Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 504
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 240
Да е живо и здраво момченцето на Марго Роби. Дано стане красив мъж като нея и да бъде възпитан да бъде кавалер.
Зя Мари - дано скоро се възстанови. Щом има 1 счупено и 1 пукнато ребро, ще мине поне 6 месеца и да не е повече, докато зарастнат. Това боли адси много. Нито човек може да лежи, нито да седи, при дишане също боли. Знам го от баща ми. Той имаше сама 3 пукнати ребра и го болеше много. Беше дълъг процес на възстановяване. Нищо не можеше да прави.
Виктория Бекъм октарява красиво. Много слаба е. Направо е перфектна. Дано като остареем, да бъдем поне малко като нея красиви и слаби. Аз ще бъда слаба, но не знам дали ще бъде красива, снегната кожа, тяло и без или поне малко бръчки като Виктория. Не знам как постига да е толкова перфектна, освен ходи редовно на фитнес и яде риба и салати постоянно. Искам да разбера нейната рецепта. И евала й, че е родила 4 деца и успяла да поддържа това перфектно тяло без да надебелее, да има типичното коремче след раждане на дете, без стрии и целулит.
За Дейвид -съпругът на Виктория, много бъро се състарил. Отпуснат изглежда. Напраро прилича на старец. На тези снимки не намирам нищо секси и красиво в него. По принцип като млад го харесвах, като идеал за красота на мъж.

# 241
Дейвид Бекъм има градина, за която сам се грижи, и снимките, които е качвал изобщо не са позьорски, както и в тоя случай.
Релаксира си човекът с по-тежък земеделски труд, омазан с кал, раздърпан и съвсем различен от лъскавия имидж.

Вчера от фийда ми попадна кратко видео от този Емил Каменов. За мен е тотално непознат, защото не съм го гледала никъде, ни Къртици, нито инфлуенсъри, освен като цитирано име тук.
 Та се загледах в казаното от него и това, което казва.
Стори ми се по-млад, от което си представях. По някакви черни боксери, целият татуиран.
В резюме от не особено внимателното ми слушане:
1. В подобно предаване защо са изпратили дете на 17 години, което е незаконно и тн.
2. Много неща са орязани и Спас, който се е отварял много иначе, изведнъж се сетил да реве.
3. Предвид атаката, която предприели спрямо него/Каменов/ той също не бил прост и е предприел мерки.

Нямаше притеснен, извиняващ се вид, а леко ехидно, насмешливо коментираше ситуацията.
Аз лично нямам мнение, защото не познавам нито един от двамата, нито ситуацията, затова точка първа на тази горила ми буди интерес.

# 242
Тоест Дейвид не се е нагласил да бъде хубав, а по домашно, както сме ние вкъщи или работим нещо физически - чистене, копаене и т.н. С раздърпана и разрошена коса, изцапани, с работни дрехи и т.н.

# 243
Тоест Дейвид не се е нагласил да бъде хубав, а по домашно, както сме ние вкъщи или работим нещо физически - чистене, копаене и т.н. С раздърпана и разрошена коса, изцапани, с работни дрехи и т.н.
Не е това,а че витае едно съмнение той да е способен да поправи покрив... Yum

# 244
Ами поне представя различен имидж от онзи, на който сме свикнали.
Сигурно пак позира, но и градината си е негова, както и оплешивяващото теме.

# 245
Той си гледа и пчели Дейвид Бекъм, както и кокошки, снимал ги е по инстаграм доста пъти.

# 246
За мен лично беше изненада. Не съм допускала, че човек, който дори от снимките лъха на скъп мъжки парфюм, може да си бута количката с тор, свирукайки си.

# 247
Изненадана съм от мощната трансформация, която е претърпяла Радина Кърджилова. Защо изглежда като изгубила ума си жена, когато се очаква след раздялата с насилник да грее?
В интерес на истината, когато беше с Донков излъчваше спокойствие и интелигентност, а сега прилича на разгонена попрепечена кифла... Татуси, джуки, кофти тен, както си трябва:

Радина Кърджилова след Донков:
Скрит текст:

Радина Кърджилова, когато беше с Донков:
Скрит текст:

Новата любов ми се струва, че не ѝ се отразява добре. Накрая ще излезе, че Донков може би не е бил токсичен. Преди имаме една спокойна, уравновесена и красива жена, а сега кифла като на ръба на нервна криза.

# 248
пусни си стари епизоди на Къртицата и после пищи ,че не е токсичен Донков. Expressionless

# 249
А не е ли възможно Донков да я е ограничавал как да изглежда и в какъв стил да се носи, съответно това сега да е проява на новоизвоюваната свобода? Или нещата са прости: спретната - не е токсичен?

# 250
Аз помня ,че и от периода и с Донков изглеждаше доста слаба и въобще имаше нездрав вид.

# 251
На мен сега ми харесва. В профила й има и други снимки, тези ми се струват тенденциозно събрани.

# 252
Възможно е да е давал Донков насоки в какъв стил да се носи Радина - ами в такъв случай извода е, че е естет Донков. На мен ми харесва предишната Радина. Ако разбиранията й на Радина за извоювана свобода е това излъчване, което демонстрира напоследък, значи правилно бившия й мъж е дал добри насоки откъм естетика.

# 253
Аз ви казах, че я видях наскоро Радина - ултра слаба и с изгоряла на пух, перхидролена коса. Красиво лице има, с фини черти и абсолютно умряло излъчване и поза на "страдаща интелектуалка".

# 254
Това ли е най-важното - да е естет, пък нека я мачка психически? Наистина не мога да схвана логиката.

Общи условия

Активация на акаунт