Номинации за най-голяма муня (тема 11)

• 59 970
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Аз за това обичам да режа със стари и тъпи ножове. Купя ли си нов и съм се нарязала.

# 706
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз за това обичам да режа със стари и тъпи ножове. Купя ли си нов и съм се нарязала.
На мен ММ затова не иска да ми наточи най- често ползвания нож, защото ще си накълцам пръстите веднага.

# 707
Аз пък много държа ножовете ми да са остри. Дори и рязането на пръсти не ме спира. 😁😁😁

# 708
Аз не купувам ножове, ама мм понякога ги остри. Винаги се клъцвам, ужасно е.

# 709
Аз пък много държа ножовете ми да са остри. Дори и рязането на пръсти не ме спира. 😁😁😁
Вчера чух народна мъдрост, която не знаех. В една къща каквито са ножовете, такъв е и мъжът.
Хайде признавайте Kissing Heart

# 710
Значи моят е кръвожаден

# 711
  • Mediterraneo
За спиране на кръвотечение от рана- мляно кафе. Действа направо като лепило. Лятото ми се заби миниатюрно парче стъкло в пръста, но шурна една кръв, която намокри едно руло хартия, без да мога да я спра. Спасителят на басейна ме пръсна с нещо за кръвоспиране, не стана нищо. Докато един колега не грабна една чинийка със смляно кафе и ми бутна пръста в нея. Такова кървене от невидимо стъкло не вярвах, че може да се причини.

# 712
  • при късмета
Много ножове имам. Най-острия е керамичен, рядко го ползвам. Двата, които ползвам най-често се острят периодично. Понякога са много остри, понякога ако искаш да убиеш някого с тях, няма да можеш

# 713
Вчера чух народна мъдрост, която не знаех. В една къща каквито са ножовете, такъв е и мъжът.
Хайде признавайте Kissing Heart
Мииии, то ножовете аз ги остря.🤭😂

# 714
Ай ай. Защо ми трябваше да я отварям таз тема преди сън. То тук хорър стори станало Scream
Бързо възстановяване на всички, които са се накълцали.
П.п. аз само с тъпи ножове се порязвам. С остри - не. Явно повече натискам или по-малко внимавам Grinning

# 715
  • София
На мен ММ затова не иска да ми наточи най- често ползвания нож, защото ще си накълцам пръстите веднага.
У нас се ползват активно три ножа, два от тях са еднакви и сравнително тъпи, с тях си боравя и съм предупредила сериозно да не се точат. Третият е по-голям и много остър, с него правя разрези на хляба с квас, преди да го сложа за печене, по никакъв друг повод не го докосвам.
Изпитвам ужас от кръв и порезни рани. Преди около две години се случи да натисна боклука в кошчето (муньовщина баш по темата), беше се напълнило с някакви обемни хартии, а исках да събера още отпадъци, и съвсем изключих, че някъде по-надолу беше хвърлена отворена празна консервна кутия. Усетих как острият метал влиза в показалеца ми, бързо откъснах кухненска хартия и си увих пръста, и... ревнах със сълзи и глас. Мъжът ми се завтече на помощ, проми ме, маза, пръска с разни неща от аптечката, превърза ме, всеки ден ми сменяше превръзката, аз изобщо не се навих да погледна раната, докато не позаздравя. Head Band

# 716
То като се накълцаш с тъп нож и повече боли.

# 717
  • Варна
Аз не съм далеч от момента, в който ще си извадя някое око сутрин като се обувам за излизане.
Живеем в къща и имаме много цветя, които зимуват на стълбището. На първите стъпала са алоета, там на първото стъпвам да се обувам и като се наведа я за цип, я за друго и право алое в очите ...

# 718
Мира, това си го представих. Хихихи. Трябва да им одрежеш върховете на листата да се стича алоето и хоп сутрешна хидратация около очите 🫢
Ох, ножове, настръхвам…
Преди години съм купила нови суперски лакомства на кучето във формата на кокал. Специални за зъбен камък, влача ги от чужбина. Но, трябва да гризе определено количество (те са много твърди) и решавам, че ще срежа едното лакомство на две. Разбира се, по муньовски, избирам най-острия НОВ нож за целта. Не става от раз, брех, много твърд ми се видя тоя кокал. Натискам по-силно. Ножът се отплесва точно срещу единия ми пръст. Направо си бях одрязала месо. Не спира да тече кръв. По закона на гадостта това се случва след 22 часа. Баща ми само ме поглежда и чупи въпросното лакомство само с ръце. Предлага да ме води в спешното. Аз отказвам. С целия си акъл слагам само една лепенка. Раната да диша, нали 🤦♀ Няма да казвам колко пъти го разкървавявах и колко дълго ходих с лепенка. Остана ми белег. Но, кучето нямаше зъбен камък 😊

# 719
  • Варна
За такива дълбоки рани и шанс да се инфектират си правете отвара от смрадлика. Ако има нещо го изкарва от раната и помага да зарастне по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт