Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 516
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 475
Тъкмо се връщам от премиерата в НДК.
На мен (като натъртвам  “на мен”) не ми хареса.Може би бях с други очаквания, понеже съм чела книги и статии за живота на Мария Калас, но този филм не успя да ме докосне, въпреки че акцентът е тъжния край на дивата.Още като разбрах, че Анджелина (а ми е любимка)  ще бъде в главната роля се зачудих как така, като двете нямат нищо общо, и като излъчване и като визия.Не съм се излъгала.
Но може пък на вас да ви хареса, споделям личното си впечатление, което както всички знаем е субективно🌸

Някой гледа ли вече филма за Мария Калас с Джоли? Признавам си, че имам повече интерес към него, отколкото към филма за Гунди.

Трън в очите, това е единият отзив.
Другият е коментар #2447 на потребител ferencliszt.

# 2 476
  • София
Много нелепа история с Елвира. Семейството и я съботира тотално.
Явно и тя не е цвете, но е все още дете.

# 2 477
  • Glasgow
Дете, което май разнасят напред назад, тези истерии не са от хубаво, явно е в някаква криза

# 2 478
  • На морето!
Руснаците досега да са й предложили, ако са я искали. Там талантливите момичета са в изобилие и без Елвира. Пък и сега каква кариера там, като не могат да участват в Олимпиади и т.н.?

В момента нямат изявен лидер, а Елвира има медал от Европейско първенство. Освен това, все повече се говори, че скоро ще бъдат допуснати отново до състезания.
Та не озключвам цялото това нещо да е постановка.
Не знам къде се говори това, стана ясно, че и следващата година няма да участват на СК и ЕК. Евентуално някакви състезания с Китай, Северна Корея, Бразилия и Индия могат да си направят, за да поддържат форма рускините.

# 2 479
Ако е вярно  ,че се издържат всички, ясно е защо са натискали нахално за олимпиада ,с надежда за медал и издръжка. Жалко за момичето ,че го използват.

# 2 480
Колко да са били всички на нейна издръжка като национал? Заплатите им не са чак толкова високи.

От Олимпиадата може да са се надявали, да, там премиите си заслужават. Ама не стана.

# 2 481
Не е само на заплата, Раева им осигурява и спонсори. Мине - не мине и момичетата пуснат някакви рекламни постове.

Олимпиадата им беше фикс идея, непрекъснато повтаряха как Боряна не става, не може, Еля я бие под път и над път.
Позволявали са си дори да коментират здравословното състояние на Буба.
Никаква реална преценка нямаха и продължават да нямат, това не е спорт, в който абсолютен дебютант с 4-5 състезания отива на олимпиада и печели злато.

Снощи гледах майката пак да се пеняви колко фамозни успехи имала Елвира - бронзов медал от европейско първенство, златен от световна купа и не пропуска да спомене световно неизвестните турнири в Дубай и Бърно, където на практика нямаше конкуренция и всичко освен победа би било адски провал, удобно премълчавайки факта, че Боряна пък е европейска шампионка.

Жал ми е за Елвира до степен, че е само едно дете, което нищо друго не е видяло в живота си и по всяка вероятност затова е станало такова, каквото е. Крушата не ражда сливи. От къде да вземе пример Елвира да е добър, благороден човек, като човекът, който я възпитава, е тотал щета.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 14:00 от Дидичка

# 2 482
  • На морето!
Те имат доста рекламни договори и получават и допълнителни премии. БФХГ е най-силната федерация в България.

# 2 483
Иван в изповед за алкохола.
Между това интервю https://life.dir.bg/zvezdi/ivan-hristov-pieh-ot-sutrinta-dnes-mo … he-da-ne-sam-zhiv и това интервю https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/1006215 има 13 години разлика. Две години ми се губят.

# 2 484
Премии, реклами и спонсорства може да са  я е чакали като национал - жени, но ме съмнява успехите ѝ в девойки да са били награждавани с кой знае какви премии. Нито пък да е била ангажирана в реклами и спонсорства.

Всъщност най-вероятно затова майка ѝ вдигаше такава врява за Олимпиадата.

# 2 485
Да, затова е бил воят за Олимпиадата, заради премиите.
За златен медал се изплащат 250 хиляди лева, за сребърен - 200 хиляди и за бронзов - 150 хиляди.
Отделно, след приключване на кариерата медалистите получават пенсия в размер на една минимална заплата за бронзов медал, две за сребърен и три за златен.

Елвира има и златен медал от световно като девойка, може за това също да е получила премия.

Въобще, нашата държава и осигури условия и възможности да стъпи на върха в гимнастиката. Трябваше само да работят упорито и да са малко по-търпеливи, но то шило в торба на стои.

# 2 486
  • На морето!
Елвира беше в НО жени през 2024г.

Иван и Ирина колко млади изглеждат тук
Скрит текст:
Тя е дооооста различна, а той изглежда по-добре сега и наистина грее. Стринка може да е всякаква, но е факт. че го преобрази този човек.

# 2 487
  • Glasgow
Колко млада ми се струва на тази снимка сега, а като се обявиха с тази снимка и статия такава лелчеста ми изглеждаше...

# 2 488
Пише че са минали 15 години. Статията е от август 2011 г. Минус пет месеца са март 2011 г.  Как и да го смятам две години преди това ми се губят наистина. Събрали са се и тогава той изпада в абстиненции.

# 2 489
Елвира ако е нервен тип и склонна към истерии, правилно не са я пратили на Олимпиада. Там Боряна спечели И защото беше много спокойна и уверена. Това е от огромно значение, защото всички, отишли на подобно съзтезание, много ясно, че са талантливи и положили максимум усилия.

Общи условия

Активация на акаунт