Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 619
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 1 980
Николета за мен е първата истинска инфлуенсърка в България ,че е успял модел е смешно да се твърди , успяла е в България и това е , модел истински не е била никога . Аз я харесвам визуално но има българки , които наистина са били модели и Николета не е една от тях ,

# 1 981
Николета със скромният си ръст не е много подходяща за модел. Но в България се е снимала за какво ли не. Евала ѝ прави, че си споделя личния опит в репродуктивните проблеми и дава искрено мнение. Такива инфлуенсъри вече няма и май никога не е имало у нас. Всеки гледа някаква авантичка и вика “ау, колко хубаво”.

# 1 982
  • 🌊
Николета дори чак инфлуенсър не бих я нарекла. Може би "социална звезда", защото действително беше обсъждана, имаше си драмите и цирковете, любовната им геометрия Н-В-Н-А и т.н. Но не познавам човек, който да си каже "О, НЛ използва еди-какво-си, искам и аз" или "О, Николета носи еди-какво-си" и да се изкупи. България ли е малка, Николета ли няма ефект, но не е като Кардашките, които яхнаха и доразвика вълната на джуките

# 1 983
А тази жена Оля кой я бута в национален ефир. Хайде за Зейнебчето е ясно, че играе спонсорство, за да има къде да си показва тоалетчетата между гледанията на децата и екскурзиите, но на Оля как й изгря звездата?

Оля, заедно с Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджигенова, преди няколко години направиха много яко стенд-ъп комеди представление - “3 жени на микрофона”. Включително напълниха зала 1 на НДК. В момента изнасят друго в различни европейски държави (без Белобрадова).
Е това е невероятна тъпотия. Нямаше как да излезем от реда в НДК, цялата женска компания и да си тръгнем миналата година. Само глупости и мърсотии.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 10:55 от densi

# 1 984
Е, прическата на Николета не знма колко жени я изкопираха , грим -също .

# 1 985
Едва ли си е сложила силикон 6 месеца след раждането, при условие и че кърми....

А откъде знаеш, че кърми.

# 1 986
Най-първите им представления бяха много, много добри, много забавни, но и социално ангажирани. Забавлаявах се, смях се, поплаках си. Имам предвид “3 жени на микрофона”. Тъкмо бяха направили Майко мила, подвизаваха се във фейсбук и от раз напълниха зала 1 на НДК. Много добре им се получи.

# 1 987
Всъщност Николета с "половин уста" и недомлъвки сподели за Турция. Сакън да не вземе някой да си помисли, че не е толкова перфектно положението и не всичко е тип-топ. Личен избор е да се говори по такива теми, но тя можеше много повече да сподели и да подкрепи хора с подобни предизвикателства в живота. Избра да не го прави - евентуално в Ева ще каже две изречения.

Нейната популярност е през скандал, с кого има връзка, на кого изневерила, колко пари харчи и т.н. За мен тя няма и повече капацитет - въпреки всички възможности, които имаше, тя не направи нищо повече от безмислени фотосесии.
Знам, че много хора ползват червилата й, но лично аз никога не бих си купила нейн продукт. Първо не знам къде се бърка това нещо, второ не бих подкрепила образа или бизнеса й по този начин.

# 1 988
  • Бургас
Джулия Робърт е голяма и много богата лицемерка. Ако беше бедна, да се бори за роли, дали нямаше да си разтегля лицето, за да прикрие старостта? Ако беше самотна, без някой да я обича? Дали нямаше отчаяно да се подмладява? Спокойното приемане на старостта е привилегия на много богатите или много обичаните. Мъжът ти, ако те гледа влюбено, ако те нарича все така “ моето момиче”, голяма работа, че не изглеждаш на 20. Това го казвам в случай, че и други като мен нямат милионите на Джулия Р., а просто ги обичат заедно с натежалите им дупета и леко свлечения контур на лицето.

Няма как да е по-силно и точно!
Барбарела,страхотна си,момиче!

# 1 989
Най-първите им представления бяха много, много добри, много забавни, но и социално ангажирани. Забавлаявах се, смях се, поплаках си. Имам предвид “3 жени на микрофона”. Тъкмо бяха направили Майко мила, подвизаваха се във фейсбук и от раз напълниха зала 1 на НДК. Много добре им се получи.

Това е и моето мнение. Аз го гледах точно преди Ковид. Надявам се новото им, с което правят европейското турне, да не се е изродило в пълна простотия, защото аз също не нося на цинизми.

# 1 990
Едва ли си е сложила силикон 6 месеца след раждането, при условие и че кърми....

А откъде знаеш, че кърми.

https://www.bgdnes.bg/shou/article/19291216

# 1 991
Николета освен грим има и бельо - NL4U приятелка ми го хвалеше, че е с хубава материя, но нямам лични впечатления.

# 1 992
И кърмеща снимка си е пускала Ивет:

Скрит текст:

С импланти в повечето случаи също може да се кърми.

# 1 993
Гледах Мария Илиева в 120 минути. Свежо изглеждаше, с мярка е пипано по нея. Само не разбрах преувеличаването на песента с досадния Джо Лин Търнър. Този рок динозавър е прескачал от група в група и в крайна сметка никак не е популярен в САЩ или UK, но съвсем успешно маркетингово таргетира балканските рок фенове. Все тука като Лоутън се опитва да се пробутва. Песента му с Мария Илиева е много зле впрочем.

# 1 994
Мария най-сетне е свалила изкуствените мигли.Така изглежда много по-добре.

Бельото на Николета не е било никога нейно.Беше в началото нещо като рекламно лице,обаче после спря.И каза,че се разграничава от него.Жена е собственичката.

Общи условия

Активация на акаунт