Свекърви и Тъщи

• 5 509
  • 75
  •   1
Отговори
След много четене из форума заключих, че жените са много много “хрисими” докато не станат свекърви или тъщи. Тогава всички по млади жени започват да се оплакват от тях освен от мъжете си разбира се.
Дали това е хронично или не вие кажете?
Сещам се за оназ историйка;
Млада снаха решила да си записва всичко в едно тефтерче когато свекърва й и тя имат някакви разногласия. Минало се време и младата снаха станала на свой ред свекърва. Синът й довел снаха и при първото пререкание тя извадила тефтерчето и погледнала вътре и заключила: “ ето на, едно време свекървата е била права”
Вадете си изводи мили дами.
А тези които се оплакват от мъжете си: замислете се ние мъжете с какво трябва да се борим!!!
Дано ме разберете какво ви думам.

# 1
  • Melmak
Какъв е смисълът на темата?

# 2
Мъж да дойде и да каже на сайт пълен с жени, че не стават  Rolling Eyes

# 3
  • Пловдив
Е, той не е обяснил още с какво точно трябва да се борят.

# 4
Сега.. жената ли те тормози или майка ти?

По темата, нямам драма със свекървата, нито тъщата с мъжа ми. Не живеем заедно и никога не сме живяли и не искаме да съжителствме и за бъдеще. В прекрасни отношения сме, обичаме се и се виждаме често.

Моят извод : До хората си е, а не до жените, които стават тъщи и свекърви. Даже май е по-често до мъжете, които не могат да направят разликата между майка си и жена си.

# 5
  • София
Дойде човекът да се оплаче, че жените като млади се оплакват, а с годините почват да се оплакват от тях. Няма угодия.

# 6
Явно не разбирате добре поста ми.
За това бих желал да ви обясня мили дами.
Идеята ми е да спрете да се оплаквате защото след време вие ще бъдете в обувките на виновните.
Аз не се оплаквам от никой. Нито майка нито жена нито тъща.
Постът ми е провокиран от множеството нападки отправени от жените към мъже и свекърви.
Моят призив е да сте малко по сдържани и да оценявате това което имате.
Успех на всички дами и не забравяйте, че света не се върти само около вас.

# 7
  • Melmak
Мъж ни призовава да бъдем разбрани към свекърви и тъщи, когато проблемът е 90% от случаите е мекушав мъж, който не умее да поставя граници. Дообре!

# 8
Идеята ми е да спрете да се оплаквате защото след време вие ще бъдете в обувките на виновните.
Постът ми е провокиран от множеството нападки отправени от жените към мъже и свекърви.

Е, мили Артист,
как твоята идея е валидна за множество жени и свекърви? Остави ги да се оплакват, може да има защо. Ако не са прави, и тук има хрус-хрус.. даже между жените.

Манталитетът също е от значение, ако си чувал.
Кажи сега, къде те стяга обувката с твоята жена и майка ти, ако може с нещо да помогнем, добре. Ако не, ще се молим да оцелееш между двете 🙂

# 9
  • София

Много на ангро го раздаваш.
Някои сме и двете/трите неща едновременно, а никога не сме се оплаквали. И от нас не са се оплаквали. Моля без обобщения.

# 10
В женски форум, да не можем да си се оплачем по женски! Съсипаха я тая държава еййй... 😉

# 11

Дръжте майка си далеч от отношенията ви с жена ви и няма да се стига до оплаквания.

# 12
Ни от свекъра се оплаквам, даже напротив, ни мъжа ми от тъща. Пък най-много се радвам, че мъжът ми не е мамин лигльо. Тя и свекъра ми се радва, че има син, на когото да разчита, а не такъв, на когото да му пере гащите. Та, дори и свекърва ми да не ме харесваше, има достатъчно уважение към сина си, че да знае къде е границата, която не може да престъпва. Ако свекървата се качва на главата на жената, най-добре е да се смени мъжа.

# 13
Автора има предвид че тука се напълни форума с теми където жените се оплакват от свекървите си. И да, доста са постовете.

Аз проблем със свекърва ми нямам и не съм имала. Те не са и българи.
По скоро с майка ми имам проблеми, но това е друга тема.

# 14
Интересно ми е какъв ти е личният казус и драма, че в петък вечер вместо нещо по-приятно идваш тук да се караш на потребителките? Какво те е провокирало, някоя нахокала ли те е лично тук, че верно много ни скачаш? Сега и психоанализа, не сме се разбирали. Ще кажеш тези дето се оплакват няма своя си причина.

Общи условия

Активация на акаунт