Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 869
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 725
  • България
С Dove са ми много изкуствени холивудски и не им вярвам, че имат дълбоки чувства. Дамиано разочарова с избора си на гадже както Тимъти Шаламе с Кайли.

# 1 726
Като гледам новината изобщо не е прясна, но за мен е...
Любимецът ми Damiano David с ново гадже. Dove Cameran - за мен непозната, с вид на глезена старлетка.. Малко ме разочарова с избора си, за човек като с него, с типична екстравагантност, очкавах нещо по-различно. Та, явно са го хванали в движение да се целува с новата и бил се оправдал, че те тъкмо се били разкарали със Giorgia Soleri, дългогодишната му приятелка..
Тук може да поразгледате новата двойка.
https://www.tiktok.com/discover/damiano-david-new-girlfriend?lang=en

Не ми отваря снимките, защото нямам тик ток. Някоя добра душа да пусне 2-3?

# 1 727
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Може ли снимки и на самия Дамяно, че често тук се пише за него. Някакъв актьор ли е?

# 1 728
Ее вокалиста на Манескин. Simple Smile

# 1 729
  • Bayern
Тук има мн. снимки на Dove Cameron и Damiano David https://www.google.com/search?num=10&newwindow=1&sca_esv=89e12d9 … &bih=494&dpr=1.39

Него не го познавам , а тя участва в мюзикала Descendants

# 1 730
Млада, красива, какво повече?

# 1 731
Прилича на младата версия на фолк певицата Десислава.

# 1 732
Тя е звезда на Disney. Преди това имаше връзка с Thomas Doherty - не много известен актьор, ама хубавец. Бяха голяма любов, много хубави неща казваха един за друг, а след раздялата тя беше съкрушена... Малко е предобрила с подобренията по лицето си
Скрит текст:

# 1 733
  • България
Dove е колкото млада толкова и с изменена физиономия от пластични операции. В момента не изглежда човешки.

# 1 734
Първата ми мисъл беше, че ако тия двамата имат деца, няма да им се размине ринопластиката. Гледала съм я във филми на Дисни тази Дав, много различна беше в носа и в лицето като цяло в ранните си тийнейджърски филми.

# 1 735
Dove е колкото млада толкова и с изменена физиономия от пластични операции. В момента не изглежда човешки.
Фуу, разочаровах се Confused

Една корица, която харесах.

# 1 736
Доста добра имитация на пищната италианка от романите и филмите на 50-те. Доста напомня на Римлянката на Алберто Моравия. Хареса ми.

# 1 737
Много ми харесва Дав Камерън на мен и според мен супер много си отиват с Дамяно.
Тимъти Шаламе и Кайли Дженър са ми също много симпатични и по отделон, и заедно.
Бърках дълги години Дав Камерън и Сабрина Карпентър, но сега ги различавам по гаджетата - Дав е с красивия, Сабрина - с... некрасивия.

# 1 738
  • България
На мен Дамиано не ми е красив, нито симпатичен, но виждам, че е чаровен и секси. Гаджето на Сабрина го виждам за първи път - с този външен вид ще го запомня. Не ми е симпатичен и той. Сабрина не е първа красавица, с нейния си подхождат, дребнички са.

# 1 739
Радина в ИЗПОВЕД: Пламен се грижи за мен! Заради него спрях алкохола

А кой е този Пламен.

Общи условия

Активация на акаунт