Отговори
# 975
flow_rs, в каква мерна единица ти е бил прогестеронът около 30?
Ако е бил в nmol/L - то това е наистина много ниска стойност и може да е евентуална причина.
Ако обаче е бил в ng/mL, това е равно на 95 nmol/L и си е един страхотен прогестерон.

Пиши като ти излязат резултатите за НК клетките и ти пожелавам едно Коледно чудо! Christmas Tree

# 976
Аз вече ще се гръмна.....
Закъснява ми вече с повече от седмица, тази сутрин пак се тествах - абсолютно отрицателен тест...
Гърдите ме болят зверски, корема къркори като преди Ц, а той не идва.... не съм вярвала, че ще го кажа ама при 2 отрицателни теста за 1 седмица вече искам да ми дойде, че не се издържа това напрежение..... 🤦‍♀️

# 977
Билийв пусни си чхг.

# 978
  • Ст Загора
Момичета при бх кога идва МЦ?

# 979
Белийв случвало ми се е няколко пъти така. Веднъж беше ЗФ, а другия път късна О, заради високо тсх. До седмица закъснение се приема за нормално. Ако не идва, отивай на АГ да те види.

Скрит текст:
нашите 2-чки за 6ти ден не са оцелели. Но все пак си имаме 5 с хубаво качество ☺

# 980
BeLive1211, аз бях така няколко поредни месеца в началото на тази година. Огромно закъснение, отрицателни тестове, нито кисти, нито задържани фоликули - нищо. Всеки път тичах до АГ и нищо съществено не се виждаше.
Бях приемала 3 месеца ниска доза инозитол, който уж регулира цикъла и ми идваше на 32 дни, но започна лека-полека да се измества и започна да ми идва на 39, 38, 40, 42 дни. Увеличих двойно дозата по препоръка на АГ и пак си ми закъсняваше (рекордът бе през юни или юли - 47 дни). Този период бе лишен от всякаква логика и всъщност ме накара да се ядосам и да спра и инозитол, и всичко. И така, август месец цикълът се регулира от самосебе си, съответно стана на 29-31 дни с доказана овулация през последните два месеца. Какво беше това чудо, така и никой не разбра.

# 981
Момичета, моите страхове се потвърдиха, не расте добре, ниско е.
Припомням преди 2 дена в сряда бяха:
прогестерон 169.9
ЧХГ 121.5

Днес са:
прогестерон: 140
ЧХГ: 197.5

Искам да потъна в земята.

# 982
  • София
Тирамису, все пак си в рамките на 72часа. Не го отписвай още. За съжаление ще трябва да го следиш поне още 2-3 пъти според мен.

# 983
  • Ст Загора
Тирамису в една и съща лаб ли са? На48ч

# 984
Тирамису, Наси, много съжалявам.  Макар да не познавам никое от момичетата тук, винаги когато някоя форумка пише лоши новини, ми става много кофти. 🙁

Аз съм с HCG 0.100 от вчера, 3 дни преди МЦ, и отвратителен ПМС. То не е гадене, болки, рев сълзи сополи…. Горкия ММ, не знам как ме търпи. Този месец някак си усещах, че няма да станат нещата, но все пак разочарованието ми е голямо. Тествах се рано, защото Тончев каза при положителен тест да тичам при него да ми назначи фракси заради мутациите ми. Е, уви, някой друг път ще е.

# 985
  • Ст Загора
Lorrain съжалявам! Аз също бях мн зле тези дни. В четвъртък и петък се разревах

# 986
Наси, не знам какво да кажа.Виждаше се чертата, искрено се зарадвах.Щеше да е хубаво.Има и следващ опит.
Тирамису, +1 към мнението на Шантал.

# 987
  • Ст Загора
Белма благодаря! Както казах опитите се отлагат във времето

# 988
*тирамису* Пожелавам ти чудо ! 🍀🙏

# 989
Тирамису,желая ти от сърце да потръгнат нещата!

Общи условия

Активация на акаунт