Звездни Компромати - Ноември'24

• 291 529
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 315
Аз скоро попаднах на интервю на Лили, където връща златна плоча в национален ефир, само защото са казали, че ще дават такива и на други изпълнители, които са постигнали хикс успехи за годината. И как могло, че се сваляло нивото.
https://youtu.be/wQWBiSFH2OI?si=dB_krd1YDpqM0Avk

# 316
В това интервю ми се открои само как ние, българите не я ценим. И дебелите хора, които като я попитат и могат да отслабенат, обаче трябва да спрат да ядат. А,бе, не може да си дебел!
И спомените от детството нещо не ми се връзваше за кои промени говореше, но за последното ще ѝ простя.
Това в вкратце. И колко много чете. От изказа не останах с такова чувство...
Пп сега се замислих, че с който не е работила, с него не се е скарала.
Похейтих мога да започна понеделника.

# 317
  • Варна
Аз запомних, че Хитлер бил евреин.
Ами нз коя книга е чела, но това май не е доказано. А и той не е гонил само евреи.

# 318
  • София
Антонио Бандерас и Оливия Колман
Скрит текст:
Хю Грант
Скрит текст:
Хю Боневил
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Елза Патаки с дъщеря си
Скрит текст:
Дженифър Грей
Скрит текст:
Нина Добрев и Шон Уайт
Скрит текст:
Зендая и Том Холанд
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:

# 319
  • София
На Цецка Красимирова новия не бил класен мъж. Защото пък класата при нея направо крещи, айде моля ви се. Винаги си е била посредствена и семпла интелектуално жена с екзотична външност, която й позволява да си хваща богати мутроподобни.

Лили Иванова никога не съм я хересвала. Когато някой е кофти човек, ми е много трудно да приема професионалните му постижения. Както Йоско Сърчаджиев примерно.

# 320
  • Glasgow
фейсбук творчество 🤭

# 321
Приятно интервю се е получило с Лили Иванова.
Нормално е, когато човек сам се е борил да постигне такъв успех като нейния, да бъде егоистичен и самовлюбен. Аз я разбирам. Това е перфекционист човек и това от много хора отстрани се възприема като труден и кофти характер. Уважавам тази жена за нейната пълна отдаденост в работата й. Нито веднъж не се изложи да участва в риалитата, нито веднъж не постна снимка от Малдивите. Цялата й енергия е концентрирана в работата й. Малко са такива хора и заслужават да са звезди - не само в шоубизнеса, а във всяка сфера.
Относно  връщането на "златната плоча" - много правилно принципно действие. Обосновала се е защо го прави това, а именно, защото на тази награда й липсва ексклузивност и стойност, след като бива раздавана на всеки, който е продал определен брой плочи.  Не желае да бъде в "кюпа", където се дава награда с критерий, който не е свързан с музикалните качества, а продажби. И да, неуместно е наред с Големинов подобна награда да се даде на Сульо и Пульо. Че е нямало тогава чалга, да видите как щяха да скочат продажбите и златна плоча наред с Големинов и Кабаиванска да получат и чалгари.

# 322
точно така Величка Маркова така говореше преди години- като гледала Гонзо, все за Гунди й напомнял, един типаж са,
 та ако Гонзо, вместо Гунди го бе сътворил катастрофа,  този филм щяхме да гледаме от кликата
 и как ЦРУ и МИ-5 го пребили ....

фейсбук творчество 🤭

# 323
Георги снима Палома, ама като не е в настроение хич не е толкова фенси Joy
https://www.instagram.com/stories/konovgeorgi/349325359158514827 … =NjJ5dGZ5c3RyOXpp
Скрит текст:

# 324
Тази снимка малко ме озадачава
Скрит текст:
, но като цяло изглеждат щастливи, макар че са малко необичайна композиция

# 325
точно така Величка Маркова така говореше преди години- като гледала Гонзо, все за Гунди й напомнял, един типаж са,
 та ако Гонзо, вместо Гунди го бе сътворил катастрофа, този филм щяхме да гледаме от кликата
 и как ЦРУ и МИ-5 го пребили ...
.

фейсбук творчество 🤭
Само, че в "Гунди" ДС не са намесени, за да е интересен филма и да има съспенс ( тази хубава българска дума Joy ), времената са били такива и те са действали точно така.

Палома не я знам каква е, май като певица се изявяваше, но този Георги какъв е?

# 326
Съпругът й. Заможен консултант и предприемач.

# 327
  • софия
Хайде на купоооон! Джорджи из бек със спомен от лятото!

# 328
Лили Иванова в началото на кариерата си е различна, сега е минала в някаква крайност. То пък много важно, че живота ти е минал само и единствено в работа. На интервюта говори винаги едно и също, как я предавали и колко неблагодарни хора има. Трудно издържам интервютата и, много са напрягащи. За сравнение Йорданка Христова на юбилейния си концерт беше толкова отворена към публиката, имаше шеги, смях и усмивки.

# 329
Лили Иванова очевидно е студен и крайно егоцентричен човек, напълно съсредоточен върху себе си, но то не е нужно всички да са мили и добри. Очевидно е останала вярна на студения си нрав през годините, а да си себе си е най-важното. Иначе интервютата й как яде “попарка с едно сухарче” или как изхвърлила този или онзи от живота си грам не ме интересуват, то затова около нея остават само тези, на които плаща. Но тя вероятно е щастлива точно по този начин, което е напълно ок.

Общи условия

Активация на акаунт