Frosch Baby – само най-доброто е достатъчно добро за вашето бебе! Участвайте в играта и спечелете!

• 11 448
  • 409
  •   1
Отговори
# 390
Не знаех, че препарата за съдове Frosch Baby е подходящ и за съдовете на домашните животни.

# 391
Не знаех, че е подходящ. Ще го препоръчвам на приятели с домашни любимци.

# 392
Не знаех, че е подходящ. Със сигурност ще изпробвам на моя домашен любимец!

# 393
Не знаех, че е подходящ. Това вече е нещо ново. Браво!

# 394
В домакинството съм използвала препарат за съдове и препарат за прозорци, но никога не съм пробвала Frosch Baby.

# 395
Специално за перилните препарати използвам само хипоалергенни препарати, тъй като детенце е с атопичен дерматит. На Frosch съм ползвала почти всички продукти, като особено доволна съм от праха за пране и препарата за съдове.

# 396
Да, ползвала съм, когато децата бяха по-малки.
Харесвам препарата за миене на бебешки съдове Simple Smile

# 397
Да,ползвала съм и съм много доволна.

# 398
Използвала съм само препарата им за съдове и много ще се радвам са опитам и другите. 🩵

# 399
Да, използвам хипоалергенни препарат за съдове и за пране. Все още не съм пробвала продукти на марката.

# 400
Детето ми е вече на 5, но аз продължавам да използвам бебешки хипоалергенни продукти. Мисля, че те са най-пречистени и най-щадящи детската кожа. На Фрош продуктите все още не съм ползвала.

# 401
Не знаех, че Frosch Baby е подходящ за домашни любимци. Определено ще го изпробвам!

# 402
Все още не използвам такива препарати, но скоро ще имам бебенце и с удоволствие ще пробвам продуктите на Frosch Baby Simple Smile

# 403
  • София
Не, не съм използвала и определено ми е любопитно дали 'олекотените' препарати се справят също толкова добре

# 404
🐸 Frosch Baby препарат за съдове

Не знаех, но вече ще използвам и за косматия член на семейството.

Хипоалергенен препарат за измиване, който премахва упорити остатъци от мляко, каши, сок и храна от биберони, бебешки шишета, играчки и всякакви други бебешки съдове. Нежната и дерматологично тествана формула с неутрално за кожата 5,5 pH лесно се изплаква и е абсолютно безвредна за вашите мъничета.

А знаехте ли, че препаратът за съдове Frosch Baby е подходящ и за вашите домашни любимци и техните купички?

Общи условия

Активация на акаунт