Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 60 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Вчера със замах,ама без да искам си разсипах !затвореното! бурканче с куркума насред кухнята!🤪
Бурканчето здраво, капачката изхвърча и куркумата се разпиля по пода!!!

# 211
Не искам да знам как се чисти точно куркума. Дано нямаш светли фуги или килими.
Аз никога не крия подаръци на високо, точно защото някой трябва да ми сваля и други работи от там и ще се издъня. На ниско, обаче на моя територия. 

# 212
  • Бургас
С прахосмукачката - чиста работа! Че намокри ли се...става мазало! Жълто мазало!😂

# 213
Zvanche, палатката за трима ли е? Каква е и доволни ли сте? За догодина се оглеждам за четириместна.

И за да съм интопик (така ли се казва?), да изпортя ММ с една негова мунщина. Младоженстваме на хотел двамата, и се приготвяме за излизане. Точно на тръгване той почва неистово да си рови по джобовете , защото не си намира портфейла. Не му е за първи път, направо си му е редовен номер, но се паникьосваме. След няколкоминутно ровене забелязвам, че торбичката в коша за боклук е странно свлечена на дъното, очевидно от тежест, и откривам вътре портфейла. Плотът на бюрото, под който беше кошът, е тесен, и явно е паднал оттам долу. Историята няма да каже дали персоналът щеше да го открие там, или щеше да замине на боклука!

# 214
Като стана въпрос за подаръци, да разкажа и аз. Преди няколко години бях решила по от рано да се подготвя за Коледа , беше ме обхванал един ентусиазъм и още на 15.11 бях готова с всичко. Купила съм, пакетирала и прибрала в един сак всичко. Ще тръгваме да празнуваме на друго място, около 200км. Товарим багажа, студено е, сняг, зима, на 50км от нас питам взехме ли едикое си сакче...мълчание. Е, не се върнахме, всички си получиха подаръците с куриер след нова година. Да си призная, сега ми е смешно, но тогава 😪

# 215
  • European Union
От няколко дни издирвам безуспешно новите ми боти, които си купих супер намалени през лятото. Прерових всички стаи и никъде ги няма. По едно време се усъмних дали наистина съм ги купила, но са в профила ми в Амазон. Стоят си някъде в кутията и не се обаждат.

# 216
  • София
Ще ги намериш напролет.
Лятото тръгваме на път. Преди това с покупката на кучешка храна бяхме получили подарък сгъваема купичка. Търсим я с мъжа ми, преравяме всички шкафове и двамата, няма я. Половин час след като се прибрахме мъжът ми я откри най-отпред в един от шкафовете, в който я бяхме търсили поне 2-3 пъти.

# 217
Мда, това няма някоя от нас да не го е играла Grinning
Сещам се за нещо което приятелка ми прати тия дни - ами кое не е така?? Grinning

# 218
  • Бургас
От няколко дни издирвам безуспешно новите ми боти, които си купих супер намалени през лятото. Прерових всички стаи и никъде ги няма. По едно време се усъмних дали наистина съм ги купила, но са в профила ми в Амазон. Стоят си някъде в кутията и не се обаждат.
Отваряй ножицата!!!!

Днес съм сам сама на работа. Слушам радио, цъкам из форума и по едно време чувам песента с която звъни телефона на колегата ми с който пътуваме всеки ден. И казвам ,,ХХХ звъниш,не чуваш ли?"😱 И в същия момент се усещам,че съм сама,колегата ми почива тази седмица и песента звучи от радиото! 😂😂😂😂😂
Добре беше,че бях сама,нали?😂

# 219
Точно вчера открих страхотни ботуши Кларкс, които миналата година си купих, но съм ги забравила. Чакаха си ме в кутията Grinning
Коледни подаръци така съм крила, че чак пролетта ги открих. Когато прибирах зимните дрехи Relaxed

# 220
  • софия
Zvanche, палатката за трима ли е? Каква е и доволни ли сте? За догодина се оглеждам за четириместна.

И за да съм интопик (така ли се казва?), да изпортя ММ с една негова мунщина. Младоженстваме на хотел двамата, и се приготвяме за излизане. Точно на тръгване той почва неистово да си рови по джобовете , защото не си намира портфейла. Не му е за първи път, направо си му е редовен номер, но се паникьосваме. След няколкоминутно ровене забелязвам, че торбичката в коша за боклук е странно свлечена на дъното, очевидно от тежест, и откривам вътре портфейла. Плотът на бюрото, под който беше кошът, е тесен, и явно е паднал оттам долу. Историята няма да каже дали персоналът щеше да го открие там, или щеше да замине на боклука!
За плаж е, но след това купих тента и я предпочитаме. Иначе, ако трябва да избирам палатка, пак такава ще избера. Компактна и лесно се отваря и прибира. Купувала съм я 2017-та, сега сигурно има по-хубави модели, но марката е много добра.

# 221
Ето,аз така не успявам да намеря късите панталони на сина ми на неговата любима марка -Under Armour
Купихме ги декември 2023г прибрах ги в шкаф,защото летните дрехи го бях вакуумирала .И не успяхме да ги открием .

# 222
   И на мен ми изчезнаха два чифта обувки. Нямам обяснение. У нас изчезват разни неща, не сме от най-подредените семейства, но едно е, да изчезнат здравните книжки - навсякъде могат да се пъхнат, друго е да ми изчезнат огромни обувки с 15 см ток, на платформи, няма как да паднат случайно зад някой шкаф. Хайде, тях ги прежалих, напоследък имам проблеми с коляното и се отказах и без това от такива. Но чисто новите ми скечърси, много удобни, два пъти обувани, няма ги! Обвиних семейството, че изхвърля разни неща в торбички от коридора. Отрекоха всички. Не знам... Извънземна намеса има тук!

# 223
  • София
   И на мен ми изчезнаха два чифта обувки. Нямам обяснение. У нас изчезват разни неща, не сме от най-подредените семейства, но едно е, да изчезнат здравните книжки - навсякъде могат да се пъхнат, друго е да ми изчезнат огромни обувки с 15 см ток, на платформи, няма как да паднат случайно зад някой шкаф. Хайде, тях ги прежалих, напоследък имам проблеми с коляното и се отказах и без това от такива. Но чисто новите ми скечърси, много удобни, два пъти обувани, няма ги! Обвиних семейството, че изхвърля разни неща в торбички от коридора. Отрекоха всички. Не знам... Извънземна намеса има тук!
И аз така си търсих едни чисто нови пластмасови сандали. Купих ги специално за морето, защото с тях ще се върви по-лесно по разни пътеки, а и ще мога директно да шляпам във водата. Второ лято ги търся. Обаче тази година 2-3 дни след като се прибрахме от Гърция, бръкнах в надстройката, където държа разни препарати и ги открих! Joy Няма как да обясня защо съм ги сложила там. Joy Не мога да обвиня и мъжа ми. Той не пипа в шкафа за препарати. Simple Smile

# 224
Аз така си открих едни изчезнали сандали, купени зимата, понеже бяха намалени. Цяла година ги търсих и тъкмо ги намерих в началото на лятото и пак ги загубих. Joy
Бяха в един кашон със стари документи, а ги намерих защото търсех загубен документ. Нещо такова беше... Може и да съм писала тук, дори това не помня. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт