Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 84 (м. ноември)

• 24 813
  • 1 189
  •   1
Отговори
# 45
Елорка, мерси, запазих ги и аз. И твоите предложения. Имам цитрат за още десетина дни, ще избера след това. На пазара какво ли няма, и от всяко ставаш Спайдърмен и Айрънмен едновременно😀. Затова разпитвам, за проверени продукти. Тоест, да са минали изпитването на живо. Не съм се сетила да ги мешам, и това е вариант.

# 46
Има доста които комбинират, тук също е ставало дума. И Шарпи мисля че беше споделяла, една форма предписана от кардиолога, май Магнерот беше нейното, пък отделно и цитрат май си добавяше. И още някой беше писал комбинации де, просто съм зле с имената и сега само нейното се сещам.
Те магнезий всичките ще ти дадат, въпросът е ако вече за даден конкретен проблем се иска и точно определено съединение дето за него помага.

# 47
Аз вече ползвам ето този цитрат на Витамаг
https://vitamag.bg/magazin/source-of-life/anti-stress-i-relax/ka … magnezii-kapsuli/

Малата е скъпичък, но се намира и на промоции на моменти.
Аз от ихерб ще дебна. Че искам да го пробвам.

Примерно ето този бива
https://galen.bg/nutriniti-labs-magneziev-malat-50mg-tb-h-250
или този
https://remedium.bg/magneziy-malat-kaps-420br-dw-069787/p
За дълго време биха стигнали, но от този трябва повече от една капсула, ама аз нали джуря вечер цитрат, та може 1 или 2 следобед.
Ама много пара, протмонето ще го боли, накуп толкова за магнезий, не ми се дава. Та ще видя от ихерба нещо.

Тук има и хелат на промо
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010030437

# 48
От iHerb последно като бях търсила капсули магнезиев цитрат мисля че на Natural Factors излизаха най-изгодни, гледам че такива имам някакъв от най-големия им буркан. Рядко посягам към капсулите вече, че съм си взела чист на прах, но като пътувам или вече много ми се спи пък не съм се сетила по-рано, ги вземам тях.
150мг магнезий са в капсула обаче, не 200 като тези дето си показала. Т.е. и малко по-малки ще са на размер, за който е проблем това. В момента излизат 17 стотинки на капсула ако са най-голямата опаковка, не съм проверявала скоро за нещо по-изгодно. Те толкова марки имат че се губя, специално за магнезия. И евентуално някое намаление да дебнеш, като не ти е спешно. Те поне правят, все ще уцелиш някое.

# 49
О, този малат добре звучи. Ще го дебна в Ремедиум да го намалят. Че и много , за над 3 месеца е. Ако не ми понесе тая ябълъчна киселина, ще ми е жал да го оставя при такава цена 😀.
Моят последният е на Солгар от Софармаси, беше на промоция, обаче купувах много неща и чак вкъщи разбрах, че ви е хванат на редовната цена. Много се ядосах, а не ми се връщаше да се разправям. Като съм шматарок, такава съм си. Но съм сърдита на тази аптека и оттогава не стъпвам там. Да ги е яд 🤣

# 50
Ой, затова аз си гледам бележките  като взимам повечко.

Ей сега нали черен петък и от Гален ще поръчам глупости.
Видях един спрей за коса и викам какво да туря за да стигна 50 лв за безплатна доставка.
И като текна едно разглеждане, една мисъл.
То всичко ще ми трябва.
Ама влизам преди малко и това дето го поръчах и затова направих, го няма.
Ще чакам и като дойде ще направя поръчката. Ако не, няма да поръчвам пък нищо.

Иначе Таис може да търсиш по форми какви марки, после отиваш в аптеката и разглеждаш къде е на промо.

# 51
  • на острова на мечтите
А този добре ли е за крампи? БГлициниран
магнезий имам предвид.

Имам предвид опаковката в центъра? Ако поръчам две , безплатна доставка ми се полага. Но и аз като Тайс 🤗 понякога поръчвам какво ли не и после трупам в шкафа.
 Тайс, 🤔😂и мен като ме измамят в някой магазин, или аптека, повече не стъпвам там. Да ги в яд😉😂
Много видове тоз магнезий!?

# 52
Не съм разглеждала скоро магазините дето са си баш за добавки - Сила.бг, Фитнес1 и от сорта. Може и да имат по-добри цени, в аптека се зареждат малки количества и съответно и отстъпките са малки, няма много как да докарат добра цена или поне не постоянно. Но на когото не му се занимава с iHerb си заслужава и по такива магазини да проверява каквито добавки му трябват. Че и често консултация и информация може да получи къде по-прилична отколкото в аптека.

# 53
Може да е хубав danilu.
Не ми е позната марката.
Гледай и състава. Колко е дневната доза.

Ама що купувате и не пиете бре моми? Пийте си ги Grinning

# 54
GymBeam имат черен петък с до 80% намаления.
Силата бяха ми пуснали и те нещо, но не го откривам сега. Редактирам, че го намерих във Вайбър:

Фитнес 1 още нищо не са ми пратили - за там предлагам ВИП карта, ако някой иска да пробва да си намали цената:

Ох, пак дописвам:

При тях обаче трябва да се пробва кое ще намали най-много общата сума. И често им се случва да имат липсващи артикули - обаждат се и предлагат замяна.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:19 от beki8

# 55
Вярно че и това са ми го правили, бях забравила че май последно преди години съм пазарувала от тях. Но пък дори като са ми се обаждали така, сме обсъждали адекватно какво сходно могат да ми предложат и прочие, не е бил някой просто да се обади и да каже.

# 56
В GymBeam  видях вчера като даде Беки, че има глицинат магнезий, ама имам си.
Таис да му мисли.

# 57
Пуснах си изследвания днес, че ме гони лошо настроение и ми се реве, пък не съм с пмс, далече е още. Гледам, гледам, за щитовидната се притеснявах, ама не виждам нищо. Хвърлете и вие по един поглед. Цопнала съм по средата на референтните за фт3, фт4, тсх трябваше на е под 2, нали?

# 58
Изчетох най-после всичко в първия пост,клипчетата тепърва ще гледам,че е много.Благодаря за информацията,явно няма да стане само с изключване на захарите,аз си чупя тука 2 дена по 1 парче шоколад със стевия,ама явно и това не става...с ИР било много сложно храненето,но ще го схвана леко по леко.Докторката всичко наопаки ми каза да правя ...Поне схванах,кое как работи,че това ми беше тъмна Индия,защо тоя инсулин се вдига като захарта е добре,а то май си иска протеини и да помогне да разкарам мазнините на корема.

# 59
О, с ядене стават работите, не с глад - тук не сме такива Grinning Хляб и пасти може и да не ядем, но гладни не стоим със сигурност Grinning
За храненето - определено ще ти е по-лесно ако поначало са ти вкусни режимните храни - месо (в това число и мляно, органи, водни, абе всичко що е мърдало), яйца, гъби, зеленчуци и хубави мазнини. Млечните по-добре съвсем умерено или даже без отначало, с изключение на масло и пълномаслена сметана, нататък по-лесно ще установиш дали и как ти се отразяват. Плодовете също ограничено - дребни плодове (бери-та), домати, краставици, тиквички, чушки, патладжани - тези също са плодове, да не ми се чудиш. Сладките плодове са ясни - оставяш ги за другите тях. Маслините и авокадото са това от плодовете дето идеално ни се вмества Grinning
Магданоз ако ядеш - пасеш смело и по много. Олиото си видяла че не е хубаво нещо и гледаш да го смениш и него с по-подходящи мазнини.
И тя като ти е толкова опростена храната, реално не е сложно. Спокойно можеш и да не готвиш отделно за себе си, а да приготвяш някакво месо и за теб със салата отстрани, а за другите с нещо по-въглехидратно ако трябва но основното готвене си е месото.
Отначало гледай да си солиш храната повече, особено ако махаш всичко изведнъж. Ще се отводниш доста като махнеш въглехидратите и хич не е приятно ако и електролитите не си наваксваш. Минава и това, разбира се, ама... ако има как да мине по-лесно, защо не? Grinning
Има много и ще видиш и тук в темата доста режимни заместители я на торта, я на друго. Съветът ми е ако можеш да ги игнорираш отначало и да си опростиш максимално живота и храната. За няколко седмици и възприятието ти за сладко ще се измени, ако разкараш всичко със сладък вкус. Не мога да ти обещая че ще са приятни тези няколко седмици, ако си любител на сладко по принцип, но си струват.
Изкарай малко време така, пък ще видиш че даже и ще ти хареса. Като почне да ти идва силата и да се чувстваш по-добре и по-лека.

Общи условия

Активация на акаунт