Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 10 - ноември

• 40 255
  • 880
  •   2
Отговори
# 45
Пуснах поръчка с 200%, всъщност са 70, защото е 48 лв. Сега ще внимавам да не изпусна някой ден да си искам парите.

# 46
Дойде ми спукана пластмасова кутия. Върнаха ми парите, ама някак ми се искаше кутията, при все че беше много изгодна.

# 47
Парите от корекция на цена започна да ми ги връща само по картата. Как мога да го сменя да са в кредитно то салдо? При връщане ми е активно само за карта.

# 48
Възстанових най-после старите купони - с добър срок са - до 7-ми. Роботът не ми каза нищо, накрая ми пожела да съм здрава и щастлива Simple Smile

# 49
  • София
Парите от корекция на цена започна да ми ги връща само по картата. Как мога да го сменя да са в кредитно то салдо? При връщане ми е активно само за карта.
Аз бих питала поддръжката на Тему (в чата).

# 50
Аз ги бях питала, когато имах такъв проблем - отговориха ми, че вече е започната процедура по превеждането на парите по банкова сметка и се направиха, че не разбират въпроса.
После от само себе си се промени и започна да ми превежда в профила.

# 51
  • София
Е нали 100 пъти се разправях с тях, когато си смених картата и те искаха да го връщат по неактивната ми вече карта. Така и не разрешиха, заради сменените банкови карти ми казаха, че имало несигурност по-акаунта ми и затова за момета е решено така. Аз да си говоря с банката.
Сега почти винаги имам опция само като кредит да си ги връщам.

# 52
  • София
Ех, аз ли съм карък? Не ми дават купони, а днес пак имам кредит 200%. Всеки ден ли е това чудо? Аз в момента заявявам за една поръчка. Ако пусна нова, ще може ли по две едновременно да заявявам дневен кредит?
А така е изкушаващо..

# 53
  • София
Обещах да дам отзиви за таблета, който очаквах, ето този https://share.temu.com/VHAuUmNyYwA
Гледам, че цената му доста се е повишила - от 167 лв, в момента е 255 лв. Вече писах и скриншот дадох , че с ваучерът от 60 лв. и от корекция в цената ми излезе 90 лв.
Пристигна много добре опакован, в целофан и хубава твърда кутия. Има си всички описани салтанати - калъф, който се ползва  и като стойка, защитен силиконов калъф, безжична клавиатура, мишка, зарядно и писалка. Синът ми от два дена го ползва, даже игри си инсталира и е много доволен. Доколкото успях да проверя всички дадени характеристики, като версия Андроид 14, РАМ, РОМ, 8-ядрен процесор си отговарят. Та засега сме доволни Simple Smile

Здравейте! Можете ли да кажете дали има блутут?

# 54
Има ли място за сим карта . Нашия май се оказва дефектен . Има слот за карта но "запушен" и ще го ползваме само с wi-fi
  Не мисля че е запушен,сложете картата да легне с чипа на горе.

# 55
Ех, аз ли съм карък? Не ми дават купони, а днес пак имам кредит 200%. Всеки ден ли е това чудо? Аз в момента заявявам за една поръчка. Ако пусна нова, ще може ли по две едновременно да заявявам дневен кредит?
А така е изкушаващо..

Може и втора.

# 56
Аз сега пуснах за първи път с 200% процента Simple Smile Не обичам да правя поръчки за по 100 лв, но пък исках един път да опитам.

Сега взех две пратки, общо взето всичко е наред. Имам един малък комплект минерали (камъни) - 14 броя. Два от камъните изглеждат все едно са взети от улицата. Но другите са ок.

# 57
Дали може да се върне зъбен душ? Не съм връщала досега. Причината е, че струята не е с достатъчно силно налягане, но трябва ли да прилагам снимки? Отдолу има иконки за снимко или видео, но не мога до разбера дали трябва да кача снимка.

# 58
  • София
И аз не обичам да пускам за 100 лв , ама следващата става без пари, за 25 лв. взех доста неща.

# 59
Здравейте. Някой да е поръчвал и да е доволен от очила за компютър, синя светлина и да е доволен?
Ако имате и запазен линк по нечия препоръка също върши работа. Благодаря ви 🙂

Общи условия

Активация на акаунт