Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 59 955
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата 🌷
Това за Великден е като поздравите за 8-ми март към мъжете ☺

# 31
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Благодаря за темата 🌷

Имаш предвид, нещо напълно нормално за тази разкошна тема? Hug

# 32
  • FRANCE
Оставям малката девойка на курс по английски , а тя ме навива след това да минем през мола. Трябвало да си купи парфюм и " jeans". Aз чувам джин и се замислям от кога това дете пропи джин, ама щом трябва ще купим. Тя ме скъса от бъзик че съм алкохолик и явно много жадна. Ми да ми говори на български тогава Sunglasses

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 15:11 от madame

# 33
Благодаря за темата 🌷

Имаш предвид, нещо напълно нормално за тази разкошна тема? Hug

Разбира се 😆

# 34
Паркирам като арабин в пустиня но така че да може да се минава. Чувам свирене и излизам. Бус Охрана на съдебната власт ме пита много ли ще се бавя. Иска човека да паркира културно пък аз му преча. Симпатичен синеок беше. Казвам му 5 минути и изчезвам. Появи се шефката на обекта и я викнах да го оправи. Той се засмя за значението на думата. Запуши пътя да ме чака.
Свърших си работата. Излизам и шефката говори с другия. Небрежно се облегнах на задницата на буса и я попитах дали ако шибна буса ще ме арестуват. Те се засмяха. Тя си ме знае и ми каза че май искам да шибна шофьора. Захилих и й казах да.
 Тръгвам да си тръгвам, от буса шофьора ми маха с ръка. Изчервих се и го попитах: Всичко ли чу? Той се захили и аз изчезнах.

Хем ме е срам, хем ми е смешно.

# 35
  • Бургас
Поми,това ми хареса! 😂

Аз получих внезапен удар под душа! Слушалката ме изгърмя по главата! Звездички видях!😂

# 36
  • София
Минавам да се похваля... не е кой знае какво,но успях да направя тъй,че банкомата да ми глътне картата... от отдавна не го бях правила този номер Simple Smile

# 37
Минавам да се похваля... не е кой знае какво,но успях да направя тъй,че банкомата да ми глътне картата... от отдавна не го бях правила този номер Simple Smile
То хубаво се хвалиш, ама това ми се чини да е чужда мунщина, не твоя Simple Smile

# 38
  • София
То хубаво се хвалиш, ама това ми се чини да е чужда мунщина, не твоя
Не поставих от правилната страна картата... И докато се усетя, успях да се панирам,да натискам копчета като откачена! Вярно тъй друг път не съм правила! Просто кратко си я забравям да си я взема Trollface

# 39
Бях на фризьор и козметик.Фризьорката е на първи етаж в салона,козметичката на 2
Влизам ,те седят и си говорят лиготии,подстрива ме ,аз се включвам в разговора,смеем се отивам при козметичката.Плащам за козметичната процедура и си тръгвам.Много любезно пожелавам хубава вечер.Към 9 вечерта се усещам,че не съм платила на фризьорката🤭.Леле срам,пиша и на вайбър.Жената се смее ,нищо не е станало.На другия ден пратих парите по детето😊

# 40

И как я извади?

# 41
Това с картата ме подсети за друго. Веднъж в един голям магазин си редя продуктите на лентата, а тя дъълга ли дъълга и слушам как едната касиерка се оплаква на другата. Една клиентка на касите за самообслужване в брой си пъхнала банкнотата (5лв) не където трябва, а в незнамсикакъв процеп и сега си искала петте лева, ама то как да ги върнат, там с ответка трябвало да се развива...и сега какво щели да правят. Много се смях, едва издържах да изляза....

# 42
Муня, забрави да си коригира будилника и вече съм на крак!😎

# 43
  • София

И как я извади?
Никак остана си там! Обадих се и само успяха да я блокират...

# 44
Реших да мия прозорци въоръжена с препарат, парцал и салфетки. Парцала и салфетките бели с еднакви на цвят, но различни по форма шарки. По план парцала ще изпера, салфетките ще изхвърлям. Приключих, изхвърлих салфетките и започнах да пера парцала. Обаче много лесно се късаше когато го намокрих под струята и се опитах да го сапунисам. Оказа се, че неуспешно се опитвам да изпера салфетките, а парцала съм изхвърлила вместо тях.

Общи условия

Активация на акаунт