Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 941
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 170
Не адвокатствам на Borisova@ , но аз си спомням, че отметнах три от четирите възможни награди - т.е само за бебешкото одеало не участвах, така че можеше за няколко награди да се участва.
Иначе суша голяма - няма да им близна повече бонбоните на Фереро, пък! Толкова да не ми се падна нищо…
И на мен ми даде да избирам повече от една опция, но аз отбелязах само една награда.
Фереро ги чакаме вкъщи с нетърпение. Надявам се да получим хабер от тях тези дни.

# 1 171

Аз съм сред печелившите и от вас първо научих, не си бях проверила и-мейла Blush
Страшно щастлива съм, тъй като момченцето ми има нужда от шапка и шал, а печеля и одеяло.
Пожелавам на всички, много награди и късмет!!!

Честито за едната награда! Ще ни кажете ли как спечелихте втората? При регистрацията можеше да се избере само един вид награда.
[/quote]

Когато се регистрирах ми даде възможност да избера повече от една награда. Затова явно съм спечелила и двете. Човек тъкмо да се зарадва и от поста ви излиза все едно едната награда е заслужена " Честито, за което", пък другата е нечестно спечелена...

# 1 172
От КК тегленията някой да е получил имейл? Има един като моя в списъка.
Аз получих email

# 1 173
В сайта на Алтея от днес има колело с награди:
https://alteyaorganics.bg/

# 1 174
  • Велико Търново
Аз също смятам, че трябва да подминаваме въпроси за касовите бележки. Появил се някой "нов" в темата ник и пита Трябва ли касовата бележка? Не, не трябва 😄
P&G валидират, да, но дали просто виждат, че има техен продукт или проверяват реална ли е покупката, е друг въпрос. Дразним се, че някой рисува, а сами даваме поле за изява за следващи игри.
Пускам нещо, което видях вчера в магазин от веригата ЦБА, може да има и по другите. Сякаш не ми е попадала играта

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 10:50 от bubalesa

# 1 175
  • Бургас
Момичета не откривам линка за играта на Либрес и ДМ.
Някой има ли го?

# 1 176
Аз също смятам, че трябва печелившите подминаваме въпроси за касовите бележки. Появил се някой "нов" в темата ник и пита Трябва ли касовата бележка? Не, не трябва 😄
P&G валидират, да, но дали просто виждат, че има техен продукт или проверяват реална ли е покупката, е друг въпрос. Дразним се, че някой рисува, а сами даваме поле за изява за следващи игри.
Пускам нещо, което видях вчера в магазин от веригата ЦБА, може да има и по другите. Сякаш не ми е попадала играта

Съжалявам, че съм предизвикала негативни емоции в част от хората тук. От известно време следя месечните теми, участвам в игри с продукти, които използвам в ежедневието, съответно не съм печелила кой знае колко много, а и не съм активна в постването. Да, моя е грешката, че съм загубила бележката, съответно ако се изискваше такава, щях и да направя необходимото да си извадя дубликат.
Отново се извинявам, че така съм ви подразнила с въпроса си, не е било целенасочено.

# 1 177
  • Велико Търново
Някой има ли го?
На стр. 57 е единият линк. Иначе играта беше до 20.11.

# 1 178
Здравейте, момичета!
Участвах  и спечелих в "Другото училище – знания за успех и щастие! ", но нямам възможност да се включа.
Предлагам някой ако има желание и възможност да отиде вместо мен. Говорих с организаторите и няма проблем от тяхна страна.
Събитието ще се проведе на 23-24 ноември в Парк хотел "Москва".
Пишете ми на лично съобщение.

# 1 179
# 1 180
  • Бургас
Някой има ли го?
Обаче не откривам печелившите.

# 1 181
  • Велико Търново
Някой има ли го?
Обаче не откривам печелившите.
В правилата пише на 2 декември.

# 1 182
  • София
Томбола на "Софийска баница" от 18.11 до 24.11.2024г.  с покупка над 20 лв
награда уикенд за двама в х-л Мурите ****, гр. Банско.
Скрит текст:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1130803792386743&set=a.686061206861006

🎉🎉🎉 Софийска Баница - Цариградски Комплекс празнува своя 1-ви рожден ден!
😊🎁 В периода от 18.11.2024 до 24.11.2024г. може да участвате в томбола за спечелването на уикенд за двама в х-л Мурите ****, гр. Банско.
👉🏻 Условия за участие - при всяка сметка над 20 лв. може да попълните своите данни за участие на място в обекта.
🎁 Печелившият ще бъде изтеглен на 25.11.2024 г. и ще бъде обявен в официалната ни страница във Facebook.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 14:47 от lite16

# 1 183
Здравейте група ,  искам да благодаря на съфорумката tanqz , тя си знае . 🙂🙃
Прекрасно е как малките неща те правят щастлив !
Успешен ден и щастлив уикенд на всички!

# 1 184
  • Сливен
Има 2 нови форумни игри, за тези които не сте видели. 👌❤️🫶

Общи условия

Активация на акаунт