🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 640
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 120
Две неща ми направиха впечатление - едното от написаното тук и явно споделено от Иван в надкаста, че не е ходил до др.лагери нито веднъж. Някак си дори и този справедлив съдник, какъвто е този форум, подмина тази явна неравнопоставеност между участниците - само един съфорумник го коментира. Влизайки публиката все повече в същината на предаването, имайки опита и от редица др. формати, такива отношения най-малкото будят много въпросителни и недоверие за тези действия на продукцията. Ако е казал, че ще прави стратегии с др.играчи, дали са щели да го пуснат? Или за да го пуснат, трябва да е казал - искам да си определя сексуалността, като отделя един индивид (ама не уточнявам пола) от др.лагери в храстите. За ходенето навътре в джунлата при Лагер 3; другарският съд на Биляна; масажи и пранета на гимнастички е доста коментирано - прозрачно вмешателство със сценарий на продукцията. Остава горчивина във възприятието на зрителя как са поставени всеки от уччастниците, дори и да допуснем др.хипотеза - че просто Иван не е искал да ходи, а ми да си кротува и скатава, за да не се набива на очи.
Другото - за това какво аджеба, се е случило между Кирил и Биляна преди предаването и то само понеже се обсъжда в последните 100-на страници от тази и предходната теми. Никъде не прочетох предположението за типа на акта, който е станал между тях, а за мен той е очевиден - какво е по-неприлично от нормален сексуален акт, което да се сподели от момиче на 21г. като Биляна, озъзнавайки, че все пак това ще се излъчи?

# 121
  • Другата България
Ама какво има да му се коментира?
Иван не е казал, че не е допускан да ходи до други лагери, че му е забранявано, че е умишлено е спиран .
Казва, че НЕ Е ХОДИЛ.
Може да не е ходил по куп причини, моето предположение като зрител е че именно - не е ходил, защото е искал
Цитат
да си кротува и скатава, за да не се набива на очи.
Такова поведение видяхме за целия му престой.
Така е избрал, така се е държал.
В мен като във зрител няма никаква горчивина, що се отнася до Иван.
Другото, за “типа на акта“ дори няма да коментирам.
Малко нездраво ми идва.

Да започва епизода, че този тридневен престой без такъв не се отразява добре на нас, зрителите.

# 122
Иван каза, че не са го пускали да ходи в другите лагери, а не че не е ходил, защото не е искал. Аз лично не разбрах кой не го е пускал - от продукцията или хора от лагера му. Но каза ясно, че не са му позволявали, въпреки желанието му.

# 123
  • Другата България
А, това вече е друго нещо.
Ако така е казал, той, а не е интерпретирано от зрителите /аз не съм го гледала/, значи съм съгласна - не е редно да има разлика между участниците и желанията им.
Ако не  е допускан от съотборниците си, още по-нередно.

# 124
Предлагам да започваме залозите  -  колко пъти ще реве вселенската майка в този епизод? От мен 4.

# 125
  • България
Ще хвана морска болест като гледам хеликоптерното ръкомахане.

# 126
Добре, сега показаха  как  някой използва тесла. Най-после.

# 127
Също и колко пъти пожарникаря ще говори за ядене?

# 128
  • Другата България
Гошо наистина ли обвинява САМО тренер и Марина за Лора???
След като той почти еднолично му даде наклон какво да направи?

# 129
# 130
  • София
Гошко като замаха с тия пръсти ми иде да се протегна към телевизора и да го плесна. Дали ще може да ги приказва всичките глупости без да прави знаци с ръце?
Венци, душата, не знае каква е разликата между Мишлен и Мишелин.

# 131
Няма разлика.

# 132
Няма разлика.
Между храна и гуми?

# 133
  • София
Добра стратегия, разчитаща на голямо доверие между съотборниците.
Ако Дзами саботира, всичко ще е ок.

# 134
Георги много ме дразни!
Предпочитам Марина да реве 10 п ти вместо Гошо да сказва!!! Не млъкна бе..тва ..мели,мели..то се не издържа..иде ми да си разкъсам пенюараааа Joy

Общи условия

Активация на акаунт