Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 954
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 155
Относно кока кола кодовете от стъклени бутилки - преди когато бяха пуснали кампания за лилавата фанта беше само с кодове от нея, когато свърши промоцията ми бяха изчезнали кодовете и когато бяха пуснали след време нова игра с нея се появиха, та може и сега да бъде така.

# 1 156
Някой знае ли по кое време пуска кока кола gif картите и кой куриер носи наградите на Фереро Роше.

# 1 157
  • Сливен
Сега влизам и видях, че вече са отговорили на въпроса за наградите на P&G - да, попълва се само протокол.

Не знам дали съм само аз,но наистина ми прави впечатление, а и мисля че е и ненужно, но : една част от вас като споделят че са спечелили награди - моля ви, пишете че сте спечелили, а не да качвате целите "фермани" от ел. си пощи. 👌

# 1 158
Здравейте. Имам пропуснати вчера и днес от този номер - 024340852, та се чудя дали не съм изпуснала някоя награда.
Участвам във Велинград с две бележки. Включих се във Фантастико 33 години. Похарчих всички кодове в колата за ваучерите и не спечелих.
Успех на всички!

# 1 159
  • моята мила родна страна
Някой знае ли по кое време пуска кока кола gif картите и кой куриер носи наградите на Фереро Роше.
Европът ги носи.
Аз най-после съм с куфар, от последното теглене на Престиж, сега остава да ми се падне отнякъде и пътуване, за да го сефтосам подобаващо. Simple Smile

# 1 160
  • оттам, откъдето започва България
Кристалино не трябва ли до момента да имат 6 тегления?Thinking
Гледам, че седмото теглене трябва да е за периода 19.11.24-22.11.24 г. или след тази дата, а се оказва, че днес - 21.11.24 г. са изтеглени печелившите от седмо теглене - с мултикукъри са 21 спечелили участника. Smirk

Освен това в условията пише, че след всяко изтегляне участникът трябва да изпрати на вайбър печелившата бележка. Проверява се само дали са изпълнени условията за касовата бележка и закупен продукт - снимката.
Според мен тази бележка всеки може да я ползва и при следващо теглене, тя никъде не остава отбелязана, че е ползвана.
Нищо, така или иначе ядем ориз Крина и иначе не бих купила точно от този вид. Simple Smile Дано поне е вкусен.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 20:33 от Ранобудна

# 1 161
Бележката на Кристалино се регистрира с номер, който при спечелена награда трябва да се удостовери със снимката. Преполагам че няма как една и съща бележка да се регистрира отново, а може и да става, не съм пробвала и нямам такова намерение.

# 1 162
Да ви кажа, аз бая помрънках онзи ден, обаче на Smirnoff сета е много желан от мен!
И миналата година участвах в тяхната игра,само с една бележка,и спечелих ваучер за Фешън Дейс.
Тази година пак с една бележка. ❤️

# 1 163
Аз нещо се напрегнах и драснах един злостен мейл на Кока Кола. Рових из ЗЗП, харесах си един член който горе долу ми “уйдурдисва“ и им обясних, че не е ок да приканват да се включиш в игра и то с покупка, а накрая реално игра и награда да няма. Ще очаквам в най-кратки срокове, сиреч след празниците да ми отговорят 🤣
От фереро явно няма да ми се обадят да ходя в Дубай, ама то и без това куфар нямам 😅
Голям мрън!

# 1 164
  • София
Здравейте. Имам пропуснати вчера и днес от този номер - 024340852, та се чудя дали не съм изпуснала някоя награда.
Участвам във Велинград с две бележки. Включих се във Фантастико 33 години. Похарчих всички кодове в колата за ваучерите и не спечелих.
Успех на всички!
Фереро ми звъня днес от този номер.

# 1 165

Аз съм сред печелившите и от вас първо научих, не си бях проверила и-мейла Blush
Страшно щастлива съм, тъй като момченцето ми има нужда от шапка и шал, а печеля и одеяло.
Пожелавам на всички, много награди и късмет!!!

# 1 166
И докато чета колко много спечелени награди има в групата , и се радвам ...и хоп - спечелила съм от Кайлъшка ракия и са ми писали този вечер. Това е защото мрънкам от преди как ракия не пия, обаче толкова и се надявам ( домашните ще и се зарадват) ☺️ Още много награди на всички желая и се оглеждайте за ракия 😁

# 1 167
  • Телиш/Плевен
Честито на всички! Толкова е хубаво, когато валят пост след пост за спечелени награди. Heart Все така да е! Flowers Four Leaf Clover

Да ви кажа, аз бая помрънках онзи ден, обаче на Smirnoff сета е много желан от мен!
И миналата година участвах в тяхната игра,само с една бележка,и спечелих ваучер за Фешън Дейс.
Тази година пак с една бележка. ❤️
През годините тази тема ме научи на две неща. Първото е, че не са нужни 1258 участия в която и да е игра, нужен е просто късмет, а за него е достатъчно и едно участие. И второто - "мрънкането" помага. Satisfied

Нищо, така или иначе ядем ориз Крина и иначе не бих купила точно от този вид. Simple Smile Дано поне е вкусен.
Вкусен е много, но може и да съм малко пристрастна, защото обожавам ориз... Оризът им за суши също е невероятен. Yum

Относно повтарящите се имена, понякога може да не е един и същи човек, особено ако са често срещани име и фамилия. Погледнах в списъците на Крина, които коментирате и видях име като моето, а аз едва днес намерих този ориз и участвах за пръв път. Съответно, ако спечеля в следващото теглене, ще станем няколко печеливши с това име... Да, има и много измамници, за съжаление, но няма как винаги да сме сигурни какъв е случаят и да сме категорични, че е измама. И в други игри ми се е случвало да видя име като моето и да се зарадвам, защото съм взела участие във въпросната игра, а да се окаже, че не съм аз...

# 1 168

Аз съм сред печелившите и от вас първо научих, не си бях проверила и-мейла Blush
Страшно щастлива съм, тъй като момченцето ми има нужда от шапка и шал, а печеля и одеяло.
Пожелавам на всички, много награди и късмет!!!
[/quote]

Честито за едната награда! Ще ни кажете ли как спечелихте втората? При регистрацията можеше да се избере само един вид награда.

# 1 169
Не адвокатствам на Borisova@ , но аз си спомням, че отметнах три от четирите възможни награди - т.е само за бебешкото одеало не участвах, така че можеше за няколко награди да се участва.
Иначе суша голяма - няма да им близна повече бонбоните на Фереро, пък! Толкова да не ми се падна нищо…

Общи условия

Активация на акаунт