Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 59 966
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Преди малко опитвайки се да сваля пръстена на една от новите идиотски капачки на пластмасовите бутилки си забих ножа в дланта. Grin
А оная брюкселска гад дето сътвори тая идиотия, гарантирано няма да може си седне на задника поне година!
Скрит текст:
Погрижила съм се за раната, наблюдавам я и е под контрол. Добре, че не уцелих сухожилие или вена, за сега мърдам.

Бясна съм! В момента ги благославям всички там до девето колено.

# 16
Леле, внимавай, добре че не си улучила нещо.
Изгубих си годежния пръстен.🤣🤣
Лошото е, че сме в хотел и как стана не знам, сега се гъзурчим и двамата и го търсим, но го няма, дано се намери , мил спомен ми е.

# 17
Виж в някой подгъв на дънки, или джоб.
Защо го разказвам.
Ами у нас Муньо е на прицел постоянно, затова моите изцепки са като нормалност.
Взел той едно лепило и в колата нещо ще лепи, от тези секундните.
И изчезнало. Няма го, та няма го.
След два дни му гледам спортните панталони, при това любими, не мога да ги пусна за пране от маншета. Слепнало. С много усилия отлепям и откъртвам и съдирам, съответно.
Вътре разлято лепило. И тубичката и тя, все там. Та остана без гащи. Такъв модел вече в Декатлона няма

# 18
Аз май съм разказвала тук как тъжих и оплаквах много любим сребърен пръстен. Търсих го навсякъде, местих и мебели, и каквото се сетих и не се сетих, прахосмукачката всеки път се преравяше контейнерът преди да се изхвърли, няма и няма. И понеже се преместих, се бях примирила че съм си останала без него...
Намерих го след много време, в джоба на връхна дреха която слагам рядко Grinning
Имам гадния навик да си свалям всички пръстени като си мия ръцете, много мразя да ми остава мокро под дях, че и не нося някакви тънички пръстенчета а по-масивни. Съответно вкъщи хич не държа пръстени по мен, а като съм навън, при миене на ръцете ги слагам в джоб, да си ги върна на пръстите като са ми вече сухи ръцете. Да върна, ама... зависи колко и как бързам Grinning А точно заради това постоянно сваляне и слагане, нямам навик да ги нося нонстоп, че да усетя че нещо ми липсва. Така да се зарадвах като местих връхната дреха и дрънна в джоба... там си седяха два пръстена, от незнайно колко време. Вторият не ми е толкова любим и дори не бях забелязала че липсва Grinning

# 19
Аз преди две години си загубих едната обеца. Съвсем нови бяха, още не се е "показала". Вече я прежалих, но не смея да си купя нови. Според мен закопчалката беше хлабава, хем нарочно си взех тип английско закопчаване, като най-сигурно.

# 20
От три години съм с нова професия. Като започнах колегите ми бяха мъже по - възрастни и по - големи от мен физически. Пазара на труда се промени и вече са деца родени около 2000 година, с модерни имена и телосложение като моето. Имената са Антъни, Дейвид и подобни.
Старите се знаехме, помагахме си, а колко сме се смяли. Новите ме гледат като извънземно.

Вече имах конфликт с един Александър. Сашо, мърдай че ми пречиш! Не бил Сашо, а Алекс. Как пък Александър дето е пред пенсия е не само Сашо, ами и Санде или Сали?

Отивам в един магазин дето си ме знаят че първо говоря а после мисля. И ме подкачат кой търся. Споменах един от миналото пред новата му смяна. И за имената се оплаках, и за всичко. Шефката ме попита какво виждам в новия ни общ колега. Отговорих й: дете.

След седмица тримата се засичаме отново. И решавам да му се извиня като искам да му запомня името. Не да го наричам по фирма. Той си каза името много тихо. Помолих го да го повтори и чух една от модерните изгъзици. Засмяхме се и тримата.

Кога Сашо стана Алекс?
Кога Ангел стана Анжело?
На Робърт и Дейвид как са им галените имена?

# 21
Леле, внимавай, добре че не си улучила нещо.
Изгубих си годежния пръстен.🤣🤣
Лошото е, че сме в хотел и как стана не знам, сега се гъзурчим и двамата и го търсим, но го няма, дано се намери , мил спомен ми е.
Търсете между възглавниците на диван, кресла...
Моите деца там намерили халката на сина ми в първата им брачна нощ - и те на хотел, и те така пъзели, ровили...след два часа излязла от дивана. Два часа да пълзят по пода, вместо да правят, каквото се полага на този ден!

# 22
Намерихме го, в ръцете на бебето, добре че не го е глътнал....
И аз винаги свалям пръстените като си мия ръцете, имам спомен , че го оставих заедно с халката на мивката, халката ми беше на пръста след това, но не и той. Бебето няма как да стигне дотам.
Болят ме краката от обикаляне на 4 крака.🤣

# 23
С морни крака, но спокойна душа! 👍

# 24
Нали знаете как си имаме едни заучени фрази, които понякога автоматично използваме..
Преди няколко дни съм в офиса с още две колежки. Едната пише нещо на компютъра, а  другата си оправя червилото. Тази на компютъра киха. Другата казва "добро утро ". Аз казвам "наздраве ". Две секунди пауза.   После всички прихнахме да се смеем...

# 25
Ми тя с доброто утро още не се е събудила, щом червилото си слага...може да си мисли, че още е пред огледалото у дома  Simple Smile
Ти си съвсем в час.

# 26
muggle ме подсети за една история, в която не съм участник, но е достойна за темата.
Великден сутрин в дома на моя приятелка. Тя седи в кухнята, пие кафе. По някое време идва мъжа и. Вместо дежурното "добро утро", тя му казва "Христос воскресе". Отговор отсреща - благодаря, подобно.

# 27
Този необичаен великденски поздрав да не е заразен? И аз миналата година го чух. Не се засмях, че да не засегна човека, но едва се удържах.   

# 28
Laughing не знам, Кубратова, възможно е. Случката е от преди поне 20тина години, но и до ден днешен на Великден се сещаме за нея.

# 29
Случка от социалистическо време. Имах съученик, баща му беше на висок партиен пост, по някое време беше на работа в Австрия. По едно време, някъде през априлската ваканция, двете с моя приятелка получаваме картички от въпросното момче. Красиви картички с цветя, отзад са надписани с "Честита Коледа". Та мунчото в горните класове на гимназията не е бил много наясно кое е Коледа и кое Великден.

Общи условия

Активация на акаунт