Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 448
  • 409
  •   1
Отговори
# 360
Frosch Baby е мой фаворит заради безопасните и ефективни формули. Любим ми е спреят за хигиенно почистване, който наистина е универсален и удобен за поддържане на чиста среда за децата.

# 361
  • София
Използвам препарат за съдове Frosch постоянно. Бих използвала всичко на марката.

# 362
Използвам препарати с хипоалергенна формула, доволна съм от праха за пране и омекотителя на  Frosch.

# 363
  • София
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм тествала продукти на Frosch, но с удоволствие бих:)

# 364
Рядко използвам хипоалергенни препарати. Продуктите на Frosch Baby не съм използвала, но бих ги изпробвала.

# 365
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch, но с удоволствие бих опитала.

# 366
Използвах специални перилни препарати, когато детето ми беше бебе, но почистващи не съм. Бих пробвала, независимо, че детето ми е вече малко по-големичко.

# 367
  • София
Да, спечелих го от форума и го купувам след това постоянно.Чисти уникално.

# 368
За момента използваме препарата за съдове. За прах за детето ползвам друга марка засега.

# 369
🐸 Frosch Baby препарат за съдове

Хипоалергенен препарат за измиване, който премахва упорити остатъци от мляко, каши, сок и храна от биберони, бебешки шишета, играчки и всякакви други бебешки съдове. Нежната и дерматологично тествана формула с неутрално за кожата 5,5 pH лесно се изплаква и е абсолютно безвредна за вашите мъничета.

А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички?

# 370
  • Пловдив
А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички?
Така или иначе мия купичката на маца с препарата, който имам.
Маца няма оплаквания и се храни от купичката си, без да протестира.

# 371
  • София
Използвам бебешки течен перилен препарат за пране на вълнени дрехи, защото са щадящи и ухаят уютно.

# 372
  • Пловдив
Използвате ли перилни и почистващи препарати, които са със специална хипоалергенна формула? Да, използвам хипоалергенни перилни препарати.

Имате ли любими продукти от гамата на Frosch Baby? Не съм ползвала на тази марка, с удоволствие пих пробвала.

# 373
🐸 Frosch Baby препарат за съдове

Хипоалергенен препарат за измиване, който премахва упорити остатъци от мляко, каши, сок и храна от биберони, бебешки шишета, играчки и всякакви други бебешки съдове. Нежната и дерматологично тествана формула с неутрално за кожата 5,5 pH лесно се изплаква и е абсолютно безвредна за вашите мъничета.

Това туко що го разбрах и съм възхитена.

# 374
Използвам хипоалергенни продукти: прах за пране и омекотител. Не съм изпробвала Frosch,  бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт