Ако и кюфтетата са правили по същата рецепта, трябва да са били невидими, може на твоя син предишните кюфтета да са били само наполовина видими

! Едната ми щерка, като беше на такава възраст, я питам веднъж какво иска за закуска. "Една филийка и ей така, отгоре солчица." И показва с ръчичка как да поръся. Изненадах се. "Ти къде си яла така гола филия със сол?" "А, в градината много дават така!" И все "льоща" ядяха. Като питам какво са обядвали: "Пак льоща!" Никак не я обичаше "льощата". 
лелята ми подсказа, че отгоре слагат една чаена бисквитка, за да не хваща "оная гадна ципа" и хоп, мамините кремчета станаха хубави... А и прояде "бялото кремче със зрънца и чубричка", да се разбира "мляко с ориз и канела" 

!
Даже и не мрънкаше... докато не му връчих купа кайма и не му възложих топчетата
Търкаля нашият, ама го виждам как почва да го влече все по-големи да ги прави, че му писва... Кротко правя забележка. Ама трябва ли наистина да са чак толкова пък малки?? Абе ти много ли разбираш от супа топчета? Ами не, откъде да разбирам, за пръв път ще го ям това. Като не разбираш, не спори ами търкаляй там! 

Купих си от китайците една джаджа с която ги нацвъквам тия ми ти топчета направо над врящата тенджера, та взех да правя по-често, иначе много обичам.
Препоръчани теми