Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 903
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 325
  • 🌊
На точно тези снимки не бих я определила като красива и то не заради процедурите, а заради грима. Изглежда все едно са я гримирали с пръсти обаче са закъснявали и са я пуснали недогримирана. Отделно молив в долната част а очите не е подходящ за всеки, тук е направил една много гадна граница между кожа и око, а ла Кейт Мидълтън на сватбата ѝ

# 2 326
За мен Ю.Дончева си изглежда баш на годините въпреки, филтрите на камерите на ТВ. Пластичните клъцни срежи няма да коментирам, не е ок, за грима и той колко да скрие.

# 2 327
В потрес съм от избора на НБУ да поканят бай Злати да говори за маркетинг в инфлуенсърството. Нещо за някои столици говорила ли е? Пълна подигравка е това от страна на НБУ към студентите им.  
Темата за инфлуенсърите е полезна за студентите по маркетинг, има няколко стойностни български инфлуенсъри и тези решили да поканят Златка. Язък за хората, които си плащат там да учат.

# 2 328
  • София
Ю.Дончева я виждам отвреме навреме в училището.. Със сигурност изглежда добре. Около 55г бих й дала.

# 2 329
Златка поканена в НБУ??? Жива да не бях! Какъв пример е тя, какъв маркетинг???

# 2 330
Вие за маркетолога Златка се възмущавате, но аз съм по-възмутена от приза на Натали Трифонова за жена на годината.
Какви точно са й заслугите? Направила ли е някакъв медиен материал, продукт, репортаж, филм, който да е с обществена значимост и да е дал гласност на даден проблем?
Значи, "Грация" ще ме прощават, но са си чисто кифленско списание без грам тежест.

# 2 331
  • Разпиляна във въображението
Тя не е ли жена на годината в определена област? В момента тя съобщава времето и е водеща на предаване.

# 2 332
  • 🌊
Че Грация  кога са били нещо повече от кифладжийско списание? Още преди години се купуваха основно от ученички, които искаха да носят чанти "за възрастни", но нямаха пари и от фризьорки, които да сложат нещо на масата, колкото да има за четене.
Нормално Наталито да плати на Грация, а не на Форбс, защото в 40 под 40 не се влиза само с кълчене и селфита.

# 2 333
В категория Медии.
Съгласна съм с по-горното мнение. По моите разбирания наградата би следвало да е за някакви постижения в областта - предвид категорията, някакво журналистическо разследване, репортаж с голяма обществена значимост. Какво е постижението на Натали? Че разхожда двуметрови крака в поли до пъпа.
И на този фон репортажа на Валя Ахчиева потъна и нито дума, защото не е угодно за много хора.

# 2 334
Точно така беше, Чебурашка.
Говорейки за маркетинг - ето един успешен маркетинг. В списание тъпчеха смачкани китайски чанти, за да има продажби списанието. До ден днешен го асоциирам с евтините чанти.

# 2 335
На снимките, които качих не се вижда добре, замазани са, но Дончева си има и бръчки по челото и назолобиал и паднали клепачи - съвсем нормално за 59 годишна. Не мога да преценя дали има филър в скулите, тя по принцип е с широки азиатски скули. Ако беше играл скалпел щеше да изглежда много по-опъната и освежена. Сега си е баш на годините.

# 2 336
Във Форбс,който не си е платил ,той не е влязъл в класацията

# 2 337
   Юлиана Дончева си имаше скули и на младини. На мен ми изглежда като да няма корекции. Изглежда си на възрастта, но продължава да е красива жена.

# 2 338
Те дори и лиценза на предишните издатели отнеха, заради Ружа и плащането на статии и корици.

# 2 339
  • София
Около мен повечето 60 годишни жени не изглеждат баш като Юлияна.

Общи условия

Активация на акаунт