Звездни Компромати - Ноември'24

• 288 140
  • 2 903
  •   1
Отговори
# 2 790
Не беше ли професионална спортистка?
Била е. А после? Преподава ли?

# 2 791
Не и е леко на съпругата на Тервел - три деца на нея чакат, той вечно в светлината на прожекторите, тя е тази, която опъва за всичко. От нея се изисква смирение и да не търси внимание, за да не засенчи съпруга си.
В други интервюта тя е разказвала, че той е много тежък характер, никога не и прави комплименти, и никога не е правил нещо по-специално за нея. Също така никога не и е предлагал брак ( сакън да не му вземе нещо), въпреки че имат 3 деца.
За него си спомням, как се натискаше с Лияна в ББ.
Въобще братята Пулеви са си тъмни балкански субекти като характери.

# 2 792
никой не я кара да го търпи.

# 2 793
Тя с тази енергия на слугинчето в ъгъла не знам дали по принцип може да го засенчи, със или без негово позволение. Затова си я е избрал. Така прозвуча.
Тя пак каза за това, че той, Тервел, не бил изобщо романтичен. А обратното, такива жени по принцип са големи романтички - колкото са наивни, толкова са и упорити в посоката, която са поели.

# 2 794
  • Glasgow
След Лияна имаше още някакъв публичен скандал, дето май мъжът на другата жена ги изтипоса.
Не знам, навремето като обсъждахме покрай Биг брадър тук се прокрадна едно мнение, че за семейство на професионални спортисти е нормална динамика, все по лагери, състезания...

# 2 795
  • София
Представям си за колко изневери не сме чули. Ами не ми е мъчно за такива жени.

Ники Михайлов честити рд на Николета с нейно видео по дупе и май без горнище. Малко ми е извратено.

# 2 796
Представям си за колко изневери не сме чули. Ами не ми е мъчно за такива жени.
И на мене. Тя в някакъв смисъл си живее в нейния си свят и така, както тя иска. Понеже най-важното е фиксацията й да не я изостави.

# 2 797
Винаги отнасят голям хейт жените, които търпят изневери от мъжа си. В същото време във форум Семейни отношения се дават съвети от типа: :"Изчакай да му мине" "Не си разваляй семейството" и т.н. Всяка жена си избира кой съвет й е на сърце  и толкова.
Мисля, че за някои жени май наистина оставането с кръшкащ мъж е най-добрия избор. Те реално като не искат нищо друго. Всеки е свободен да прави това, което иска. Пак си е достоен избор, стига жената да има нерви като корабни въжета и да не се избият вкъщи. Те си знаят как го постигат.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:20 от B2022

# 2 798
Ако това е вярно, за неговият характер и студените отношения ми е чудно как му раждаш не 1,не 2, ами 3 деца.

# 2 799
То ако всичко, което се пише из медиите, беше вярно Simple Smile 3 деца - много хубаво, да не са направили нещо лошо хората.
Вече май е модерно да не родиш нито 1 дете, защото няма край теб достоен мъж за баща Simple Smile

# 2 800
Най ме потресе изказването на Тервелица, че я предпазвал от депресия. Като ѝ кажел грубо: "Не се лигави", тя се стягала.

Аман от кухи хралупи, които дават пример, че е нормално да търпиш токсичен човек в името на "семейството".

# 2 801
То ако всичко, което се пише из медиите, беше вярно Simple Smile 3 деца - много хубаво, да не са направили нещо лошо хората.
Вече май е модерно да не родиш нито 1 дете, защото няма край теб достоен мъж за баща Simple Smile
Говорим за отношения мъж- жена и за очевидното разминаване с анонса, който предаването се опитва да пробута “голяма любов”. Не знам защо се мятат деца в уравнението. Много двойки с по 3 и 5 деца има и нещастни или разведени. Големи хора сме, знаем, че сексът (и децата съответно) не винаги има общо с любовта и уважението.
Какво е модерно не знам. Взаимността, топлотата, лоялността обаче винаги са били класика. Такива не се виждат Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 12:07 от Linda*kiss

# 2 802
  • Glasgow
Да бе, то ако се излизаше от депресия с "я не се лигави"🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

# 2 803
Някой вече го написа, но и аз да кажа . От какъв зор раждат по 3 деца след като не получават уважение от мъжа? За какво ми е да си усложнявам живота с много деца, това хич не го разбирам.

# 2 804
Ми за нея може да не е усложняване,  защото тя няма намерение да къса с него, а един вид трите деца може да са  хората, от които получава примерно любовта, която й липсва. Може да е от голямо семейство, може така да не се чувства самотна, да има нужда от шум и глъч, може винаги да е искала и просто това да й е по-важно от интимността с мъжа й. Може той да е искал много деца, пък тя да му угоди. Може да е против аборта (браво!) и противозачатъчните. Може да вярва, че го връзва. Че така е по-значима. Има мъже, които, докато е бременна жена им, се държат по-добре. Абе поведения всякакви.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 10:41 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт