Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 527
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 040
Ох, помните ли, когато Петко Димитров подари за сем. Божинови телевизор за сватбата? 😃 Имаше снимка на “даруването”, не мога да я намеря, но беше много мила картинка в стил “Черна котка, бял котарак”
“ Най-тежкият дар бе този на собственика на "Найт флайт" и Петко Димитров и изпълнителния директор на тотото Иво Тонев. Те сюрпризираха младото семейство с най-тънкия телевизор в света "Самсунг C 900", на който едновременно могат да се гледат различни програми. ”
Снимки нямам 😂😂😂

# 2 041
  • Glasgow
Още от сесията на Николета за "Ева"
Скрит текст:

# 2 042
  • София
Кой е четвъртият хубавец в картинката?
Някой си Берк Октай - в рекламата пише турска суперзвезда.

# 2 043
Не е чак толкова безидейна фотосесията на Николета. Ако вместо нея на снимките имаше някое ведро, естествено момиче (не ми идва никоя БГ самодива наум), всички щяхме да ги харесаме!

# 2 044
  • Glasgow
На мен първата много ми харесва. И аз с фиксация към ръце, винаги много съм харесвала Николетините, никога не съм я виждала с кофти нокти с камънаци, все е с равен маникюр, нюд, тук не се вижда, де.

# 2 045
Николета не е ли премрежила сластно погледа няма да й се получи кадърът. Професионално изкривяване  предполагам.

# 2 046
Косата е все на лявата и половина на лицето.

# 2 047
Николета не е ли премрежила сластно погледа няма да й се получи кадърът. Професионално изкривяване  предполагам.

Ми че той и така не ѝ се получава Rolling Eyes

# 2 048
Тоя арх.Мирянов от семейство Небостъргачови &Глаголица  нещо тотално изперка ...само за православие и религия  говори с поглед на обезумял ...Издават трилогия книги с някакви попове- ще борят ученията на Дънов , Ванга и още някво зло 😅
Не е добре работата...

# 2 049
Николета не знам какво си е правила на лицето, но ефекта е като Нина Добрев - уморен поглед и излъчване на лицето. Тези жени от зор да се разкрасяват се състаряват.

# 2 050
Снимката на налапаното глухарче ми навява асоциацията на кравичка от реклама. И аутфитчето плетени гащи с жилетка не ми е любимо, но оценявам идеята, че сега е много модерно и Николета няма как да го пропусне.

В контекста на Николетените премеждия с бременността повече не няма да ѝ коментирам лицето, че не е в топ форма. Може покрай хормони, стрес и тн. тн. нещо да се е скофтило. Иначе пък фигурата ѝ си е същата Simple Smile

# 2 051
Николета е абсолютна заспа.
Излъчва тъпота. (А понеже съм я засичала в ресторант на съседната маса, мога да кажа, че излъчването й всъщност е самата реалност). Да в жива и здрава де 😃

# 2 052
Мина ми рекламата на новия "Ергенът". Наум Шопов едва го познах - изглежда като чичка и са го облекли като чичка.

# 2 053
Сигурно е търсен ефект. Преди изглеждаше недорасъл. Както и да са го облекли, не ми харесва Шопов.

# 2 054
  • Sofia
Дара 😀
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт