Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 503
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 225
Дано Мари се възстанови напълно и да се изясни ситуацията. Нямам наблюдения над Шейново, сигурно има причина да я избират тази болница. Доколкото помня дъщерята на Глория също роди там.

Иван и Андрей ще говорят в тяхното YouTube предаване Иван и Андрей Неофишъл за случката между Спас и Емил Каменов довечера в 18:00.

# 226
Разбира се, че е заради лекар.
И сто деца да родя, ще предпочета Майчин дом и определен лекар.

# 227
  • гр.Пловдив
Снощи на лайфа на ББ едва познах Тита-ами тя се е обезличила направо-така са й се сляли чертите на лицето,че очите не й се виждат вече ...Нищо общо няма вече с прохождащия й облик,а ми беше много симпатично момиче в началото

# 228
Приматът Емо Каменов е произведение на Иван и Андрей преди всичко. Това е много важно в цялата тази драма.
Иначе момчето Спас на 17 години на прага на своето пълнолетие се предполага, че трябва да започне сам да се справя с такива ситуации, а не да звъни на втория си баща. Не съм родител, но по пътя на съзряването на всяко едно момче в реалния живот има такива сблъсъци с агресия и по-доминиращи връстници или батковци. За да се предпази едно добро и възпитано дете от такива сблъсъци, най-разумен вариант е на момчето да му се създаде стерилна среда само от приятели и познати и да не се сблъсква с такива агресивни и просташки ситуации. В такъв случай грешка е да се допусне в предаване, което не е в неговия "балон". По същата логика внимателно се избират и училищата.
В тази драма съчувствам на бащата Сарачинов, че момчето не възприема него за авторитет и не търси него за бащински съвет, а Иван продуцента, който да предприеме действия.

# 229
  • Sofia
Разбира се, че е заради лекар.
И сто деца да родя, ще предпочета Майчин дом и определен лекар.

А в случая е много вероятно точно той да е причина за проблема, макар че ако е трябвало да се реагира, заради бебето, това е с първи приоритет. Гаранции няма. И аз отидох заради лекар в Шейново (след прекрасното първо раждане в Токуда) и после доста съжалих. Процедури, обезболяване, отношение....няма база за сравнение. Освен доктора, значение имат и други неща (моят се справи прекрасно и нямам критики към него).

Да й е живо и здраво бебчето на Марго Роби! Дано е взел от нейната красота!

# 230
Тита снощи беше като мумифицирана ,всичко по лицето и беше замръзнало ...

# 231
Приматът Емо Каменов е произведение на Иван и Андрей преди всичко. Това е много важно в цялата тази драма.
Иначе момчето Спас на 17 години на прага на своето пълнолетие се предполага, че трябва да започне сам да се справя с такива ситуации, а не да звъни на втория си баща. Не съм родител, но по пътя на съзряването на всяко едно момче в реалния живот има такива сблъсъци с агресия и по-доминиращи връстници или батковци. За да се предпази едно добро и възпитано дете от такива сблъсъци, най-разумен вариант е на момчето да му се създаде стерилна среда само от приятели и познати и да не се сблъсква с такива агресивни и просташки ситуации. В такъв случай грешка е да се допусне в предаване, което не е в неговия "балон". По същата логика внимателно се избират и училищата.
В тази драма съчувствам на бащата Сарачинов, че момчето не възприема него за авторитет и не търси него за бащински съвет, а Иван продуцента, който да предприеме действия.

Ти сам си отговаряш, защо се звъни на Иван! Ами защото е продуцирана от него сценка, за да се създаде съдържание, което да се коментира, което пък от своя страна ще предизвика лавина от интерес.
Ефекта е постигнат прохождащия мамин син инфлуенЦер, да стане известен и набере ..последователи, още има ли смисъл да се коментира?!

# 232
А в момента лее “мъдрости” по Нова. Кофти грим.

# 233
Victoria и David Beckham
Скрит текст:

# 234

Ти сам си отговаряш, защо се звъни на Иван! Ами защото е продуцирана от него сценка, за да се създаде съдържание, което да се коментира, което пък от своя страна ще предизвика лавина от интерес.
Ефекта е постигнат прохождащия мамин син инфлуенЦер, да стане известен и набере ..последователи, още има ли смисъл да се коментира?!
Аз също мисля, че това е истината и не случайно Ирина алармира толкова късно обществото, паралелно с излъченото предаване. Нагласено е всичко, за да може Спас да стане звезда сред младите, на Каменов също нищо вероятно няма да му се случи. Дълбоко подозирам, че линията ДС във филма за Гунди е със същата цел - да се разлаят кучетата. Е, успяват идеално.
Иван и Андрей са страшно хитри манипулатори, признавам им го. Пък ние може да си скубем косите до утре, техния керван си върви.

П.п. Не съм наясно, но щом казвате, че Каменов е продукт на Иван и Андрей - колкото и тъп да е тоя, би ли си позволил, и то в ефир, да шамари доведения син на шефа? 🤔

# 235
Дейвид Бекъм пред тези керемиди и както е пооплешивял и гол, все едно ще поправя покрива.

# 236
Не е толкова тъпа горилата  според мен. Хитряги  като опосумите винаги си имат в обкръжението такива момчета за всичко като Емо, които да изпълняват всякакви циркове и постановки. Ако случката е постановка, хитреците пред себе си пак могат да го извъртят като нещо полезно - поставят въпроса за агресията и тормоза. В същото време правят Спас посланик на тази тема... Опосумски похвати.

# 237
Да, все повече мисля това и аз. Врели и кипели от години в телевизионните формати, Иван и Андрей много добре знаят, какво жегва хората, кои струни да дръпнат.
Коя нормална майка, ако й набият детето и то в ефир, няма да скочи моментално и да бие барабана? Тя е информирана, обаче ще си продължи почивката в Гърция и ще чака и зрителите да го видят, и чак тогава ще агитира против насилника, защо? Освен майка, която знае, че това е постановка, която ще донесе дивиденти на бъдещото развитие на детето й? Съвсем логично ми звучи.

# 238
Дейвид Бекъм пред тези керемиди и както е пооплешивял и гол, все едно ще поправя покрива.
Все едно той сам лично със собствените си ръце е построил къщата си! Laughing Многостранно развита личност.

# 239
Палома е изкупила Hermes.
Да е жив и здрав мъжът, за да спонсорира този начин на живот.
Иначе певческата ѝ кариера не съм сигурна дали върви така успешно.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 11:43 от alethea

Общи условия

Активация на акаунт