Звездни Компромати - Ноември'24

• 293 611
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 990
  • Glasgow
Спирането на алкохола също, след като години си "трил", както тя се изрази, с алкохол и сега трябва да се бориш сам с демоните си и да се сблъскаш с реалността. На мен ми хареса интервюто. Пожелавам ѝ да пътува, каза че обича, а не е имала много възможности поради липса на време.

# 991
Новата любов е прибързана и компенсаторна обаче и не вярвам да изкарат дълго.

# 992
  • Countryside
Не им следя драмите, не гледам ВИП брадър и подобни пародии. Обаче, ако действително бащата на Радина не я е защитил навремето, а и до сега от Деян, който тук спрягат за насилник, не знам какво искате от жената. Тя просто никога не е имала и няма опора в живота си и постоянно се нагажда да отговаря на чужди очаквания, дали на баща си или на мъжа си все тая. Тя изглежда е чувствителна натура и това допълва драмата в живота й. При нея все има драма. Освен това, Радина ми се струва и флегматичен и меланхоличен тип, за разлика от Деян, който бих казала е хиперактивен, особено сравнено с нея. Учудвам се, че изобщо успяха да се задържат толкова години заедно, че и две деца създадоха. Но това едруга тема, станалото станало.
Сега обаче, Радина, с две малки деца би следвало да се стегне и да си ги гледа, а не да се занимава с любовници, интервюта и прочие, за да натрие носа на Деян. И да, определено й трябва психологическа помощ, дано намери сили в себе си, ще й трябват.

Специално Деян, не го знам дали и какъв насилник е, но изглежда арогантен и повярвал си, до доста неприятна степен, като нищо си го представям да налита на бой ако нещо го настъпи по аурата. Иначе съм го гледала в театъра, вкл.в "онази" постановка, змей е.

# 993
Относно Златка, то и тя самата от трън, та на глог. След като беше с не някой друг, ами с Благо, наистина ли го видя Карен и си каза "Този е надежден, да".

# 994
Две деца, които гледа (хубаво е, че има помощ, ама те си имат нужда от майка си), раздяла след 16 годишна връзка, отделно - роли в театъра, има и 2 кучета - които също искат грижи, новата любов - също иска време .... това са много дини под една мишница 😀 нормално е да изглежда изморена
Понякога е по-добре да спреш за известно време,за да продължиш напред. Даването на интервю,според мен,не е начин за справяне с тревожността. Тишината и отдръпването биха свършили повече работа.

# 995
  • Glasgow
Ами то и тя май просто искаше да натрие носа на Благо и да има нов партньор и сватба. Тя пък толкова обиграна и хитра, такива жени обикновено не се хващат с Благо типажи

# 996
То кой надежден ще я вземе?

# 997
  • Glasgow
Ами онзи малкият преди Благо, дето и предлага брак в някакво шоу ми е по ок от Благо, тя май и най добре изглеждаше в онзи период.

# 998
Аз мисля, че може би е КАРма.
Като видях видеото с Карен, си помислих, че за него е ясно (мъж е и не от читавите), но че много грозно жена да направи такова нещо, като знае, че е обвързан.
После се замислих за Златка. Колко много е бръмчала тя самата като млада? С колко ли обвързани мъже е била? Не, че е готино, че ѝ се случва, просто колелото се върти. Някога и тя е била на мястото на тази младата с късата пола.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 14:28 от Анонимен

# 999
Емил Каменов отговаря на Иван и Андрей
(Не знам как да го сложа в скрит текст)

https://youtu.be/ziyIEIZWyV8?si=fTpnpOLq8HJbcDp2

Погледнах да му чуя “защитата” на тоя/ допреди скандала неизвестен за мен “инфлуенсър.

1. Сам се бил направил известен, най-известния от Къртицата бил, това довод номер 1
2. Андрей го напсувал. Иван веднъж го окуражил да се държи “лудо”. Един вид те са неморалните
3. Нещо му въздействало, за това реагирал. Спас бил невъзпитан. Примери нямаше.
4. Силно възмутен защо Спас не се държи с него като с баща си, щом Каменов бил на възрастта на баща му/Иван. Нямал право да се държи с него като с набор
5. Ключово: 3 сек. клипче как Спас танцува чалга с момче, което било драг куин или нещо такова. Тирада КАК МОЖЕ! Вижте си момчето как танцува чалга с този? (Силно възмутен)
6. Иван и Андрей били женчовци

Тъпо, тъпо, чак вдлъбнато
При толкова камери да не намериш и един сочен компромат за Спас, значи се е държал ок.

Това видях от 21мин. опит за себезащита.

# 1 000
Преди 16-17  години засякох Радина в един бар ,беше дошла   като придружител на участие на някаква певица ,нейна приятелка ....пфффф ама сега не помня коя ...Изглеждаше супер свежа и изпълнена с живот ,не беше толкова слаба ....тогава я гледах и си мислех -по-красива жена не съм виждала.Седеше си сама на бара ,пушеше си ,пиеше си и се забавляваше сама ...не се е напивала или нещо такова ...беше уверена и самодостатъчна.Сега явно има проблеми и нужда от терапия и селски живот  и повече протеин за определен период .Жалко,че пак се е набутала при някакъв спасител да я държи за ръка.Дано се закрепи психически ,личи се,че страда много и се измъчва.

# 1 001
  • Sofia
Какво каза Радина за Деян? Обратимо ли е? Път назад ли търси?
Навремето имаше едно Море от любов с Нина Николина,, според мен нагласено в опит да се върне при бившия, който обаче явно беше продължил напред и не се получи. Да не е и това интервю подобен опит?

# 1 002
Прехапа устни драматично и каза, че за момента не е готова да коментира този въпрос.
Малко ми остана усещането, че може той да я е зарязал, а не тя него.

# 1 003
  • Glasgow
Не е готова да говори за това, каза, но се надява с времето да се стигне до момент, в който могат да си кажат всичко (не знам за минало или бъдеще заедно).

# 1 004
Аз Карен не го видях интимен с момичето нито на снимките, нито на клипа. На снимките са с наведени глави и явно си говорят на ухо, което е нормално за дискотека и силна музика. На клипа върви с момичето, но не са хванати за ръце...Каква е истината - те си знаят.
Иначе не вярвам двамата със Златка да изкарат много време....

Общи условия

Активация на акаунт