Отговори
# 960
За херпес - масла от карамфил, чаено дърво, тамян. Действат безотказно.

# 961
  • Ст Загора
теста от днес

# 962
Наси, съжалявам, тъкмо влизах теб да проверя. Disappointed

Белийв, сега погледнах, моята офис хистероскопия при Калчев е била на 21ден от МЦ. Мисля, че беше съобразена повече с неговия график, отколкото с моя МЦ.

# 963
  • Ст Загора
Няма нужда от съжаления! Аз черта така и не видях .... Но съм с кофти зрение
Приключвам с опитите....
Мн ама мн се притесних. от вчера

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 11:02 от nasito8988

# 964
  • Замък сред облаците

На мен и на този тест ми бледнее нещо много леко, по-малко от вчерашния. Евентуално опит за имплантация да е имало…

# 965
  • Ст Загора
Аз имах кървене в неделя....

# 966
  • Замък сред облаците
Да, нали затова почна да тестваш. Тоест евентуално да е неуспешна имплантация, ако този последния тест е с първа урина.

# 967

На мен и на този тест ми бледнее нещо много леко, по-малко от вчерашния. Евентуално опит за имплантация да е имало…

+1
И аз го виждам каквото и ти.

# 968
  • Ст Загора
Ми да първа е , Аа!
Всичко точно!

# 969
  • Замък сред облаците
Предположих, но да съм сигурна. Хващам се за всяка сламка.

# 970
  • Ст Загора
Абе няма Б и това е ..
Ще пусна имунологичните нз кога и ще мисля за опити.
Осъзнах че избързах. Че трябваше имунологичните и други неща,.
И без да пиша на съфорумки...

# 971
  • Замък сред облаците
Понякога от такива емоции излизат такива изводи, да. Не се ядосвай. Всяко нещо с времето си. Вярвам че ще имаш успех когато си готова 🤗

# 972
Наси,на вчерашния тест виждам черта.
Тирамису,пиши като ти мине кръвния днес. Надявам се си успяла да се успокоиш от онзи ден.
Прегръдки за всички!

АА, благодаря, че написа,че прополките са спрени. Наистина нямах представа.

Имам много дребни кафеви точки след ходене по малка нужда. Погледнах набързо в нета как изглежда имплантационно зацапване и моето не прилича на тези снимки. 10 dpo съм. Чудя се да тествам ло утре или да си чакам евентуално закъснение и тогава. Хем съм нетърпелива, хем ме е страх...

# 973
Pumpkin, при всяка е различно имплантационното. Стискам палци! Hug

Наси Hug

# 974
Ей момичета много пишете Grinning не мога да ви изчета (четох по диагонал и пропуснах няколко страници).
Мислех да се включа на следващата тема, но така като гледам май сте променили нещо щом вече сте на 60+ стр.

Съжалявам за тези, които са имали неуспех този месец и желая успех съвсем скоро!!
Виждам и много хубави постове на последните страници и това много ме радва!

За мен ъпдейт - кариотипа ни излезе нормален, чакам НК-клетките да излзят да се консултирам с АГ, искам да пусна и МБ и цито и да започваме вече... минаха 4 м от А и много искам вече полужителен резултат, ама за целта ми прябва и зелена светлина за работа. Чакам Ц след 5-6 дни и искам да подновим нещата още през декември, може път тази коледа да ме навести коледното чудо.

По повод изследвания и стойности видях, че обсъждате на предишните стр. прогестерона и имам една чуденка. При последната ми (неуспешна) Б, след като в 7 г.с. все още нямаше пулс и пуснах прогестерон, той беше около или под 30, възможно ли е това да е и една от причините за неуспеха (нисък прогестерон, видях, че коментирате и качеството на Я се влияее от него), никога не съм приемала до сега?
Питам защото докторката ми въобще не обърна внимание на кръвните тогава, защото нямаше и точица дори в сака и стана ясно, че няма да се развие. Мен обаче все пак ме интересува и причината и дълбая навсякъде, разсъждавам си на глас както се казва (ще го коментирам и на следващия преглед) ...

Общи условия

Активация на акаунт