Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 500
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 460
Ще роди нещо ,проект, глупост , надявам се няма да е бебе, презентирано така.

# 2 461
Това прилича на Нелка преди 20 години.

# 2 462
И на мен ми е неискрен Маринов. Имам усещането, че си гради един фейк имидж с измислена история. Преди време го слушах и ми звучеше абсурдна приказката му как е емигрирал в САЩ, не се връзваха нещата. Фантасмагории за пред публика и кастинги, за да си украсява личността. Често се случва в  актьорските среди, стандарт е да се разказват скалъпени небивалции като биография.

Познавам го, историята която си е измислил е фалшива. Добър актьор не е, щом виждам че хора без да го познават го надушват!

# 2 463
  • софия
Вчера и аз загледах за кратко интервюто с Маринов. Интересно разказваше, но се зачудих защо за първи път чувам тази му история на успеха при положение, че толкова говореше, когато за първи път се разшумя около него.
Не доизгледах. Ще потърся, но това, което чух, ми беше приказка за лека нощ за сбъдната "американска мечта".

# 2 464
Като е толкова сбъдната мечтата, защо не стои  при нея, ами се  възвръща насам?

# 2 465
Май кракът й сгънат и го държи. Странна поза наистина и с тези цветя по ансамбъла не си личи кое какво е.

# 2 466
  • Sofia
Сега мернах по БНТ дружката ѝ Меги...в лицето като питка,зъб все още няма...ще прави някаква сбирка в събота в Електроцентала/щях да напиша млекоцентрала 🤣/с гост Илиана Раева .

# 2 467
Първо за Д.Маринов- интересен ми е като човек, не като актьор. Симпатичен грозник, сбъднал мечтата си да е българин, но в свободна Америка и толкова си вярва, че ги говори едни, с мед намазани, но не му вярвам, изобщо.
Второ - за Елвира, руската гимнастичка, ми типично по руски стандарти, тази, възпитана от руска майка юнашка, расте с амбиции и преждевременно възгордяла се и главозамаяла се, без да е нещо повече от всяка друга. Нахалница.
Трето - Нела от Търси се, ми тя все още се търси, дано един ден се намери, много объркана жена, да не кажа и сбъркана.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 11:02 от Benichka56

# 2 468
  • Sofia
Вторият баща на Елвира - Роман Полев много ми прилича на един мъж, който свиреше в подлеза на СУ и имаше табела, че събира пари за болното си дете от аутизъм, за да го лекува. Може и съвпадение да е, но веднага се сетих за този господин като прочетох, че уж затова се местят. Грозна история. А в публичните образи и на майката, и на пастрока има нещо нездраво.
Един Лорд и една Гала. Кофти кадър за нея, но вероятно му е повече важно той да се харесва на снимката. Нарича я суперзвезда. Колко му личи, когато се подмазва. Става хлъзгав, та чак лъщи.
Скрит текст:

# 2 469
Благодаря за отзивите за филма за Калас.
Ще го гледам все пак, но беше полезно да си коригирам очакванията.
За да съм по темата - някъде четох, че Джоли я гласят за Оскар за тази роля. Източникът не го помня, не беше много авторитетен.

# 2 470
Те Анджелина си я гласят за Оскар, само трябваше и някоя роля да изиграе 😂

# 2 471
  • Варна
Помислих, че това е бременелски корем 🙄
А аз трета цица

# 2 472
  • Враца
Благодаря за отзивите за филма за Калас.
Ще го гледам все пак, но беше полезно да си коригирам очакванията.
За да съм по темата - някъде четох, че Джоли я гласят за Оскар за тази роля. Източникът не го помня, не беше много авторитетен.
Къде са тия отзиви за филма Калас? И аз искам да видя.
Не видях никъде такова нещо, освен да е назад нещо допълнено към прочетен от мен отговор...

# 2 473
Руснаците досега да са й предложили, ако са я искали. Там талантливите момичета са в изобилие и без Елвира. Пък и сега каква кариера там, като не могат да участват в Олимпиади и т.н.?

В момента нямат изявен лидер, а Елвира има медал от Европейско първенство. Освен това, все повече се говори, че скоро ще бъдат допуснати отново до състезания.
Та не озключвам цялото това нещо да е постановка.

# 2 474
Такава майка си е изначално като постановка. Български гимнастички "прасе", все нейната дъщеря недооценена... а докато момичето стане пълнолетно, може да си изпусне шансовете. Ако и наполовина се нервира и се държи зле с треньори, не виждам кой в "руската школа" ще я изтрае.

Общи условия

Активация на акаунт