Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 494
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 445
Ако наистина са “използвали” и аутизма на братчето на Елвира, просто нямам думи:
https://www.bgdnes.bg/sport/article/19027625
Но това от новата федерация звучи ужасно.
Не следя внимателно казуса, но това за братчето го бях прочела още тогава и ми направи много грозно впечатление. Предвид скандалите, да обяснят заминаването си точно с това, наистина ужасно.

# 2 446
За братчето казаха едва след като нашата федерация освободи Елвира. Преди това не са го споменавали. Плашеха само, че имат много предложения от други държави.
Преговорите са стартирали още по време на олимпиадата. В това време Краснобаева беше част от делегацията ни в Париж. После и на лагер с отбора отиде. Направиха и нови съчетания.
Раева е знаела какво става. Имало е опити за преговори с Франция, които са отказали и са я информирали.

Донякъде ми е и жал за Елвира, защото цялото и детство е преминало в много труд и не малко болка и тъкмо да се реализира, майка и я съсипа.

# 2 447
  • България
И аз бях на премиерата на "Мария" за Мария Калас и не ми хареса филмът. Анджелина е много лош избор за главната роля, самият филм е много объркан, без структура, модерен стил. Не е за всеки. Ако харесвате френско арт кино може би ще ви хареса и "Мария".

За мен трябваше да поканят истинска оперна певица за главната роля, някоя с телосложение тип Мария Калас, Анджелина много ми бяга. Дори в липсингинга не се справи.

# 2 448
Донков пак ми изкача в новините и се загледах в някакви стари снимки, за пореден път много ми прилича на Йосиф Сърчаджиев, в чертите на лицето, носа, специфичния налуден поглед, възможно ли е таква голяма прилика да имат, Донков да не се окаже някой незаконен наследник Simple Smile

# 2 449
За братчето казаха едва след като нашата федерация освободи Елвира. Преди това не са го споменавали. Плашеха само, че имат много предложения от други държави.
Преговорите са стартирали още по време на олимпиадата. В това време Краснобаева беше част от делегацията ни в Париж. После и на лагер с отбора отиде. Направиха и нови съчетания.
Раева е знаела какво става. Имало е опити за преговори с Франция, които са отказали и са я информирали.

Донякъде ми е и жал за Елвира, защото цялото и детство е преминало в много труд и не малко болка и тъкмо да се реализира, майка и я съсипа.
  А на мен само само за Елвира ми е жал. Талантливо хлапе, заложник на амбициите на неуравновесената си майка. И не само. Дали е щастливо това хлапе? Талантите трябва да се подкрепят, не да се експлоатират. Какво е разбрало това младо момиче от младостта си, от постоянната опека на майка си и треньорките си? Гладиатор. Прехвърлят си топката и гледат да го продадат възможно най-скъпо. Коя нормална майка иска такъв живот за детето си?

# 2 450
И на мен ми се струва, че майката на Елвира не си е на мястото. Това постоянно подмятане къде ще се играе, бутането из различни Федерации, заминаването на семейството, за да лекуват малкото дете (у нас хем няма специалисти, хем взимат пари, а в Русия има, и то безплатно...), как се чувства момичето? Много ясно, че ще й провалят всякаква кариера накрая. Ако мислеха за нея, можеха да я устроят да си живее тя в България и да продължи да тренира. Но за какво точно мислят - не е ясно. С такива издънки е трудно да си шампионка.

Доколкото знам, Стилияна Николова например е без семейството си в България.

# 2 451
Мария явно се е развела
Скрит текст:

# 2 452
  • Sofia
Нелка хл-ка
Скрит текст:

# 2 453
  • До морето
Помислих, че това е бременелски корем 🙄

# 2 454
Помислих, че това е бременелски корем 🙄
И аз така реших … предвид написаното от нея … Идва нещо ново ??

# 2 455
Елвира е продукт на майка си. В гимнастическите среди се говори, как редовно е шамаросвана публично. В същото време на нейната заплата като национален състезател е висяло цялото семейство. Прекалено много за 14-16 годишно момиче. Жалко за нея и за таланта ѝ, защото наистина беше прекрасна. Само дано Раева не се поддаде и да я вземе обратно, каквито предложения валят по групите. Иначе и тук се е държала безобразно и най-много се впечатлих, че на предолимпийския лагер се е държала много зле с Бояряна и Стиляна, позволявала е да им се подиграва. Как нито една от многото лели не се е намесила е загадка за мен. И то преди старта на Олимпиадата...
С треньорката си също се е държала много зле. Изобщо, кой ѝ позволи такова поведение и защо не е имало реакция от ръководството, само те си знаят.

# 2 456
Интересно на чий гръб ще легне сега семейството й, като всячески й провалят кариерата.

# 2 457
Аз залагам на покана от НО на Русия. Да видим...

# 2 458
Руснаците досега да са й предложили, ако са я искали. Там талантливите момичета са в изобилие и без Елвира. Пък и сега каква кариера там, като не могат да участват в Олимпиади и т.н.?

# 2 459
Страшно нелепа снимка от Нелката. На няколко неща ми заприлича това, което държи.....

Общи условия

Активация на акаунт