Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 816
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 770
Скрит текст:
Дамяно се раздели с Джорджа през юни миналата година, с Дав тръгнаха официално през есента на 2023. Била съм на много концерти на групата, в момента той развива соло кариера. Пусна колекция за Дизел преди дни.https://bg.diesel.com/en/ (тяхно рекламно лице е също).
С него имаме общи познати от години, публичният му образ е съвсем различен. Външността му и възприемането му е въпрос на лични предпочитания.
Oлее, много ще е интересно да разкажеш нещо "от кухнята" за него Yellow Heart
Мен ме грабнаха като музиканти, още първото парче.. ама после тоя човек първо ме отблъскваше е откровено голите си провокации, но има нещо много магнетично в него..
Интересно ми е с какво е различен в живота навън?
Да не излезе че е супер скромен и срамежлив сега.. и е четял книги по цял ден в училище Laughing
Той не е завършил училище Angry

# 1 771
На мен този Дамиано не ми е хубав, секси или чаровен, не ми въздейства. Но е страхотен музикант.
Рая Пеева е мега лигава и превзета; за мен тя е от жените, които трябва да мълчат и хубавеят, отвори ли уста - катастрофа. Като актриса също е посредствена. Възлюбеният ѝ даже не искам да го коментирам, нея нахраних достатъчно Joy

# 1 772
Аз съм консерва, но Дамиано е един от най-добре гримираните мъже, които съм виждала. След Азис, разбира се. Отива му този екстравагантен вид. Има заряд, който те влачи и зашеметява. Усещам го дори, когато го слушам по радиото. Не знам как го прави, но с мен му се получава.

# 1 773
  • Down south
Групата и Дамиано, явно са популярни  в Европа, за него научих от тази тема.
Далеч от секс символ, че дори и в орбитата.
Да ме прощават почитателките му Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 774
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И аз от темата разбрах за този Дамяно, че то и група имало Монексин. Разцъках малко снимки, доста екстравагантен, гримиран и татуиран. Не е изобщо май тип, но явно фенки, включително и тук не му липсват. Дет се вика няма да бъде върнат.

# 1 775
Леля Ваня Щерева (по Нова) как постигна да изглежда 15 г по-млада? При кой доктор и какво си е правила?

# 1 776
Без да е красива Ваня ,сега изглежда много по-добре .

# 1 777
Лучия, бившата жена на Филип Плейн, която той напуска заради новата си (тя роди наскоро поредното му момченце)
Та, Лучия споделя за майчинските ежедневни дейности без 0 помощ.
Чак ми се струва невъзможно Плейн така да я оставил.
Децата са много красиви.
И тя е симпатична.
Но много кофти постъпка от негова страна/
Още си спомням как беше в болницата и качваха сторита, а той в същото време е очаквал поредното си дете от друга жена
Скрит текст:

# 1 778
  • Sofia
Все пак никъде не споменава, че е без издръжка, т.е вероятно е финансово осигурена. Може да е нейният избор да не наема хора за това. Иначе факт, отвратителна постъпка на поредния пишман мъж!

# 1 779
Барбара Палвин
Скрит текст:

Деми Мур
Скрит текст:

Сърша Ронан
Скрит текст:

Селена Гомез, Зоуи Салдана
Скрит текст:

Джулиан Мур и Тилда Суинтън
Скрит текст:

Хали Бери
Скрит текст:

Моника Белучи
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:
Адриана Лима
Скрит текст:

Кандис
Скрит текст:

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Изабел Юпер на корицата на Madame Figaro France
Скрит текст:

# 1 780
Не е Дамиано, азис беше.
А преди това имаме Дейвид Бауи, Мартин от Депеш, Робърт Смит от Кюър, Бой Джордж и още сума ти мъже излизаха гримирани, без някой да се впечатли.
😁
Ако не се лъжа Елвис е пионера.

# 1 781
  • София
Може. Но ако не е Елвис, ще е някой египетски фараон 🙃 О, ужас! 😵‍💫

# 1 782
Аз за Дейв се изненадах колко е нисък. Знаех, че не е висок като цяло, но е много нисък , а беше с обувки с висока пета, не знам как се казват, каквито Саркози носи. И танците му едни странни и маниерни, на младини друго сценично поведение имаше, от концертите, които съм гледала.
Ауу, за Дейв или добро или нищо! За мен е великан! Нисък, висок.. много хора тук сме израстнали с музиката му и го обожаваме! Не си припадам по някаква външност в негово лице, но този човек е страшно магнетичен и не мога да се съглася с тези думи.. Не знам била ли сте на техни концерти...
В моите очи не е задължително един мъж да ми харесва външно(т.е да е мой тип), задължително за да го намирам за магнетичен, обаятелен, секси и да го обожавам като музикант...
За моите 40 г Дейв е всичко това..  и смятах така и когато бях на 15 и ги слушах 24/7 ч

# 1 783
  • На морето!
За всички скандализирани от Дамиано защитници на християнските ценности и притеснени за вида на българския юнак, пускам един българин, звезда в Русия
Скрит текст:

# 1 784
  • 🌊
Този Дамиано го разбрах от следния колаж и от тогава виждам само това
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт