Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 59 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Бус на жандармерията щеше да ме препарира.
Паркирали младежите на заден, пред един вход на административна сграда. Около тях други паркирали коли. Тръгвам аз да минавам между буса и колата до него. В последният момент вратата на буса се отваря и от там слиза един от тях. Викам"момче, не ме ли виждаш, щеше да му бутнеш?"
"Ми не, слънцето ми свети". От шофьорското място се чуваше голям смях.Satisfied

# 46
И аз да се разпиша със случка от днес.
Още от вчера съм си наумила, че днес съм на фризьор от 12. И тъй като трябваше сутринта да ходя до болницата, реших че първо ще отида до там, след това до вкъщи, за да не мръзна навън и накрая при фризьорката.
Ставам днес, свършвам работата в болницата, прибирам се, почивам си и отивам до фризьорката. До тук всичко добре, влизам във фризьорския салон и чакам сама около 20 минути, което е нетипично чак толкова да се бави.
И по едно време правя връзка с мозъка, че може би съм се объркала при което поглеждам си в календара и какво да видя, ми утре съм.

# 47
И аз да се разпиша със случка от днес.
Още от вчера съм си наумила, че днес съм на фризьор от 12. И тъй като трябваше сутринта да ходя до болницата, реших че първо ще отида до там, след това до вкъщи, за да не мръзна навън и накрая при фризьорката.
Ставам днес, свършвам работата в болницата, прибирам се, почивам си и отивам до фризьорката. До тук всичко добре, влизам във фризьорския салон и чакам сама около 20 минути, което е нетипично чак толкова да се бави.
И по едно време правя връзка с мозъка, че може би съм се объркала при което поглеждам си в календара и какво да видя, ми утре съм.
А аз обратното направих.
Исках час за сряда, жената каза, че може вторник.
И съм си планирала всичко за утре, лежа си спокойно и тя звъни "ама ти ще дойдеш ли?". Ааау, лошо ми стана! За пръв път обърквам ден. Че и при нова жена, направо ужасно първо впечатление сигурно й оставих. Добре, че беше свободна и все пак ме взе.

# 48
Е, пак сте отишли - коя по-рано, коя по-късно Simple Smile
Аз трета седмица забравям да си запиша час Sad

# 49
Аз над месец не мога да реша искам ли да си скъся косата или не искам... вричам се, отказвам се, пак решавам и така до 101 Grinning
Харесва ми как я бях скъсила до раменете, после цяло лято я държах че да мога що-годе да я вържа че тия жеги ми разказаха играта. И бях наумила като стане хладно да я скъся пак. Още не съм Grinning

# 50
Отдавна се чудя да се разпиша ли в темата, ама колкото и да мисля, мунска постъпка си беше.
Счупих си ръката през октомври. Паднах с колелото, по най-мунски начин.
Не беше моето, което познавам добре и мога да карам и със затворени очи, а друго, малко по-високо. Та когато ударих спирачка и слязох, трябваше да вдигна една идея по-високо крака си и сега нямаше да лежа у нас и да се псувам - къде на ум, къде на глас.
Е, има и нещо утешително - лявата е. И левия крак, който също доста пострада, е здрав!

# 51
Не знам коя е мунята - аз или сестра ми ...

Аз съм прост човек. Дрехите са ми втора употреба. Пари давам само за обувки и не уцелвам. Разбирам какво ми харесва и си купувам същото или подобно. Имам 1000 претенции и малко пари.
Сестра ми е обратното - всичко ново и лъскаво, според модата. Купува пълни боклуци за сума.

Хваля й се че съм си купила нова чанта. Тя с интерес очаква какво ще й покажа. Вадя плика, показвам и разочарование.
Тя е същата като старата, грозна, еднотипна за 30 лв. Върши перфектна работа за човек като мен.

Още помня очакването в погледа й какво ново съм си купила и разочарованието след това.

# 52
Муня се оказа за втори път в рамките на 2 месеца със счупен междуребрен хрущял и ходи като замаяна хлебарка от болка, въпреки лекарствата, обаче се пъне да пазарува, да работи, да готви и резултатът не закъсня - пека тази вечер лаврак на фурна и в отделна тава - надупени картофи (така ги знам от свата си) за гарнитура. Рибата вече във фурната, приготвям картофите и все нещо ми се вижда, че не е както преди - слагам сол, черен, червен пипер, кубче масло отгоре, броя  и нещо липсва и това е...накрая разбирам, че съм обелила картофите, а не е трябвало, тези се правят с кората и стават изключително вкусни, не банални, ама късно вече, опекоха се, дано поне се ядат Simple Smile

# 53
Ще ги изядете, няма да са чак неядливи, просто няма да са същите. Ама пък ние ли тук да те учим, всичките колежки муни... първо го готвиш, после го кръщаваш Grinning Ако питат другите - пробваш нов начин да видиш как е, ама ха Grinning
Да ти минава по-бързо пък едните обелки ще ги прежалиш някак.

Аз пък и аз на кулинарка се правя. Забърквам една глупост желирана. То хубаво забърках, даже взе че се и получи, хем на око мятах всичко, включително и желатина. Ама кога съм правила аз такива неща, почва чудене как да го извадя от купичката така че да не е "рошаво" по повърхността, че искам да го снимам и да се изфукам на сестра ми Grinning Хората рекли - гореща вода отвън на купата. Речено - сторено. Ама те хората само обливат за момент от външната страна, пък аз сипах гореща вода в друга купа и го пратих на спа Joy Обърнах го, "рошаво" си беше, ами и освен това наоколо потече ще речеш че сладолед съм сипала и то не баш ей сега Grinning

# 54
Демек, отиде ти хвалбата Simple Smile
Нат, права си за новите рецепти, що сладкиши са ми излезли така и то сполучливи...

# 55
А, похвалих си се аз, даже каза че много добре изглежда... но тук опираме до същото нещо - тя не е знаела как се очакваше да изглежда поначало Joy
Не съм й казвала че трябваше да е гладко отвън и да не стои в локва в чинията, само казах че е станал вкусен експериментът Grinning Плюйте си в пазвата, презентацията ми за пет пари не става. Подпуках го  да не го гледам... това е чаена чинийка де, не е голямо като торта.
Скрит текст:
Вкусно беше иначе, можеше и по-зле да е... с това мятане на желатин на око и от сърце, се е случвало да докарам нещо да жвака в устата като гумени мечета Grinning Grinning Grinning

# 56
Не се оправдавай, че е малко сега, и голяма форма да изядеш, не е грехота. Аз днес дегустирах ябълков сладкиш - за целта отиде 1/3 от тавата (тавата е с диаметър 30 см, не е от малките). Ама ме бяха хванали нервите с това ребро и от инат направих сладкиш, после пак така го ядох. После се сетих, че дегустацията надхвърли мярката и ще трябва да оставя и за същинското ядене...

# 57
А, не мога много, то и това всъщност не беше хич сладко по стандартите на повечето хора. Съвсем леко сладнеше, има в цялото лъжичка мед и печена тиква която обаче не беше от сладките, не като Матилда например.
Не си падам особено по десертите, просто съм си наумила че искам да консумирам повече и/или по-често желатин. Та се забавлявам с него, то какво ли не направих на желе да видя аз какво ще стане...  дреме ми че ще го изям с вилица а не с лъжица, то на вкус иначе е същото Grinning Днес с тиква и мед, оня ден с краставички и чесън Joy Половин кило желатин купувам наведнъж и пада забава после Grinning
Но правя малки количества че хем са експерименти и не се знае знае ли се, хем и сама си ги ям, та са по 1 или 2 порции и стига толкова. Утре друга глупост ще измисля сигурно Grinning

# 58
Някой сложил в коридора кашон. Влача мръсното пране и нищо не виждам. Вървя по спомем, в който няма кашон.
Паднах много бавно, почти се закрепих..по гръб, с прането върху мен...и не знам как успях всичко да си ударя. Хем ме боли кракът, хем д-то, хем рамото.

# 59
  • софия
Сутринта изключително внимателно вадя 2-те зарядни за телефона и таблета. Това за телефона е някакво супер зареждащо и професионалистът вкъщи постоянно ми набива в главата, че е много вредно да зареждам с първия попаднал ми кабел. Няма нужда да ви казвам кое устройство в кое зарядно включих. Разбира се, разбрах, когато ги откачах. И двете са заредени. Ще наблюдавам как се е отразило на таблета  бързото зареждане, че ми е писнало да ме навикват.

Общи условия

Активация на акаунт