Отговори
# 945
Ехааа, Вики, от няколко дни те мисля, а ти се появи с най-прекрасните новини. Браво Green Heart
Постигнали сте голям успех и вярвам, че ще ви следва и нататък. Чакам те скоро да ни изненадаш с положителен тест.
Точно от такава новина имах нужда тия дни.

Към момичетата, които са правили хистероскопия, знаете ли кои са най-подходящите дни за това?
Бяха ми казали 10-11-ти ден от МЦ, а тая седница не спряха да ме мотаят и сега уж ще е другата седмица на 14-ти ден, но се притеснявам да не е късно и да изгубя още един месец, защото очевидно на лекарите не им пука, че за мен всеки ден е важен. Ами измрънках си, знам, че поне тук ще ме разберете. Аз си оставам с моите драми и дилеми.

# 946
На мен ми правиха хистероскопия миналия месец, в средата на октомври. Трябва да е на чист ден, обикновено 8-9-10 ден от цикъла, планират я спрямо графика на лекарите. При мен се падна на 9ти ден от мц.

# 947
  • На изток от Ада
Преди О се прави хистероскопия моята на  8 ден
Аз ще умувам за др тема, може пък да не се записвам! Тези дни съм в кофти настроение

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 23:54 от nasito8988

# 948
В този ранен час, да ви занимая с един казус.

Плюс тест за О на 13 ден, О на 14 ден (имах болки). Почнах с easyhome за Б на 9dpo до 13dpo и всички бяха напълно отрицателни. Тестовете ми свършиха, защото ги мятам като салфетки в чалга дискотека Grinning и реших на 14dpo да ползвам метода на Candy с тест за О.
Дойде ми на 15dpo, като въпросът ми е на какво може да се дължи това количество ЛХ часове преди М? По принцип почвам много рано с тестове за О и първите дни тестoвата едвааа се вижда.
Изключвам категорично бременност.
Скрит текст:

# 949
  • Замък сред облаците
Киста (ЗФ). Бих казала и БХ катовероятност ама си тествала до 13 дпо, така че не.

# 950
Аниго и аз съм имала почти положителен тест за О ден преди МЦ. На какво се дължи не знам.. Някои марки тестове просто дават винаги по-ярки втори черти. Има резон и да е киста, както е писала АА.

# 951
LH си има покапсания и спадове, нормално е. Не се филмирайте чак толкова. Аз пък тоя път ще си изчакам чинно 12 дни след О. Не остана, ей го на другия Четвъртък. 🤣👌

# 952
Anigo, имаш ли някакъв вид поликистозс на яйчниците?
Аз съм с микрокистозни и тестовете ми след О до М винаги са били доста наситени.
Далече от положителни, но пак с ясна, червена черта.

# 953
Нямам, ендометриозата ми стига Grinning

# 954
Момичета, 6 7 дни съм след О, изби ми херпес на горната устна от стрес , личната ми каза Ацикловир за мазане и пиене, обаче аз не смея да го пия, нещо друго изпитано да знаете?

# 955
За първи път ли ти избива? Ако не е за първи път, може и само да мажеш. Ако е за първи път, по-добре пий и през устата. Скоро минах по този път. На мен ми се случи в 7 г.с. да ми избие херпес тип 1 за първи път. Тествахме антитела Igm и igg и PSR с проба от раната и изписаха Валтрекс за през устата. Ползите надвишават рисковете в такъв случай. В ранна бременност е опасна прясна инфекция. Ако си забременяла, няма да навреди, но сподели с лекарката си, че правите опити. 
Момичета, 6 7 дни съм след О, изби ми херпес на горната устна от стрес , личната ми каза Ацикловир за мазане и пиене, обаче аз не смея да го пия, нещо друго изпитано да знаете?

# 956
И в миналото, но рядко. По-добре да питам гинеколога си.

# 957
Да, най-добре питай. Но щом и друг път ти е избивал, не виждам смисъл от хапчета. Особено пък щом е на устата.
И в миналото, но рядко. По-добре да питам гинеколога си.

# 958
Хистероскопия може да се направи във всеки един момент от месечния цикъл. По принцип е или в първите чисти дни, или 5ти ден след доказана овулация, ако ще се съчетае с биопсии. Аз съм правила и двата варианта.

# 959
За херпес като съм нямала ацикловир, съм го мазала и с паста за зъби. Пак върши някаква работа.

Общи условия

Активация на акаунт