Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 790
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 800
  • България
Преслава и Галена нали в началото на кариерата са били близки приятелки, после се карат и сега затоплят отношения. Учудих се на включването на Галена.

# 1 801
Има ли някакъв повод за този концерт на Преслава?
20 години на сцена.
20 години грачене.

Що гладене? Тя си пее.Снощи 3 часов концерт на живо направи.

# 1 802
"Първата дама на Бразилия Жанжа наруга Мъск:"Майната ти,Илон!" Yum

Дамите вече не са това,което бяха.
Трябва някой да му го каже 😄 нагло парче е. И ако не бяха парите, доста looser излъчване.

# 1 803
  • софия
Аз за Дейв се изненадах колко е нисък. Знаех, че не е висок като цяло, но е много нисък , а беше с обувки с висока пета, не знам как се казват, каквито Саркози носи. И танците му едни странни и маниерни, на младини друго сценично поведение имаше, от концертите, които съм гледала.
Ауу, за Дейв или добро или нищо! За мен е великан! Нисък, висок.. много хора тук сме израстнали с музиката му и го обожаваме! Не си припадам по някаква външност в негово лице, но този човек е страшно магнетичен и не мога да се съглася с тези думи.. Не знам била ли сте на техни концерти...
В моите очи не е задължително един мъж да ми харесва външно(т.е да е мой тип), задължително за да го намирам за магнетичен, обаятелен, секси и да го обожавам като музикант...
За моите 40 г Дейв е всичко това..  и смятах така и когато бях на 15 и ги слушах 24/7 ч
Аз съм по-дърта, доста повече години са ми идоли и ще останат такива завинаги, но и на мен някои маниери на Дайв на концерт последните години са ми леко... дразнещи да кажем. Иначе на последния концерт, на който бяхме, бяхме на ограда и всеки път, когато Дейв беше над мен, погледнеше в моята посока, се разтичах, въпреки че мъжът и детето бяха до мен. Но и маниерите, които ме дразнят, бяха там.

# 1 804
  • Glasgow
Аз буквално можех да го пипна, дори се дръпнах после по назад, за да мога да гледам и мултимедията, защото беше доста готина. Концертът беше супер, но не само негова заслуга. И разбира се, че за музикант няма значение висок/нисък, просто аз се изненадах. Из интернет го пишат 178см, освен аз да съм се уголемила и да не съм 180см вече🤭
Мартин беше много готин😎

# 1 805
  • софия
Да, обърнаха си ролите с годините. В началото Мартин беше по-провокативен като поведение и визия. Сега е по-улегнал.

# 1 806
  • Glasgow
Риана и син
Скрит текст:
Гуен Стефани и син
Скрит текст:

# 1 807
Препоръчвам следната дебела биография на всички фенове на Депеш Мод:
https://www.ciela.com/golata-istina-depeche-mode.html

И за мен е секси младият Дейв Геън. Не може да се сравнява с Дамиянчо. Така и не разбрах хайпа по Манескин.

Ванчето Щерева беше влюбена в агнешкото Тото във Вип Брадър. След това и навън му увисна като лелка с разклатени хормони. Близостта им е толкова, че Ванчето си позволява да пише на жената на Тото, много добре се разбирали защото двете....

# 1 808
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Недоумявам какво му харесват на Тото?

# 1 809
Относно концерта на Преслава, мернах един рийл, в който дъщеря й е качена на сцената и пеят заедно.
Коментарите на хората са предимно на възмута - защо детето пее чалгии за чужди легла и т.н. вместо да разглежда книжки или да прави детски неща.
Нашите фолкаджийки наистина се имат за звезди от ранга на Уитни Хюстън и не осъзнават колко им е пошъл целия имидж. Та чак и малките си деца въвличат без време. Тук визирам и сина на Галена, с когото тя заедно се кълчеше в едно видео, ако помните.
Да не излезе накрая, че Мария най-добре е възпитала дъщеря си Simple Smile

# 1 810
Цанов качил видео с нарко-изповедите на Сузанита, Сузанита си признава, че на 14 години е била наркодилър, а на 16 направила първия си милион. Това за милиона не знам колко е вярно, но ме шокира как на 14 изкрава пари  с наркодилърство, за да си купува неща, а родителите не си задават въпроса откъде идват тези пари. Или може би са били напълно окей с идеята...

# 1 811
  • Mediterraneo
Кристина Димитрова
Скрит текст:

# 1 812
Бе къв милион бе?! Виетнамски донги ли🤣😂 Истината е че на 14 беше в малко морско градче, където всички знаеха какви ги върши… тъжна и грозна история, за дете вършещо неща дето ние над 40 не сме виждАли..
Сега бизнесът и е Онли фенс, бебе има, похабен живот.
Екстра е за годините си Кристина

# 1 813
Цанов качил видео с нарко-изповедите на Сузанита, Сузанита си признава, че на 14 години е била наркодилър, а на 16 направила първия си милион. Това за милиона не знам колко е вярно, но ме шокира как на 14 изкрава пари  с наркодилърство, за да си купува неща, а родителите не си задават въпроса откъде идват тези пари. Или може би са били напълно окей с идеята...
А в това време НАП ревностно дебне куриерите да не би случайно някой да продаде нещо, което повече няма да ползва и да не си плати данъка.

# 1 814
Тя сега в онлифенс ли заработва?

Общи условия

Активация на акаунт