Зя Мари - дано скоро се възстанови. Щом има 1 счупено и 1 пукнато ребро, ще мине поне 6 месеца и да не е повече, докато зарастнат. Това боли адси много. Нито човек може да лежи, нито да седи, при дишане също боли. Знам го от баща ми. Той имаше сама 3 пукнати ребра и го болеше много. Беше дълъг процес на възстановяване. Нищо не можеше да прави.
Виктория Бекъм октарява красиво. Много слаба е. Направо е перфектна. Дано като остареем, да бъдем поне малко като нея красиви и слаби. Аз ще бъда слаба, но не знам дали ще бъде красива, снегната кожа, тяло и без или поне малко бръчки като Виктория. Не знам как постига да е толкова перфектна, освен ходи редовно на фитнес и яде риба и салати постоянно. Искам да разбера нейната рецепта. И евала й, че е родила 4 деца и успяла да поддържа това перфектно тяло без да надебелее, да има типичното коремче след раждане на дете, без стрии и целулит.
За Дейвид -съпругът на Виктория, много бъро се състарил. Отпуснат изглежда. Напраро прилича на старец. На тези снимки не намирам нищо секси и красиво в него. По принцип като млад го харесвах, като идеал за красота на мъж.