Отговори
# 900
Вики, страхотна бройка, направо си за рекорд! Чакаме те скоро с новини за успешен трансфер! Nature Snowflake

# 901
Благодаря ви! 🩷
Няма да правим ПИД Наси, препоръчват го, ако има  поне 1 или 2 неуспешни процедури. Даже са ни го предлагали и не сме го коментирали. И аз не виждам смисъл на този етап, нека видим при ЗЕТ дали ще има опит за имплантация поне.
Иначе използвахме техника зимот за обработка на материала, може би тя ни е помогнала за този успех.
Даже постоянно стоя и си мисля, да не са объркали с ембрионите на друга пациентка, толкова невероятно ми се струва 😀 Но в този ден бяхме само 2 за пункция, а другата жена имаше 3-4 Я извадени, та няма как.

# 902
  • На изток от Ада
Е ти пък объркали твой са си Вики!
Има смисъл от Пид, но както го чувствате

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 14:49 от nasito8988

# 903
Вики, много хубава новина. Дано успеете с първият трансфер.

# 904
V_sS Браво бе момиче ❤️ Нека успехът ви споходи скорострелно и бъде до финал ! 🙏
Вярвайте! Успех , силно стиснати палци имаш от мен. 🍀🍀🍀

# 905
Вики. страхотна бройка, нека колкото искате от тях да бъдат вашите бъдещи дечица! Heart

# 906
Вики, много добър резултат, особено ако сте с МФ. А иначе след пункция винаги идва по-рано цикъла, даже предупреждават, че между 7-10 дни. На мен при последните две стимулации ми дойде точно след 10 дни.
Тирамису, честито!

# 907
Vss, йейййй! Страхотни новини! Хайде и с имплантацията да няма проблем и да хвърляш по-късно памперси! Heart

# 908
Vi, страхотно, много яко, дано тези ембриончета продължават да те изненадват и скоро да гушкаш някое от тях.
Кога планирате ЗЕТ?

# 909
V, чудесни резултати, нека още първият транфер да е успешен!

Аз съм се захванала да си подредя добавките и с няколко месеца постоянство да постигнем най-накрая заветния резултат.
Още миналата година имах нисък витамин Д, а Б12 беше към 200 и нещо. Разбрах, че този Б12 е абсурден, макар да е в референтни, та си набавих една опаковка и само отлагах старта заради последните изследвания.
Към по-просветените откъм добавки - кога е оптимален приемът на вит. Д (за него знам да е до обяд), витамин Б12, омега 3, фолиева, евентуално вит. Ц?

# 910
  • Замък сред облаците
Вит Д и б12 преди 15ч (оптимално сутрин на гладно), вит Ц може с б12 (помага за усвояването), омегата преди лягане и 2ч след храна респективно.

# 911
Ехаааа , страхотно , Вики ❤ Според мен на този етап не е нужно да правите ПИД . Вие сте млади хора ,  доста лесно сте стигнали до цели 5 бластоцида , направо си е УАУ !!! За ПИД си има показания , не е редно да се предлага на всяка двойка правеща инвитро, гледа се цялостната картинка - възраст , фактор , аборти , неуспешни имплантации . Ние правим , защото имаме МФ и заради моя резерв . При това сме по  на 36 год.

# 912
Извинете, но не мога да се съглася с написаното за пид. Няма да влизам в дълги словоизлияния, но личното ми мнение - ако имаш възможност - задължително пид на всички ембриони. Ние също имахме 5 бластоцита с добро качество (от 9 Я, 7зрели, 7 оплодени, всички се развиваха до 4ти ден, на 5ти ден 5 бяха годни за пид). След пид - един здрав ембрион. Колкото и да бяхме съкрушени и изненадани от този резултат, се зарадвахме, че сме на правилното място, където пид е утвърдена практика. В България знаех, че ще ни кажат млади сте, първи опит, нямате заболявания, имате пълен набор изследвания в норма, няма нужда от пид, дайте да играем на руска рулетка.

# 913
  • На изток от Ада
Хубаво е да има пид да се знае какво ембрионче се връща...

# 914
В този ред на мисли - понеже не всички клиники могат да правят ПИД.. как се случва? Разнасят ги насам-натам?

Общи условия

Активация на акаунт