Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 152 - ноември 2024)

• 124 816
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
От вчера, от играта на Фантастико в Инстаграм - пасатор, писаха ми, че утре ще е в посоченото от мен Фантастико 😁

# 1 426
+359875345071
Познат ли ви е този номер?

# 1 427
Имам съобщение за утре за кошницата на Захарни заводи. Много са бързи, супер! 😊

# 1 428
В Милде с 3 участия и нищо. Този месец голяма суша.

# 1 429
Тази година и за мен е доста тегава, освен това съм в дупка, около РД. Това че нямам кой знае какви награди не ме притеснява, но загубих много скъп за мен човек, което е най-лошото. С нетърпение чакам Нова година и силно се надявам да е много по-добра.
Иначе и аз имам слушалки от КК, които не съм взела още, но и не се надявам да са много класни, впредвид бройката и малката сума за покупка.

# 1 430
  • Пловдив
Имаше игра на Монстър в Лидл, днес изтича крайния срок за обявяване на печелившите ( то от кока кола какво да очакваш,мина вече месец от играта).

# 1 431
Имаше игра на Монстър в Лидл, днес изтича крайния срок за обявяване на печелившите ( то от кока кола какво да очакваш,мина вече месец от играта).

И аз ги чакам. По спомен миналата година ги обявиха доста след срока в правилата.

# 1 432

Не мога да се регистрирам в тази игра. Съгласявам се с условията и ми изписва отговорът е задължителен

# 1 433
Получих две награди ,миналата седмица.

Утре идват тениската от кока кола и Кауфланд със Спиди,и Сърцето от Кристално с Еконт.
В Милде ме няма,счупих серията с една бележка.
За Монстър и Лидъл бях забравила,и там бележката ми е една.
От кока кола ми пратиха съобщение с код по Вайбър,при регистрация дава 500 Gems.

# 1 434
И мен  ме няма в Милде, с две участия бях. Мрън -мрън. Надявах се предвид многото награди 🙂. Дано се похвалят хора тук от темата.
Интересно ми е,че никой още не се е похвалил за играта на P&G  и КФ. Тази със седмичните тегления.

# 1 435
  • Варна
geri
При мен нямаше проблем, току-що се рег-нах

# 1 436
  • София
И мен  ме няма в Милде, с две участия бях. Мрън -мрън. Надявах се предвид многото награди 🙂. Дано се похвалят хора тук от темата.
Интересно ми е,че никой още не се е похвалил за играта на P&G  и КФ. Тази със седмичните тегления.

Писах им за играта на Ариел и кауфланд. Първо ми отговориха, че играта не е свършила. После че не съм чела правилата. Накрая им цитирах правилата и ми отговориха, че имало технически проблем и ще има теглене на 24.11 .
Пак нямаше след малко пак ще им пиша. И ще им кажа, че ще пусна жалба до КЗП.

# 1 437
От днес следобяд. Blush Играх с името на мъжа ми, все пак той купи продукта. Вече има и имейл. Малката ще си има Маливче. Като писахте, че има само 2 печеливши погледнах и бяха станали 3-ма. Сега вече са 8.

# 1 438
  • In The Middle Of Nowhere

Не мога да се регистрирам в тази игра. Съгласявам се с условията и ми изписва отговорът е задължителен

Не си попълнила някое поле

# 1 439

Общи условия

Активация на акаунт