Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 966
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 080
Приложението на Кока-Кола вече работи. Не виждам да има нови награди или игри.

Нови награди и игри няма,но да се надяваме,че "чудото" се е случило и питъчните игри няма да бъгват

# 1 081
# 1 082
И аз съм с кафе машина. И много кафе Simple Smile
 ФФ според мен винаги си проверяват добре бележките. В крайна сметка,пишете им щом не е УНП то. Обаче веднага ви казвам, играта на Шуменско и ФФ, оградено е УНП то , но не го приема формата. Питах тук, нищо, не знам колко хора участват. Аз съм почти всеки ден. И си приема само номера на бележката долу вляво и изписва " имате 3 участия примерно. "  Освен утре да звънна на Шуменски за УНП то. Да няма изненади. Но така или иначе не го приемаше първите дни и си продължим с номера на касовата.  Трябваше просто да си оправят формите. Спомням си преди ,някога приемаше си само УНП то както искаха и не можеше да се въведе друго.
Каква е тази касова бележка с три цифри 220 от Фантастико?Няма такава.Писах им писмо ,да попитам за тези нередности и дали ще проверят печелившите касови бонове.

# 1 083
  • Сф
Не споря. Не съм гледала бележките в Долче Густо. Дадох пример с играта им на Шуменско в момента. Утре ще звънна на телефона даден там. Щото и там не е много наред и не ми е все тая да регистрирам през ден , ако накрая има нещо. Сега даже не може да се вкара унп, а преди можеше ,но формата не го приемаше- не отчиташе регистрацията .

# 1 084
Имах две участия за кафемашина на Dolce Gusto , не успях, а много исках да да заменя моята, но…в крайна сметка си работи отлично
Участвах и в Нивеа, Олд Спейс, Ариел …
Не мога да се оплача обаче, каквото е мое стига до мен Simple Smile
Участвам доста във Велинград - навсякъде по офисите заредих, къщите , срам ме е да кажа че имам над 10 участия.
Сладки времена още не знам ще участвам ли, макар че лукчета винаги имаме вкъщи.
В Лакми колежката е със продукти , много мила дами днес се свърза с нея.Беше удоволствие този позитивизъм…
Участвам във Куинс с три сока, Смирноф, Хайнц, бондюел( малко прекалих с грах и царевица ),Саяс,, Марети иии новото за мен бира Старопрамен( за колегите заредих).
Имам нужда от мултикукър, който да подаря на много близко семейство в нужда. Тази Коледа съм приготвила подаръци , от награди, с който да зарадвам любими хора. В тази връзка една жена писа за слушалки за детенцето й от Ети , но спечелила външна батерия- моля, да ми пише за да й изпратя слушалките .
П.п. Шуменско имам и там участие за Щастливеца- прекрасна обстановка и храна. Обслужване на ниво. Често ходим да релаксираме там и да се насладим на храната и виното им.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 10:53 от JustMila

# 1 085
Като спечелите чорапи от КК къде пишете за доставка ? На кой мейл и какво точно се пише?

# 1 086
Имах две участия за кафемашина на Dolce Gusto , не успях, а много исках да да заменя моята, но…в крайна сметка си работи отлично
Участвах и в Нивеа, Олд Спейс, Ариел …
Не мога да се оплача обаче, каквото е мое стига до мен Simple Smile
Участвам доста във Велинград - навсякъде по офисите заредих, къщите , срам ме е да кажа че имам над 10 участия.
Сладки времена още не знам ще участвам ли, макар че лукчета винаги имаме вкъщи.
В Лакме колежката е със продукти , много мила дами днес се свърза с нея.Беше удоволствие този позитивизъм…
Участвам във Куинс с три сока, Смирноф, Хайнц, бондюел( малко прекалих с грах и царевица ),Саяс,, Марети иии новото за мен бира Старопрамен( за колегите заредих).
Имам нужда от мултикукър, който да подаря на много близко семейство в нужда. Тази Коледа съм приготвила подаръци , от награди, с който да зарадвам любими хора. В тази връзка една жена писа за слушалки за детенцето й от Ети , но спечелила външна батерия- моля, да ми пише за да й изпратя слушалките .
П.п. Шуменско имам и там участие за Щастливеца- прекрасна обстановка и храна. Обслужване на ниво. Често ходим да релаксираме там и да се насладим на храната и виното им.

Изключително приятно ми стана, докато Ви четях!
Личи Ви, че сте приветлив и позитивен човек, с добро сърце!
Бъдете здрава Вие и семейство Ви!
И нека наистина да бъдем благодарни за това, което имаме. Да играем честно и почтено, защото наистина това, което е наше, винаги идва при нас! Да бъдем хора с добри и топли сърца!

# 1 087
  • София
Като спечелите чорапи от КК къде пишете за доставка ? На кой мейл и какво точно се пише?

coca-cola-app@bespoke.bg

Мисля, че трябва да има номер, който се изписва в момента на печалбата. Пишеш него.

# 1 088
Уфф, не правете като мен - съвсем изключих за касова бележка от миналия ден че можех да я регистрирам заради продукти на Маги, а аз вместо това я обърнах и си направих следващия списък за пазаруване на гърба на бележката, цялата е одраскана Grinning

# 1 089
Аз си направих труда и споделих линкове с игри от ИГ,с хубави награди...Не Ви свалят профилите,заради линка...наред ограничават тези от ИГ и няма как да се включи човек в повече от 5-6 игри,а ако пишете и много коментари-да,махат Ви профила и се изискват кодове от мейл,смс и т.н.
Но ще го имам предвид и няма да качвам повече линкове в темата...
Късмет на всички и честити награди! Кафе машината на Nescafé е много добра,ползвам си я наред с автомата на Филипс.
Аз също последвах линковете и ми беше супер удобно , че някой си е направил труда да ги нареди и да нацъкам наготово. Проблемът с блокирането няма общо с това, дали е до брой коментари или до това дали са веднага един след друг - вече и аз не знам. Големи инквизитори са, обаче си е страшна краста и разтоварване да се поцъка (до ограничаване, къде след 8 коментара, къде след по-малко или повече).

# 1 090
На Грей декларациите са еднакви на всяка игра. Имат 2 темплейта - за награда над 100лв и под 100лв, като разликата е че в тази над 100лв има ЕГН.
За Джуниър ангин и аз като видях печелившите на по-големите награди, ми стана ясно че няма да се видя никъде. Участвах за комплекта за рисуване.

orange_county, играта на Филаделфия беше до вчера.

Благодаря, не знам дали заради играта, но шоколадпвата Филаделфия изчезна от магазините, днес с детето обиколихме 4...Не заради играта, той си е фен на крема сиренето и редовно е налично в хладиника, но пък в играта не успях да се включа.
Искам да ви споделя радостта си,че имам награда от форумната игра на "Мирта Медикус", за което бях изпуснала и са се свързали с мен на съобщение. Наистина много ме зарадваха в този рисков сезон Simple Smile

# 1 091
  • Сливен
И аз цъкнах на  линковете, и...не стана нищо. 🤔 Може би...Защото..бях 1 седмица "блок", "почивка", "ограничена" 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 092
И аз вчера реших да поиграя в Инстаграм и ме блокираха. Съобщения, кодове и ме отблокираха, обаче сега като опитам да тагна някой в някоя игра и ми изписва, че до 22.11. не мога да го направя. Много е неприятно това. Може би защото нацъках участия в 7-8 игри последователно. Вероятно е по-добре на ден по 1-2 участия да правя.

# 1 093
  • In The Middle Of Nowhere
Хора, ето нещо в духа на темата за иг, за ограниченията, за рядкото печелене и т.н Докато се играе честно и чакаш да ти падне ограничението има тарикати с по 50-60 профила. Първия и втория със 100те лв са на един и същ човек. Заедно с мъжките има имножество женски профили, които се следват взаимно и се тагват взаимно. Разглеждала съм ги в профилите, които са отключени. И после играй честно, не слагай по мн коментари да бе те ограничат и печели…
Скрит текст:

# 1 094
На Фантастико от офиса с  8 касови сме с 3 машини. Естествено за да ми е тъпо (както казва Рачков) на мое име е тази за офиса 😁  и аз бях с едно участие, ама КБ не е личната 😁😁😁
Та само една от колежките е с регнат дългия номер долу, а не УНП и не Бон.
На Шуменско това авторско не е нашето, сладка и странна ми е, но имам само още 3 😁
Старопрамен взех заради лаптопа, а бирата да дам за Коледа, ама не ми я взеха, било алкохол, а как щяха да се изкефят дядовците ееее, ама сега има шоколад и ФаФли за бабите 😁🍀

Общи условия

Активация на акаунт