Звездни Компромати - Ноември'24

• 293 609
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 975
Радина изглежда уморена и огорчена.Останах с впечатлението, че живее под натиска на чужди очаквания и следователно се чувства и виновна, когато не ги оправдае, което я кара да се чувства несигурна.Дано да разбере, че животът си е неин и не дължи обяснения на никого.Меланхолична е, прекалено чувствителна, а тези хора ако ние усещаме 1, те го усещат като 100, затова и повечето не я разбират.
Но на мен ми харесва.Пожелавам ѝ спокойствие и щастие.

# 976
Да, била алкохоличка, затова я е избрал за майка на децата си и я тормозеше в Къртицата. Аз помня, че той злоупотребяваше там. От това, което говореше останах с впечатление, че й е трудно с децата и има реални ежедневни проблеми с тях, нещо което няма да чуем от жена, която ги е оставила на чужди грижи.
 Questar, как пък винаги намираш оправдания за силно компроментирани личности, имам чувството, че част от тях ги познаваш лично.

# 977
Отдавна не сме коментирали домове.
https://www.nashdom-bg.com/articles/в-дома-на-арх-пиперов-еклектика-с-класи/?fbclid=IwY2xjawGcrKtleHRuA2FlbQIxMAABHRBGv7SiV1dIfuzA2AMgXnj-bjRAhuc2chOk8aitXiEFgeHktKY17XZi6Q_aem_gs84XiFHVS8dnekIS4ih6Q

Домът на арх. Пиперов в София.
Каква разлика има с домът на Денкова, пак в стара сграда, центъра на София и т.н.

Този много ми допада! Особено полилеите.

# 978
Гледам Ничия земя, спрях го на 30тата минута, за да намеря стари интервюта с Радина. Нищо общо - сега няма живинка в нея. Не знам дали е изплискала легана както се коментира по-нагоре, но тя изглежда уморена. Опитва се да се събере и да продължи.

# 979
Изгледах го аз интервюто. Не се отричам от "онзи" ми коментар.
Тази жена има нужда от партньор, който няма нищо общо с артистичните среди. Трябва да престане да се анализира постоянно, да анализира другите, да мисли какво ще кажат другите. Ако пък и си намери ново поприще извън театъра и киното може би ще направи най-доброто за себе си. Тази среда я изстисква и изтощава независимо, че казва друго.
Когато в интервюто каза, че изпитвала тревожност си казах - ти си на път да започнеш да получаваш паник атаки. Интервюто по-нататък ми потвърди мислите.
Повече Радина няма да я коментирам. Желая й да намери най-накрая себе си и да е щастлива.

# 980
Да кажеш на човек, който се анализира, да спре да се анализира, има същия ефект все едно да кажеш на човек, който никога не анализира, да се позамисли малко Simple Smile. Имам предвид, че хората не могат да се променят толкова. Някои хора са щастливи по точно този начин, това ги спасява от живеенето в баналната действителност, просто при Радина са се пренатегнали нещата и е заминал и без това крехкият баланс.

# 981
Гледах голяма част от интервюто с Радина - съвсем си е добре, не знам защо я набедихте за човек с психични проблеми. Преминава през различни етапи и метаморфози като всеки друг, защото никой на 40 не е същия като на 20 години. Изживява си всичко по-дълбоко, натурата ѝ е такава, плюс това и професията предполага към това. Отвъд всякаква суета, целта е да я видят отвътре с всичките ѝ страхове, слабости и несъвършенства, таква каквато е, а не каквато очакват да бъде. Отделно осветлението и ъгъла на снимане допълнително допринесоха за натуралистичния ѝ  вид. Ако искаше да я видят дива и щастлива с два тона грим, с подходящите филтри и ракурс на снимане, щеше да си лепне дежурната усмивка и да изиграе каквото трябва. В днешия фалшив свят е по-лесно да се имитира щастие, отколкото човек да разкрие същността си, защото изисква и два пъти повече усилия и смелост да го направи. С всичките му рискове, които произтичат от това.
Добре би ѝ се отразило да поживее малко на село, защото не за първи път се оплаква, че забързаното градско ежедневие я задушава.

# 982
Емил Каменов отговаря на Иван и Андрей
(Не знам как да го сложа в скрит текст)

https://youtu.be/ziyIEIZWyV8?si=fTpnpOLq8HJbcDp2

# 983
Demi Moore и Jon Hamm представят общия си филм
Скрит текст:

# 984
Невероятна е Деми Мур, а на тези снимки слага много 20 и 30-годишни в малкия си джоб.
Радина, отделно от темата за развода и личната ѝ драма, ужасно театралничене, с изкуствени драматични паузи и странни физиономии. Прилича на човек, който буквално не знае кой е и експериментира с различни личности, все едно е в пубертет. Дано да се намери.
От друга страна мнооого непрофесионални и крайно неуместни въпроси. "Необратимо ли е (за Деян)?", "Искаш ли да се върне?" (?)

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 09:04 от Анонимен

# 985
За мен последния въпрос беше много странен - Представи си, че си известна актриса и ми даваш интервю??? Много странно

# 986
Радина е много раздрусана в момента, нормално за това, през което минава. Сякаш има една тънка нишка там, която тръгва от бащата, светват червени лампи, и после стига до Деян. Определено има нужда от психологическа помощ.

# 987
Също каза, че е спряла алкохола, със сигурност трябва да ѝ е мноооого трудно в момента. Всички предизвикателства са ѝ се струпали наведнъж на главата, да не говорим, че е известна и всички човъркат и гледат.

# 988
Радина колко да е известна. Ако иска да се скрие, за да се стабилизира - има къде и как. Със сигурност начина не е да дава отчаяни интервюта.
Въпроса е дали осъзнава, че има проблем и дали иска да пребори зависимостта си от командващи мъже. Тя, както и много други като нея не се събират дори в името на децата.

# 989
Две деца, които гледа (хубаво е, че има помощ, ама те си имат нужда от майка си), раздяла след 16 годишна връзка, отделно - роли в театъра, има и 2 кучета - които също искат грижи, новата любов - също иска време .... това са много дини под една мишница 😀 нормално е да изглежда изморена

Общи условия

Активация на акаунт