Връзка след 40+

• 14 398
  • 404
  •   1
Отговори
# 210
  • Столичанин ама не в повече :D
Наскоро попаднах в разговор за връзка след 40 годишна възраст. Темата касае мъж, не семеен,няма развод,няма извън брачно дете. Коментар, който ме изуми,малка част ме отврати е "на него вече му е късно,може да вземе жена с дете(деца). След тези думи се отдалечих от разговора. Въпроса ми е... Защо "хората" могат да си позволят да "планират,да казват кой как да живее,какво да прави,че даже и в спалнята какво да се случва,в личния живот да натрапят,кое е редно и кое не. Да казват "на теб ти трябва,това това,а онова не може" . Може би има наименование за това, което още не го знам....
При разговори с жени човек винаги трябва да е пълен ама пълен непукист, защото жените имат биологичен часовник който с времето почва да цъка все по-бързо, и заради това злобеят, че младите жени им стават конкурентки, ненапразно приятелствата при жените са https://www.youtube.com/watch?v=jKbDpp84dhk .Разбира се че намиране на млада жена без деца е по-трудно, а след определена възраст е по-добре жена с деца отколкото такава без защото старите моми трудно стават за връзки (личен опит), но пък един мъж има по-голям шанс за младо гадже, отколкото една жена, защото мъжете и жените гледат различни неща просто природа (която не е политкоректна), жените гледат сигурността, мъжете гледат младостта. Разбира се връзката с млада жена пък си има други минуси (отново личен опит), най-добре е да се събират хора на подобна възраст или поне с не много голяма разлика и или и двамата с деца или и двамата без, но след определена възраст това става трудно, защото при жените има едно губене на връзката с реалността и с личната самооценка (и когато заради това не им се получават връзките се озлобяват и оттам отблъскват и мъже с които биха им се получили нещата, въобще затворен кръг от който трудно се излиза). А умните мъже се събират с жени, които ги обичат и ценят, а не задължително с топ красавици. Имах един приятел, който приличаше на нещо средно между бекъм и пит, та той спеше с много красиви жени, но накрая се ожени за неугледна жена в сравнение с тея които е имал, отначало не го разбирах вече да.

# 211
  • Пловдив
Много жени сме гледали бебета на 40+, без да сме толкова убедени, че на 50 е невъзможно.
Естествено, че младостта е предимство при почти всичко, но айде направо да се пенсионираме на максимум 50, че само за кафе с клюки и лежерни екскурзии ставаме.

# 212
айде направо да се пенсионираме на максимум 50, че само за кафе с клюки и лежерни екскурзии ставаме.

Съгласна съм!!! Ама с европейски пенсии, ако може.... че с нашенските хич няма да ни е до клюки и екскурзии.

# 213
Ами аз си мога към момента всичко, освен гледане на бебета Simple Smile Което и казвам Simple Smile

Едва ли ще се пенсионирам истински, в смисъл да живея без работа, преди 70-те, живот и здраве.

# 214
Една жена на 50 и 50+ може да изглежда много добре, красива, поддържана и активна, но енергията и ентусиазмът на по- младата възраст ги няма. Няма какво да се лъжем. Поради някакъв житейски катаклизъм може тази жена на 50 и повече да гледа дете, но доброволно да си го причини не го разбирам.

# 215
  • София
Аз лично имам повече енергия и време за малките си деца сега, отколкото имах за големите си преди 20+ години.
До човек е и до начин на живот.

# 216
Доколкото разбирам за какво се бори авторът (обикновен човек), то е другите да не му се бъркат в живота, да не му го коментират и да не му казват, че ерген на 40+ става само за жена с дете.

Абе обикновен човече, като не искаш да слушаш коментари - не случай, не участвай в такива разговори и всичко ще ти е на 6!
Защо разговарят? Защото и те са обикновени хора, интересно им е, имат си мнение и имат свободата да си го казват. А ти имаш свободата да не ги слушаш.

# 217
До човек е, да.
Енергия имам в изобилие.
Но вече съм по-голям егоист.
Имам си навици, порядък в живота някакъв, създаден психически комфорт. И това би ме  възпряло.

# 218
  • Варна
78 годишен е станал баща на близнаци. Изключително позитивен и активен мъж. Обясняваше как става през 3 часа, за да помага на жена си за храненето. Гледайте  репортажа на Румен Бахов, преди да го осъдите.

# 219
Направи нова тема за майчинство и бащинство на 70+.

# 220
  • София
78 годишен е станал баща на близнаци. Изключително позитивен и активен мъж. Обясняваше как става през 3 часа, за да помага на жена си за храненето. Гледайте  репортажа на Румен Бахов, преди да го осъдите.
Не осъдихме и 60 годишната, която роди, но сега детето и е сираче. Дано тук майката да има дни.

# 221
  • France
На 78 и без близнаците ще става на 3 часа. Заради простатата Joy

# 222
На 78 и без близнаците ще става на 3 часа. Заради простатата Joy

И аз това си помислих. А сигурно и без това не спи много нощем на тази възраст.

# 223
Пропуснала съм това. Кой е станал баща на 78 г? Единствено се сещам за Робърт Де Ниро, че стана баща на тази възраст.

# 224

Става, ама сега. А след 5 години? А след 10? Кой ще учи детето да се катери, да кара колело и кънки, да каера ски, да плува... С кого ще ритат топка и ще играят федербал? 
Това за мен е приемливо само ако е надиплил много милиони иначе е егоизъм

Общи условия

Активация на акаунт