Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 379
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Не си признавай! Може би нищо не е станало от едно зареждане. Мълчи и си трай. Simple Smile

# 61
Спенса, приеми едно сънено още предложение от мен, но може да проработи: Който е сложил кашона (ще се наложи да проведеш импровизирано разследване, ако вероятният извършител е повече от 1), един месец да носи прането (и друго обемно, което закрива видимостта - каквото прецениш) през кашони в коридора, които ти ще поставяш. Няма друг начин, повярвай ми. ММ не мога да го отуча още да слага препятствия по ходовите линии и това е. Веднъж му дадох коша с прането в селската къща и го накарах да мине с коша пред себе си по целия път до двора (преди да ползвам сушилня), включително през собствените му чехли точно пред вратата - взе да ги мести настрани, а преди това твърдеше, че не му било удобно  Simple Smile

# 62
  • софия
Днес, за пореден път, си забравих телефона в работата. Колежката само като ме чуе, че се обаждам от непознат номер и ми докладва къде е и че го прибира. Не ме чака нищо да питам. Забравяла съм го къде ли не, вкл. в тоалетната.
Поне е зареден 🤣

# 63
Аз рядко го правя това, ама пък качествено...
На предишна работа така - случката се случва в много натоварено време, две сме във втората смяна и се бачка до последно и си оставяме камари с работа и за следващия ден... На другата сутрин се падаме пак същите две на работа първа смяна. Трагедия просто, нямаме търпение да се приберем че да си отдъхнем преди да ни емне пак. Е защо да не си забрави Натка телефона на бюрото... Като се прибрах, писах на колежката нещо от сорта на - Утре ако взема да закъснея, хич недей да ми звъниш - няма смисъл Joy
По принцип разчитам на алармата на телефона си за ставане сутрин. Познайте дали спах спокойно точно тази нощ - имам навика да игнорирам всякакъв друг шум докато спя, щом не е моята аларма не ме засяга. И живеех сама, т.е. нямаше кой друг около мен да се жертва да стане когато аз се будя за първа смяна, камо ли да ми се изпречи доброволно на мен по това време Grinning

# 64
  • Варна
Взех си много готин сет от Орифлейм. Понеже са 4 броя, написали хората кой номер след кой е, тоест измивен гел е 1,околоочен крем 2,серум 3 и дневен или нощен крем 4 .
Намацах се аз, обаче по обяд ми щукна да се изкъпя. Викам си, ще се намажа пак, щот нали ще ставам 20 години по-млада. Измих лицето и сложиш околоочния и не знам защо реших, че следва стъпка 2. Гледам 3 и 4 ,втората стъпка я няма, викам си изхвърлих го и това е. Ама пусти акъл, кой да се сети, че аз първа и втора стъпка ги направих и другите са пред очите ми. Това дете ми изпи и малкото мозък, дето го имам. 🤣🤣

# 65
  • Варна
Мъжът ми мун, страда от псориазис и в годините е пил и мазал какво ли не. По едно време имаше мазила за лицето, за краката и още нещо, за ръце сигурно. Изкъпан нашия, стриктен иначе и редовен, почва процедурата и по едно време казва: "Жена, обърках ги. С това за г*за си намазах устата ..."

# 66
  • Варна
🤣🤣🤣🤣🤣

# 67
Мъжът ми мун, страда от псориазис и в годините е пил и мазал какво ли не. По едно време имаше мазила за лицето, за краката и още нещо, за ръце сигурно. Изкъпан нашия, стриктен иначе и редовен, почва процедурата и по едно време казва: "Жена, обърках ги. С това за г*за си намазах устата ..."

Joy Joy Joy Joy

Абе нищо, то за дупето е по-силно. Трябва да станат хубави устни, гладки и меки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68
  • София
Аз преди  време си  бях  забравила телефона в работата. Звъннах от на ММ телефона ,  за да проверя дали  не съм го изгубила.  Вдигна колежката и  се успокоих. След това си  поръчах пица пак на мъжа ми  от телефона. И след 20 мин ми  звъни колежката и вика да слизам,  че пицата ми  е дошла. Казала на доставчика да стои  долу  и  да чака докато  не се появя. Даже му  се скарала,  че бърза.

# 69
За мазилата :
Моят м веднъж в бързина, вместо с дезодорант, се беше нафуткал с ароматизатор- пълнител. Нали е шаренко. В негова защита ще кажа, че е бързал за делова среща и не си беше сложил цаките.
Когато се прибра, го погнах на какво смърди. Разкрих го, а той: Чудех се защо на голямата заседателна маса всички се скупчиха настрани от мен 🤣

# 70
Спенса, приеми едно сънено още предложение от мен, но може да проработи: Който е сложил кашона (ще се наложи да проведеш импровизирано разследване, ако вероятният извършител е повече от 1), един месец да носи прането (и друго обемно, което закрива видимостта - каквото прецениш) през кашони в коридора, които ти ще поставяш. Няма друг начин, повярвай ми. ММ не мога да го отуча още да слага препятствия по ходовите линии и това е. Веднъж му дадох коша с прането в селската къща и го накарах да мине с коша пред себе си по целия път до двора (преди да ползвам сушилня), включително през собствените му чехли точно пред вратата - взе да ги мести настрани, а преди това твърдеше, че не му било удобно  Simple Smile
Нищо не признават.
Мъжът все мъкне прането в грешната посока. Чистото изсипва пред пералнята (ама така, че да не мога да я отворя), мръсното качва в спалнята. Това се случва, защото го нося на два етапа. Веднъж до първия етаж, като имам работа на втория го качвам и обратното. И мъжът като види пране, просто го носи в посоката, в която първоначално се е движел. 100% автоматичен режим.

# 71
Ох, Спенса, имай милост...не мога да се смея дори с това счупено ребро, ама така си го представих тоя мъж с прането нагоре - надолу, че беше неизбежно да се разсмея JoyJoyJoy

# 72
  • Mediterraneo
Разговор на две баби, мои близки. Отишли да уреждат някакви административни работи в гробищния парк. Едната държи да плати гробно място за вечни времена и моли служителката да впише името й. Ама как да ви впиша, госпожо, като не сте умряла? Двете баби помежду си- Добре, де, Маре, аз какво ще правя като умра и се окаже, че гробът ми е зает?! - Ами ти лично нищо няма да правиш, ако се окажеш в такава ситуация, близките ти ще мислят какво да правят.

Понякога дозата черен хумор много ми разведрява деня. Смях се до сълзи на разказа на майка ми. Двете баби са мама и леля.

# 73
Права е жената, тя тогава грижи вече няма да има Grinning

Спомням си една случка от миналата година - посред зима се оказват две девойки от екипа ми болни по едно и също време. А те бяха общо 5, като едната дори на 4 часа че студентка... сами се сещайте какви еквилибристики правих с графика от днес за днес и дали не влизах и аз да запълвам дупки, абе нервно стана. Говорим за място което работи по 12 часа, 7 дни в седмицата и празно няма.
По някое време се обажда едната девойка дето беше на смяна: Абе, Нати, ами ако се разболее още някоя от нас тия дни, какво ще правим тогава??
Само завъртях очите и заявих че тя ако се разболе е ясно какво ще прави - ще си стои вкъщи и ще си бърше сополите. Правилният въпрос е АЗ какво ще правя Grinning Последното вече отива на леко истеричен тон, щото... представяте си как ми звучи такава перспектива. Момата ме изгледа и каза че не иска да пита и да знае аз какво бих правила Grinning

# 74
  • София
По повод картата, която е глътнал банкоматът, се сетих че преди време бях гледала някакъв хак да държиш непрекъснато натиснат бутона Cancel точно три минути, за да ти я изплюе обратно. Не ми се е случвало, но го бях споделила с един възрастен роднина. Преди няколко дни се оказал в такава ситуация. Не знам дали е мунско, но натискал само около минута, станало му неудобно от хората, които чакат на опашката, почувствал се като престъпник и предпочел да звъни на банката и да си мине по обичайната процедура. Така и не разбрахме в крайна сметка дали този хак работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт