Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 84 (м. ноември)

  • 24 819
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
  • Мнения: 8 990
Аз пека в момента ребра с прясно зеле. И мезя с варено шкембе с оцет, олио, лют червен пипер и чесън.

# 1 171
  • Мнения: 24 764
Шкембето има ли някаква друга обработка след варенето или само овкусяваш с тия неща? На прословутата шкембе чорба не ми допада, но съм яла в заведение с масло и чесън, май на тиган беше минато, ей това вече е друга работа.

# 1 172
  • София
  • Мнения: 8 990
Този път не си играх с тиган или във фурната, тогава ще стане още по-хубаво. Исках го киселичко, затова към свареното шкембе добавих просто подправките.
Ако ще го пека или пържа, няма да слагам оцет.

# 1 173
  • В центъра на моретата
  • Мнения: 2 331
Да и аз така го правя, а ако съм го минала през фурната, слагам отгоре и настърган кашкавал много люто и чесън.
 Горе - долу така правя и свински уши, след сваряването им, фурната - чесън, люто, лъжица соев или рибен сос и кашкавал.

# 1 174
  • Мнения: 917
Само да ви кажа, че шоколада не се държи в хладилник, защото побелява и му се променя вкуса.

# 1 175
  • Мнения: 340
Доколкото знам,той не се и разваля.Освен,ако има някакви неща други в него.Та и побелял да е,не виждам драма.Тука нещо почваме да си синхронизираме менюто и аз съм днес на свинско в гъбен сос и сметана.Като ви чета и поне измислям и за другия ден какво ще готвя,че винаги ми е голяма драма какво ще се яде.За закуска обикновено си правя яйца,та не го мисля много.
Тая баница изглежда добре,ще взема да пробвам да направя...месото къде го добавяме Grinning Иначе аз май ям най-малко...ми не огладнявам чак пък толко.Майка ми и тя е на тази диета с нейните 50 кг с мокри гащи...пък повече яде от мен Grinning стискам палци да качи някое кило.Гледам я,същата история като мен преди 2-3 седмици...то се мери кръвно,то се мери захар...страшно е.Вика ми аз 2 дена не съм пила хапче,дали да пия...че за какво като ти в добре захарта.Нали при нея си е по-задълбочен проблема и тоя нейния инсулин много много не върши работа,та на мен,ако е 4,5 на нея 6...не е чак толко зле,но ще се научи и нейното тяло...стига да е постоянна...преди реши,ще това ядене е много мазно и кръвно ще вдигне,тя все си го вдига,ама явно на Пук беше по-добре и от моето 130/80

# 1 176
  • Мнения: 40 652
Аз се бодях няколко дни само, после през ден, после на седмица, после на три месеца я се бодна, я не.
Ама аз съм с анемия, не мога като вас по 20 пъти на ден Joy
И пръстите болят.

# 1 177
  • Мнения: 340
В началото май болят по-малко...после като ги надупчиш и те заболява още преди да си се боцнал.Преди майка ми искаше да видим как ѝ е захарта,та нещо си дръпна ръката и боцнах въздуха,като почна да охка,да пъшка колко я заболяло Grinning

# 1 178
  • Мнения: 1 190
Имам същите наблюдения като Jof. Държах един лидълски в хладилника, който стана светлокафяв направо към жълтеникав. Спря да се топи, а се трошеше на ситно като пясък.

Борислава, не съм сигурен, че трябва да спирате толкова рано хапчетата на майка ти. Трябваше да минат 10 месеца режим, че да спрат моите.

# 1 179
  • София
  • Мнения: 1 367
Честит рожден ден на щерката ти , Долче! Kissing Heart И леко тийнейджерство Wink
Имам малко печено цвекло, ще пробвам да оцветя днес една сладкарска извара от Лидл.
Аз не харесвам техния шоколад ей така да го ям, някак на ковертюр ми докакрва, един мек такъв, но и аз не преритвам много за сладко, де. Особено напоследък, като затегнах редиците Blush. На мен ядки ми дайте и това е, но сега и тях съм ограничила.

Вчера за обяд - пилешки къшчета на еърфрайер (отдавна не бях правила), фалш. картофки от алабаш и мъъъничко печено червено цвекло, че не ми понася на КЗ, малко сосче - горчица и майонеза (мащабът на снимката подлъгва Wink).
Салата - бейби спаначета, сушени доматчета, люспи морков и авокадо, екстра върджин и много оцет.
Скрит текст:
[/img]

# 1 180
  • Мнения: 1 190
Натка, а сусама кога го ръсиш? И аз обичам, но никога не съм слагал на това или онова. Страх ме е да не го прегоря и да съсипя баницата. Продуктите са ми строени на масата и очакват твоя отговор, така че ставай бръже! Wink

# 1 181
  • Мнения: 17 332
Сложи чубрицаааааа 😀

# 1 182
  • Мнения: 1 190
Сложи чубрицаааааа 😀

Някъде съм пробвал с чубрица и и ми е харесало. Кой ли ме е черпил!? Wink

# 1 183
  • Мнения: 17 332
Слагай каквото си приготвил, защото домочадието ще остане без закуска. Дъщеря ти със сигурност ще доразвие рецептата. Сусам се ръси накрая. Аз кимион съм слагала, но е въпрос на вкус. И да покажеш снимки. 🙂

# 1 184
  • Мнения: 1 190
Накрая ,след като извадя или преди да извадя?

Общи условия

Активация на акаунт