Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 491
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 195
Madonna
Скрит текст:

# 196
Понякога от леглото от операционната те местят с чаршафа и буквално те хвърлят като чувал на другото легло, което е в болничната стая.
Колкото до болницата, щом е избрана тази, явно има причина - доктор, екип или нещо друго. Не си и помислям, че Гала и Джуджи с техните контакти и възможности не могат да си позволят нещо по-добро. Значи е друга причината за избора, но е приключило зле.
Пак ще кажа - Горкото момиче! Това е силна болка.
Аз бих съдила болницата.

# 197
Горката Мари..
Дано поне с този си пост стане поне малко по - известна, освен като дъщерята на Гала.
Щото тя с друго, освен с това не е.

# 198
А тя има ли някаква професия или е инфлуенсър в Инстаграм?

# 199
  • На морето!
След като разбрахме, че и 100 шамара са малко за Спас, защото е син на Стрина, сега вече лишаваме и Мари от право на съчувствие, защото е дъщеря на Гала.

# 200
  • Варна
Надявам се, Мари да осъди този медицински специалист, който й го е причинил - лекар ли е, сестра ли е, който и да е.

# 201
Кой пък е лишил от съчувствие Спас (освен майка му може би, която изчака снимките да приключат, преди да залее мрежите с възмущение)? Тука всички се изредихме по три пъти да осъждаме насилието, да искаме линч, кенсъл и затвор. Какво повече? То Стрина и Иван си клюфтели на Гърцията, ние тука излязохме зли, че не сме тръгнали лично срещу Каменов.

# 202
  • София
Горката Мари..
Дано поне с този си пост стане поне малко по - известна, освен като дъщерята на Гала.
Щото тя с друго, освен с това не е.
Някъде се е тръшкала, че не е известна ли? Задължително ли е наследниците на публичните ни личности също да са известни? Момичето си има заможни майка и свекърва, може да прави или да не каквото си иска.

# 203
Кой пък е лишил от съчувствие Спас (освен майка му може би, която изчака снимките да приключат, преди да залее мрежите с възмущение)? Тука всички се изредихме по три пъти да осъждаме насилието, да искаме линч, кенсъл и затвор. Какво повече? То Стрина и Иван си клюфтели на Гърцията, ние тука излязохме зли, че не сме тръгнали лично срещу Каменов.
Никой, разбира се. Говори се ангро, колкото да има съспенс и да става приказка.

Доста грубо ще да са се отнесли с Мари, чак ребро да й счупят. Чувала съм за такава травма, причинена от натискане по време на естествено раждане. Бързо възстановяване!

# 204
  • вкъщи
Наш приятел беше с пукнати ребра и знам,че много боли и не можеш да лежиш и  спиш от болки. А това  хем да си опериран,хем новороденото си бебе да не можеш гушнеш и обгрижиш, сигурно не може и да кърми...Ами ужасно и травмиращо преживяване е, за моите разбирания. Дано бързо се възстанови, но знам че не е леко и иска много пазене.

# 205
  • При семейството си
Счупено и пукнато ребро с какъв преглед се установява,  скенер, рентген?
Какво и защо биха могли да натискат така по време на секцио или как точно трябва да са я “метнали” от операционната в реанимация?!

# 206
И с рентгент става. Първия индикатор е болка. Вероятно е причинено от натиск, отколкото при преместване.
При правене на сърдечен масаж при спешни случаи 95% се чупят ребра.

# 207
  • София
Аз съм в тотален шок от няколкото мнения, които успяха да намерят кусур в родилката с пукнати ребра!!! Направо не знам къде се намирам, в бг мама, или в коментарната секция на някой онлайн таблоид.
Добре, че поне са малцинство тези мнения.

# 208
Рентген, иначе не е сигурно. Аз бях паднала много лошо и се бях ударила на метален прът. Не можех да дишам и да мърдам. Е, оказа се само натъртено, макар да бяха сигурни, че е счупено поне едно.
Дано бързо се оправи.

# 209
  • При семейството си
Първоначално не бях разбрала, че дъщерята на Гала е имала толкова тежко и спешно секцио, раждане.
Не мога и не искам да си представя и как е станало…чак счупено ребро.
Дано бързо се възстанови (всъщност колко време отнема възстановяването от подобни травми) и да може даде наслади на майчинството и бебето си.
Интересно Гала защо още не е зачекнала сериозно темата….дори и да предприемат персонални мерки, дела, подобни.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 22:57 от Elpis

Общи условия

Активация на акаунт