Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ако е много важен , през кърпа може да го поизгладиш с ютия ?  .. ноо само предполагам , да не подстрекавам ново мунско изпълнение хаха

# 106
  • София
…Сега измислям оправдания защо документа е в този вид, ако там където ще го подавам ме попитат и откажат да го приемат.
Хвърли вината върху малко дете и сипи люти закани какво ще му се случи като се върнеш Joy
Ако служителят е жена, може и да прояви разбиране или към детето, или към мунщината ти.

# 107
Срам ме е да кажа как чета името на едно сирене в малко квартално магазинче.
Написано е на ръка на твърд картон, но Ф - то прилича на С и ...

Фермата на дядото е марката ...

# 108
Срам ме е да кажа как чета името на едно сирене в малко квартално магазинче.
Написано е на ръка на твърд картон, но Ф - то прилича на С и ...

Фермата на дядото е марката ...
Grinning Joy Joy

Много добре те разбирам.
Най-редовно темата "Естетични процедури...." моят мозък я прочита като "Еротични процедури". И само това да е, с мед да ме намажеш, ама не би. Relaxed

# 109
  • Street of Dreams
Вчера пиша съобщение за празничните си планове на близък колега:
"За в момента сме си взели еднопосочен за София, не ме търсете известно време, ха-ха."
Изпращам и виждам, че автокоректът е направил от София - Содом.

# 110
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера пиша съобщение за празничните си планове на близък колега:
"За в момента сме си взели еднопосочен за София, не ме търсете известно време, ха-ха."
Изпращам и виждам, че автокоректът е направил от София - Содом.
То е почти същото...

# 111
Оо аз съм цар на тези - мейли съм почвал с Hi  gays, на шефа съм пожелавал “добро утро, нахалник”….

# 112
…Сега измислям оправдания защо документа е в този вид, ако там където ще го подавам ме попитат и откажат да го приемат.
Хвърли вината върху малко дете и сипи люти закани какво ще му се случи като се върнеш Joy
Ако служителят е жена, може и да прояви разбиране или към детето, или към мунщината ти.
Ами..... Продължението....
В момента всички документи са посмачкани, защото днес определено не беше ден за каквото и да е било.
Всички документи, в т.ч. и смачкания от мен сложих в джоб и торбичка и тръгнах да ги подавам. Обаче паднах. Изпльосках се по лице все едно съм на плажа и ръцете ми инстинктивно под мен да ме подпрат. Съответно торбичката с документи и тя под мен, но без късмета дае хоризонтално между мен и земята. Поне лицето ми не пострада. Едвам се изправих и докуцуках до вкъщи. Разправям на тийна, че сега имам истинска причина и обяснение защо документите (вече всичките) са смачкани. А той ме пита няма ли да ме е срам, ако ме попитат защо са в този вид да кажа, че съм паднала. А ако все пак въпреки че е срамно го кажа вярвам ли, че някой ще ми повярва, защото това звучи по-измислено от всяко друго обяснение.
Утре ще пробвам пак. Днес се отчетох за цялата седмица Утре би трябвало денят да е по-добър.

# 113
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Минавам през едно магазинче, и след това влизам в Лидл. Реших да си прибера покупките в шкафче с код. Пазарувам набързо, отивам към шкафчетата, иии гледам това в което си сложих нещата, че е празно...
Гледам тъпо, групичка разбеснели се тийнове се мотаят между двата етажа, реших, че може те да са ми отворили шкафчето, щото си намислих "сложен код" - 1234, и не го крих много при заключването.
 До мен един фит-нат господин, изважда спортен сак от едно шкафче. Фиксира ме, и едновременно говори по телефона, и почва да говори с мен, аз тъжно обяснявам, че покупките ми бяха в шкафче 4, а ги няма... След кратко мислене и оглеждане , се оказа, че са в  шкафче 14, а аз съм блейка.
Хепи енд, на него му пораснаха ушите, аз се скофтих, защото по принцип съм прилично организирана и рядко ми се случват такива неща...

# 114
Вчера реших да си сложа лист маска на лицето. Но беше толкова напоена, че капна капка на килима. Пък беше и зелена. Днес на същото място на килима успях да капна капка и фон дьо тен. Идилия 😆 поне се изпра 😊

# 115
  • София
Наскоро влизам в Била. Нося торбичка с продукти от друг магазин. Сложих ги в шкафче и започнах да търся монета от 1 лв, за да заключа. Доста дълго търсих, накрая намерих, пуснах монетата в процепа и заключих. После си напазарувах спокойно. Отивам при шкафчето - отворено. Simple Smile Поне торбичката и съдържанието бяха непокътнати. Чудя се аз как е отключено като ключът е в мен. И тогава нещо ми просветна. Simple Smile Горното шкафче беше празно, но пък заключено. Simple Smile Разбира се, моят ключ беше от него. Joy

# 116
Минавам през едно магазинче, и след това влизам в Лидл. Реших да си прибера покупките в шкафче с код. Пазарувам набързо, отивам към шкафчетата, иии гледам това в което си сложих нещата, че е празно...
Гледам тъпо, групичка разбеснели се тийнове се мотаят между двата етажа, реших, че може те да са ми отворили шкафчето, щото си намислих "сложен код" - 1234, и не го крих много при заключването.
 До мен един фит-нат господин, изважда спортен сак от едно шкафче. Фиксира ме, и едновременно говори по телефона, и почва да говори с мен, аз тъжно обяснявам, че покупките ми бяха в шкафче 4, а ги няма... След кратко мислене и оглеждане , се оказа, че са в  шкафче 14, а аз съм блейка.
Хепи енд, на него му пораснаха ушите, аз се скофтих, защото по принцип съм прилично организирана и рядко ми се случват такива неща...

Моя код е по-сложен, но ми е еднакъв за всички магазини Joy
Има друга мунска постъпка в магазин.
Това и в Кауфланд и във ФФ съм го правила. Изморена от работа, акъла ми не е ясно къде е. Пазарувам, но си оставям торбичката от работа в шкафа. Вътре нищо особено. Кутии за обяд, но скъпото са ми очилата за работа с компютър. ФФ ми беше близко, усетих се след час.
Ама изтерясах като ги забравих в Кауфланд, защото чак в 9,30 като исках да се паркирам да гледам сериалче, си търся очилата, няма ги, търся торбичка, няма я. Стоплям, че е в шкафчето на Кауфланд. Май до 22 работеха тогава. 20 минути ми е до там пеш. Търчах като луда. Ама успях малко преди да локнат. Охраната ми вика затваряме, викам първо да си взема торбичката от работа Joy
Вика "вашата ли е" и се хили. Явно има ценно нещо, щом така сте се запотили и сте търчали. Викам очилата ми са вътре Joy

# 117
  • Майничка
Отдавна не се бях проявявала качествено.
Пиша дълго, мило и обстоятелствено писмо на една непозната дама, свързано с престой в неин имот. Престоят ще е през декември.
След 4 часа го препрочитам на ММ и установявам, че съм посочила дати за престой през октомври (без година).😁

# 118
Ох, аз резервирах кучешки хотел за август, когато почивката беше през юли... Добре, че видях навреме и имаха места..

# 119
Моля предварително мъжете в темата да излязат преди да прочетат този ми пост, за да не им подскочат сърчицата Simple Smile
Тъй, ако сте излезли, да си кажа - правя днес сладкиш Брауни и решавам да му подобря вкуса с половин чаена лъжичка уиски. Не смея обаче да наливам над купата с готовата вече смес от шоколад и масло, че да не прекаля, та се премествам над мивката. Навеждам бутилката към лъжичката и аха да капне, ама не тече пуста, пробвам пак, и така три пъти, какво й беше на тази бутилка не знам, обаче изведнъж като тръгна това ми ти уиски, заради половин лъжичка в мивката отиде 1/3 бутилка. Бях сама и нямаше свидетели на свинщината ми, разгеле...

Общи условия

Активация на акаунт