Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 798
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 785
Ам, хм, как да кажа... Накратко, по-женствен е от лейди Ди, и по красив (обективно погледнато)

# 1 786
Дамиано трябва да се види в движение. И да се чуе. Но всеки със симпатиите си.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 11:54 от anra

# 1 787
Отварям ютюб преди малко и бам, най-отпред, един епизод на Къртицата. Не съм го гледала никога, пускам го сега, да видя за Радина и Деян. 😂

И на мен ми излезе епизодът и го изгледах. Както и двата преди него. Хора, те и двамата са нон стоп пияни и мега неадекватни. Освен това смятам, че кахърността и объркаността на Радина е от липси на определени неща. Изглежда като човек с тежки зависимости.
Не защитавам Деян и проявите му на агресия в никакъв случай! Но тя е непоносима. Също като него.
Това ми обяснява и някои детайли в поведението й в онова интервю в Ничия земя.
Кухи отвътре и двамата като хора. Но с претенция. При това огромна. За талант не искам да говоря. Той е отделна тема.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 01:52 от PoshSpice

# 1 788
Алексиеви превзеха темата и двамата актьори са ми били винаги антипатични, Димо особено кофти усещане ми е носил винаги, малко тип Токев без да знам, че и пие..
Кажете за Цвети и другия Алексиев, подозирах, че драпа да го зареже, спука се да инфлуенсва, реклами, контакти, ако беше щастлива дали щеше толкова да се пъне, събираше средства да се раздели май..

# 1 789
Gwen Stefani
Скрит текст:

# 1 790
Гуен Стефани-то и тя с неузнаваем фейс.
Жесток е явно натискът в американския шоубизнес всеки да изглежда по-млад и от най-младите си години. Ама поне успешно да беше.

# 1 791
За всички скандализирани от Дамиано защитници на християнските ценности и притеснени за вида на българския юнак, пускам един българин, звезда в Русия
Скрит текст:
Не виждам тук защитници на християнските ценности, обаче! Темата е за компроматите на известните и се лафим, нищо повече.

# 1 792
Да...и на мен тубата ми пробута този епизод на къртицата ,превъртях го набързо и да...и двамата са тежко неадекватни ,все едно играят нонстоп в долнопробна драма
 -Чика аз съм лошото момче на планетата ,така ще е ,само да не си махна главата...
-О...Деяне ...защо говориш така...аз те обичам,искам само да ми вярваш ....аз съм твоето момиче ...
-Той знае ли кое Шекспир ,а ...А?!????? Ще изляза ...объркана си ....разсеяна си...
-🥴😭🥲
Тежки инфантилни...не мога да повярвам,че това е продължило 16 години ,няма как човек да излезе неразрушен от тоя абсурд ..
И баща и е за бой...да не хване да я изкара и да му бие два шамара на тоя палячо,като нормален мъж и баща .
Трябва му една Златка на тоя да му покаже кой кара влака хаха ама те такива само потенциални жертви търсят .
Ваня наистина изглежда супер ,преди 10-15 години приличаше на леля в черешката ,много е glow up-нала ,браво! Каквото и да е правила ,всичко е много премерено!

# 1 793
Гуен Стефани много неуспешни джуки и зъби си е монтирала. Неразличима от другите киборги.
Беше много красива в периода на песните Cool и 4 a.m. В Cool с тъмна коса беше топ. Можеше да остарее красиво, но уви...

# 1 794
Ванчето не беше ли влюбена в Тото в Биг Брадър?
Той наскоро някъде каза, че все още са си много близки, но не са се виждали от много години, и добави - ако сме се засякли някъде, не ми се сърди Ванче

# 1 795
Преслава от концерта си в Арена Армеец. Галена е била гост.
Скрит текст:

# 1 796
"Първата дама на Бразилия Жанжа наруга Мъск:"Майната ти,Илон!" Yum

Дамите вече не са това,което бяха.

# 1 797
  • In The Middle Of Nowhere
Има ли някакъв повод за този концерт на Преслава?
Пп:разбрах, 20 г на сцена

# 1 798
20 години на сцена.

# 1 799
20 години на сцена.
20 години грачене.

Общи условия

Активация на акаунт