Отговори
# 990
Тъй, дясна тръба пропуска, лява - все едно я няма. ИМБ не е имало вероятно (оня случай беше с жълто тяло вдясно, следователно, потенциална ИМБ също по това трасе. Тъпото е, че има още малко септум за доизрязване, защото е повод за проблемна (предположи, че последната бременност е искала да се захване там, понеже е с доста широка основа и близо до изхода от тръбата ) или никаква имплантация.
Тоя месец опити… после една елегантна хистероскопия. Толкоз. Сега отивам да преям.

# 991
  • Ст Загора
И аз трябва да си сипя бира.
Не знам къде се намирам...

# 992
Прегръщам ви всички неуспели и разочаровани! Пожелавам през новата година нещата да се подредят- пожелавам ви/си ЧУДО!!!!
На мен утре ще ми е втори ден от цикъла и ще пускам Естрадиол и Прогестерон (това иска доктора). Кажете какво друго да си пусна, така или иначе ще ме боцкат?!

# 993
До миналия месец бях на Дуфастон (4 месеца го пиех) този месец не съм и то ..... егати закъснението .....
Аз по принцип все ми идваше на по 32, 33 дни ама сега гоня вече 39 ден ....
Няма смисъл от кръвен, с такова закъснение щеше да покаже и уринарния (с моята Б ми показа на такова закъснение) въпроса е, че явно Дуфастона и антибиотиците, които пих си влияят в момента ама вече искам да ми дойде.....

# 994
Lorrain, няма за какво да съжаляваш 😉 Тирамису е бременна и за сега всичко е наред 🤗 Пожелавам ти Коледно чудо!
Тирамису, в рамките на 72 часа се удвоява, не го отписвай още. Може да е някое момченце 😁
Наси, прегръдки!

# 995
Наси, съжялвам.
Според мен при момичетата по-бавно се качва чхг.
Щом се удеоява на по малко от 72ч е ок. Повтори в Понеделника..
И аз ще си сипя 1 вино, не ми пука,ще се разбере.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:16 от Snowflakee

# 996
Благодаря за окуражителните думи, момичета, оценявам го. След поредната порция отчаян рев на глас, се посъвзех малко. Ще ходя в неделя пак да ме бодат, то се е видяло.
Кактусче Purple Heart
Пуснала съм изследванията в една и съща лаборатория през 48 часа.
А това че прогестеронът спада, не означава ли също, че тялото ми разпознава, че няма да я бъде?

# 997
  • Ст Загора
Тирамису прогестерона си варива!

# 998
Тирамису и според мен чхг си нараства в граници засега, може да коментираш прогестерона с АГ, въпреки че е рано да се види на ехограф каквото и да е. Стискам силно палци! 🍀

Наси, съжалявам още веднъж!

# 999
Снежинке, точно обратното. Абсолютно всички жени, с които коментирах началното по-нисичко и бавно нарастване на ЧХГ са с момчета, една няма с момиче 😁 Дори те си ми казваха, че най-вероятно ще е момче с тези стойности 😅 Тези с момичета са с високо ЧХГ по принцип. Винаги може да има изключения, разбира се.

# 1 000
# 1 001
Торамису, не я отписвай тази бременност. Проследявай и ще се види какво ще се случи. Аз стискам палци за хубави резултати в неделя и всичко да е наред. 🍀

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 16:48 от Пълнолуние

# 1 002
Сега пък от Надежда ме насочиха към д-р Мила Кайрякова. Някой знае ли я? Явно на истинските лекари графиците им са пълни.

Общи условия

Активация на акаунт