Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 394
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Муня на вечерта съм.
Карах кростренажора 30 минути, после 15 друга гимнастика.
Боядисах се.
Спряха ми топлата вода Confused
Мрън, мрън...

# 76
  • Варна
Муня Мира на работа, тоз умен мозък след обяд има нужда от захар и му се купува вафла. Носи Мира вафлата и телефона в ръка, той звъни, Мира слага вафлата на ухото ...

# 77
Майка ми е счупила костица на пръста на крака-гипсират я до глезена.Решава да изпере одеалото с което се завива от 2 седмици.Междувременно баща ми и носи ново чисто одеало и го оставя на дивна.Тя го грабва и изпира.Връща се в спалнята да почива и вижда старото одеало.осъзнала,че не изпрала правилното😂.И ми се смее по телефона разказвайки историята и пуснала на високоговорител .Питам ,а баща ми къде е ?-Той се провиква от терасата-Простирам акъла на майка ти😂😂😂 (простира ,поне е на  нея и е трудно

# 78
Муня Мира на работа, тоз умен мозък след обяд има нужда от захар и му се купува вафла. Носи Мира вафлата и телефона в ръка, той звъни, Мира слага вафлата на ухото ...
Ето, това е доказателство че яденето на вафли не прави мозъка да работи по-добре Grinning
Надявам се да не се засегнеш, просто винаги ми е супер смешно винаги като чуя как трябвало сладко за мозъка. На предишна работа се бях случила нагъчкани в тесен офис с няколко колежки дето всичките обичаха сладко. Обядва се и често след това се вади нещо сладко, че и на мен предлагат. Щото нали "То за мозъка".
"Д., това не е за мозъка, това е за гъза!" Joy  Разсмя се, но не го отрече Grinning

Елора, това твоето се нарича карък а не муня... поне в този случай де Grinning

# 79
  • Варна
Разбира се, че не се засягам, права си, но признавам, че има моменти на глад за сладко по време на работа и то след някакъв юруш в главата ми.

# 80
Ох, добре че Мира вафла е държала, а не ютия Joy

Цитат
Простирам акъла на майка ти

Много яко Joy

# 81
Всички сме ги имали такива моменти като сме изморени, дори аз дето дори не си падам по сладкото... Сега не, но преди години историята помни купуване на примерно еклери на прибиране от работа докато пазарувам уж смислени неща за вечеря. И като се прибера да им налетя. А както казах - не търся сладко по принцип и добре си живея без него. Естествено, това с еклерите го броя за мунщина също - то ме вдигаше за малко и после краш, ама качествено. Но като осъзнах какво правя, поне ми беше една от последните капки след които преля и осъзнах че трябва да се вкарам в ред.

# 82
  • Варна
Аз исках да се обадя по вафлата Simple Smile)) Сега си мисля, добре, че не загризах телефона Simple Smile))

# 83
Еее, трудно ще го наапеш тоя телефон Joy

# 84
Е, колко му е да го захапе Grinning Че няма да отхапе - няма. Ама да го захапе хич не е трудно, хеле пък точно в тая тема тук каквито сме се събрали Joy

# 85
  • Варна
Оцеля той защото никой не ми отговори на вафлата, Joy
Ако бях чула глас, не съм вече за тука Joy

# 86
Абе, гладен човек (муня) и телефон гризва Simple Smile
Аз пък никак не си живея добре без сладко, за разлика от Нат. Колкото и да сме анатомично и физиологично от един вид, толкова са ни индивидуални биохимичните процеси и нужди. Така че кой каквото и колкото му диктува организмът да си яде.
Ето, сега на мен ми издиктува да изям две печени дюли със захар и ми нашепваше след тях пак да се разходя до тавата, но му шътнах и запалих цигара.

# 87
  • Бургас

Цитат
Простирам акъла на майка ти

Много яко Joy
И аз на това се смея!
Както и крема за г'з

# 88
  • София
А Мунка-Светулка онзи ден си закачи обувките една за друга, и добре, че не се преби.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 18:57 от Светулчица

# 89
  • Варна
Как постигна този резултат, Сестро? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт