Искам да имам дете

• 2 990
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив

Има сурогатно майчинство, има осиновяване - можете да сте майка. Майката е жената, която отглежда и обича едно дете, а не която физически го е родила.

На чужд гръб и сто тояги са малко! Тя да се задоволи с това да осинови или със сурогатно, стига е мечтала за най-нормалното нещо на света?

Това не е успокоение, а лош опит за такова, извинявайте.

И да, майка е която износва и ражда детето. Така е в природата.

# 16

Има сурогатно майчинство, има осиновяване - можете да сте майка. Майката е жената, която отглежда и обича едно дете, а не която физически го е родила.

На чужд гръб и сто тояги са малко! Тя да се задоволи с това да осинови или със сурогатно, стига е мечтала за най-нормалното нещо на света?

Това не е успокоение, а лош опит за такова, извинявайте.

И да, майка е която износва и ражда детето. Така е в природата.

Не сте права. При осиновяване, биологичната майка няма никакви права над детето и официално не е негова майка. Майката-осиновителка е единствената законна майка на детето с всички права и задължения на родител.
При сурогатното майчинство сурогатната майка няма права над детето. Но в България не е въведено все още. 
Факт е, че майката е тази, която отглежда и възпитава детето.

# 17
А аз имам различно мнение от това Radinela. Каквото и да направиш, за да имаш дете, какъвто и път да избереш,скъпа Пеперуда или Зелиха../няма значение/, то непремено трябва да си уточниш здравният си статус, да се консултираш с надежден неврохирург и/или направиш ЯМР...
Но винаги можеш да си сигурна, че ще можеш да родиш свое дете, ако нямаш  проблеми със зачеването...
Т.е. очакваме новини от теб. Ще си "мама" и "половина" даже. Wink

# 18
Здравейте
Преди 5 дена разбрах че съм бременна в 6 г.с
На 10 май бях на процедура за премахване на Филър в устните
Както и на 15 май бях на лазерно премахване на капиляри по лицето да подчертая,че не знаех,че съм бременна
Мъчи ме това дали би повлияло на бременноста(плода) и тн

# 19
Здравейте , дами ! Момиче съм на 23 години .
До сега никога не съм мислела за деца с някой от партньорите си , но от скоро живея с бъдещия ми мъж и правим опити за бебче ... неуспешни .. проблема при нас е , че той е диабетик и аз имам своите притеснения , особено когато на моменти когато правим нещо и накрая няма нищо ... четох напред назад че се нарича сух оргазъм или както казват повечето - ретроградна еякуация ... вече 6ти месец правим опити и около 17.06 трябваше да ми дойде ... закъсня ми 4 дни и направих тест с една много бледа черта , обаче ден след това пък ми дойде със страшни болки ... мисълта ми е че вече ми омръзна да виждам поредния цикъл ...
Дайте ми съвет как да накарам мъжа си , който е много инат и вярва че ще стане от самосебе си когато не го очакваме да отидем на доктор ...
Благодаря ви предварително и се извинявам ако това не е точната група !

Общи условия

Активация на акаунт