# 1 192
  • София
Аз също смятам, че трябва да подминаваме въпроси за касовите бележки. Появил се някой "нов" в темата ник и пита Трябва ли касовата бележка? Не, не трябва 😄
Лошото е, че преди 2-3 месеца и на мен ми се наложи да задам този въпрос. Joy Вече не помня за коя игра беше. Simple Smile

Според мен изпечените мошеници отдавна си водят статистика къде какво се изисква и не им е нужно да питат. Simple Smile

# 1 193
Трябва да се добави и друг продукт в количката Wink
И на мен това ми се падна, но пише че струва 8 лв
Плащаш си го дефакто. Не е подарък.

# 1 194
  • Велико Търново
Танче, ти къде се слагаш в мошениците 🤗😍

# 1 195
Спечелих ваучер за пазаруване в Метро на стойност 99 лв. от играта с Mastercard.🥳

Изпращат съобщения по вайбър.

# 1 196
  • Пловдив
Хайде и аз в групата с ограничение в ИГ, но пък днес спечелих от там ваучер за Andrews 300лв, та съм щастлива Simple Smile

# 1 197
Честити награди, момичета!  Със здраве да се ползват!
Предполагам, че е изтекла, но...от коя игра може да е тази капачка? Благодаря!
Скрит текст:

# 1 198
  • Телиш/Плевен
На Шуменско май, имаше такава тяхна игра. Hug

# 1 199
От играта на Спортдепо в Инстаграм: 🏆 Победители:
1. @ivaylo.todorov15
2. @antoniqkoleva
3. @petyaatanasova16
4. @denitsastoyanovas
5. @thelittleprincess_di
6. @toni.stoyanova