Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 447
  • 409
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Винаги използвам перилни препарати с хипоалергенна формула,защото вкъщи сме със чувствителни кожи.Не съм пробвала продукти от серията Frosch Baby,но Frosch shower & bath cleaner lemon ми е любим!

# 376
Иолзвам продукти, които са подходящи за бебета.Перилният препарат, омекотителя и препарата за съдове е важно да са щадящи.Любим продукт ми е течния прах .[video][/video]

# 377
  • Пловдив
А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички? Не, не знаех, ще се радвам да го изпробвам.

# 378
Да,използвам. Все още не съм се доверявала на Frosch за пране.

# 379
🐸 Frosch Baby препарат за съдове

Хипоалергенен препарат за измиване, който премахва упорити остатъци от мляко, каши, сок и храна от биберони, бебешки шишета, играчки и всякакви други бебешки съдове. Нежната и дерматологично тествана формула с неутрално за кожата 5,5 pH лесно се изплаква и е абсолютно безвредна за вашите мъничета.

А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички?

Не, току що го разбрах. Чудесно.

# 380
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby?
Използвам продуктите на марката, изключителнондоволна съм, не бих ги заменила. Любим ми е почистващия спрей за децки играчки и препарата за изми ване на съдове, не бих ги сменила с други.

# 381
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Прахът ми е любим, ползвала съм го дори за себе си по време на кожна алергия и направо се родих с него!

# 382
  • Пловдив
А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички? Не, не знаех, но бих използвала за купичките на котарака.

# 383
А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички?

Не бях се замислила, но е логично, ще използвам занапред и за съдовете домашния любимец.

# 384
Не съм използвала продуктите на Frosch.
Ще се радвам да имам късмета да ги изпробвам! Heartbeat

# 385
  • София
Не знаех, че е подходящ за домашни любимци. Ще го препоръчвам на приятелите ми, които имат кучета Blush

# 386
Не знаех, че е подходящ за домашни любимци, но има логика. Все пак и за тях е хубаво да се използват хипоалергенни продукти. Благодаря за информацията.

# 387
Винаги мия с човешки препарати купичките на котките. Не вярвам за хората да ги правят с по-опасни съставки, отколкото за животните. Особено пък щом е специално за бебета, за които трябва да е най-безопасно, е безопасно за всички.

# 388
Използвам течният препарат за пране и съм много доволна.

# 389
  • Варна
Използвам хипоалергенни формули, понеже и двете ми деца са с атопични кожи, дори и моята бих казала... Не съм ползвала Frosch baby до сега

Общи условия

Активация на акаунт