Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 402
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Помпончето отзад на обувката се мушнало във връзката и се закачило. Добре, че бях в класната стая с малко деца в началото, а не тичах на улицата например Simple Smile

# 91
Да се похваля или оплача не съм много сигурен. То и не знам колко мунско беше точно, но - преди час на работа - катеря се на една стълба че да направя нещо на тавана и както бях горе как ми се зави свят - беше нещо като олимпийската дисциплина скок във вода. С такъв грандиозен апломб се сгромолясах на земята, че от долния офис се качиха да видят какво е станало чак. С изключение на леко натъртване тук и там съм добре де, но съм убеден че и в кечмания не са падали така от стълби.

# 92
Леле, страшничко звучи. Дано да си добре и да ти минава бързо.

# 93
  • FRANCE
Mали, добре че не си се потрошил. Виж си кръвното и кръвната захар .

# 94
  • София
Оле, иди на доктор и си пусни изследвания. Бързо се оправяй!

# 95
Mали, добре че не си се потрошил. Виж си кръвното и кръвната захар .
ПКК също. Нисък хемоглобин също може да причини това.

# 96
Бе аз не съм в цветущо здраве съвсем, ама в случая по-скоро го отдавам на това, че ненавиждам височини. От петия етаж като погледна и ми се завива свят, така че не е нещо неочаквано. Не си дръннах главата никъде, така че освен няколкотонна синини не мисля, че нещо ми има.

# 97
  • Варна
ТаткоГризли, радвам се, че не си се пребил качествено и си се разминал само със синини. Казваш откъм грация обаче не го докара? Simple Smile

# 98
    Зелеви сарми, та зелеви сарми, сънувам ги вече, толкова ми се ядат, че решавам да направя една тава сарми с праз и кълцано месо. Така, спомням си, ми се ядеше кисело зеле, когато бях бременна. Бях в шестия месец, когато изядох сама половин зелка и след половин час реших, че ще раждам. Мъжът ми се наложи да ме закара във Спешното, щото аз съвсем се подух и изплаших да не изпльоскам бебето пред витрината с месо на Кауфланд. Та, да се върна на сармите. Нямам кисело зеле вкъщи, ще взема от свекър ми. Той живее в другия край на града, но нищо - целта оправдава средствата.  Отидох у тях, харесах си една хубава едра зелка. До тук добре, само не знам как да я транспортирам до нас. Свекърва ми предложи да я взема в една  алуминиева тенджера. Как пък не! Ега не я помъкна така по улиците. Набутвам зелката в плик, даже в няколко плика, че мирише на ад. Увивам  я хубаво, завивам, стягам връзките на торбите да не вземе да текне и се запътвам към спирката. Идва автобуса, качвам се, вътре не се живее от жега, пълно с хора, няма място да мръднеш. И тва тъпо зеле почва да мирише, ама така да мирише, че чак ми става вече лошо. Хората се споглеждат да не би някой тайно да е пр@дн@л на задната седалка и сега да се спотайва. Моля се никой да не припадне, както и очите на шофьора да не се насълзят, че ще ни изтрепе. Возим се, пътниците продължават да се оглеждат, може би все пак някой се е наср@л. Броя спирките, едвам се влачим, отгоре на всичко ни хваща и червен светофар. Всичко е срещу мен. Почвам да се потя, да ми става жега, да ме заливат вълни и да се чудя дали все пак да не сляза на другата спирка, че излагацията е чутовна. И в тоя момент едно момиченце с опашка и очила ме поглежда строго, после поглежда към майка си и пита: Майко, тук защо мирише така на л@йна? 🤣🤣  Вече ми е зле, ама явно и на детето му е зле, защото си слага ръката пред носа. И настоява - кажи, де, защо мирише така на л@йна? Горката му майка, виждам я,че се чуди какво да му каже. "Не мирише на л@йна", смотолевя тя. Но то настоява - мирише! Светофарът вече е зелен, зелето ще превтаса в тая жега. Иде ми да повърна, момиченцето и то май има позиви вече. Автобусът спира, разгеле, слизам. Дейб@ и сармите.

# 99
Е, изяде ли ги поне тези сарми? Бих ги кръстила "приключенски сарми", само ти ще си знаеш откъде идва името  Simple Smile
Татко Гризли, другия път да качиш някоя колежка на стълбата, ние сме по-държеливи. И сега почивай! Заслужено.

# 100
Току що тавата свърши.

# 101
  • София
Леле! За 10 листа зеле какво приключение 😅
Съчувствам ❤

# 102
Смея се с глас на сармите на La farina Grinning Joy Grinning
Баба ми е мнооого отнесена, веднъж била тръгнала на някъде и вместо телефон, взела дистанционното  Grinning, а друг случай преди доста години е било - вместо мобилен телефон... Напъхала в чантата си домашния Joy миналата година ходихме с нея и др роднини до близък град на около 30-40км. Като стигнахме се сети, че е сложила на котлона да вари някаква храна за кучето ние всички се шашнахме бяхме готови да си тръгнем веднага, но тя звъня на един съсед да отиде да го спре - нямаше щети за щастие и разходката продължи по план Grinning

# 103
Като за начало на седмицата не знам защо обърках листите и смачках и изхвърлих важен документ. Добре че се усетих преди да изляза и да изхвърля боклука в контейнера пред блока. Сега измислям оправдания защо документа е в този вид, ако там където ще го подавам ме попитат и откажат да го приемат.

# 104
Кажи че си го сложила в джоба и си забравила,че е там и си го смачкала...

Общи условия

Активация на акаунт