🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 634
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 105
Никой от прословутата 4-ка не е отбелязал рождения ден на героя....
Напротив, всички бяха качили пожелания, присъствали са и споделят клипове от празненството.

# 106
  • София
Мисля, че е ясно, че се пита за риалити злодей, тази така специфична и трудна роля, която не винаги я има... Даже в повечето случаи липсва...
Ние не познаваме лично тези хора, за да ги определяме като зли. Не се пита кой е зъл като човек, а кой е риалити злодея. Кой е в тази роля. Мислех, че се подразбира...
И да Марина не е такъв образ, но нямаше как да не я включа. Включил съм всички хора, които дразнят публиката, ама няма как сега да пускам 100 различни въпроса и уточнения, че то ще стане манджа с грозде.
Кой е риалити злодей (стратегическия тактик на сезона), кой е зъл с постъпките си, кой е това, кой е онова. Общо е, обобщаващо е. Вие си решавате според вашите лични разбирания.

Иначе Георги е злодей, но неосъзнат такъв, при него му се получи отвъре, натурално.
Дзами, Влади и Гогов имат капацитета да са класически риалити злодеи, но не са. Поне засега. Гогов е 'шута на сезона' (в добрия смисъл), Дзами все още не е направил нищо стратеческо срещу някого, освен да се кара за Петя и да я обижда по един много грозен начин, а Влади иска много да е герой и няма как да е злодей.
Мая също има този потенциал, но много се сниши след като беше избрана за битка от Влади и оттогава е много пасивна.

Реално класически риалити злойдей този сезон няма.
С такъва заявка влезе Еляса, но той си излезе рано и не може да защити претенциите си.
Риалити злодей --> участник влязъл във формат да играе стратегически и задкулисно. Да манипулира, лъже и т.н. но осъзнавайки, че всичко е само една игра.

Та така, който разбрал-разбрал. Simple Smile

# 107
Абе за мен Георги си е класически злодей, напълно осъзнава каква роля е предприел и не се опитва да говори за сила и чест. Не е най-изпипания схемаджия, но му идват натурално. Чуден образ, ако не беше разпита на Биляна за членове, щях да му симпатизирам като на човек, който прави сюжета по-интересен.

# 108
Ронин е странстващ самурай да. Самосиндикален. Сигурно е Миро. А другите двама са сигурно победителите. Жорката сигурно ще отпадна баш като се осъзнае и Бистра ще го успокоява.

# 109
  • Варна
Ронин е странстващ самурай да. Самосиндикален. Сигурно е Миро. А другите двама са сигурно победителите. Жорката сигурно ще отпадна баш като се осъзнае и Бистра ще го успокоява.
По-скоро Бистра е отпаднала и Миро вече няма за кого да "работи" - ронин.

# 110

И аз помислих, че Бистра е отпаднала... Но е възможно и да е Георги. Те нали са.... И аз не мога да определя точно какви са с Киро в момента, а може би има нещо в бъдеще.

Никой от прословутата 4-ка не е отбелязал рождения ден на героя....
Напротив, всички бяха качили пожелания, присъствали са и споделят клипове от празненството.

Не им разбирам аз на тези instagram и facebook, казаха ми, че няма нищо публикувано.
Ето Биляна и Берке. Заедно.... Мен ми се мерна в снимките на Бистра, че отзад е Биляна, но не бях сигурен

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 11:34 от Лорд Шаш

# 111
Скрит текст:
Мисля, че е ясно, че се пита за риалити злодей, тази така специфична и трудна роля, която не винаги я има... Даже в повечето случаи липсва...
Ние не познаваме лично тези хора, за да ги определяме като зли. Не се пита кой е зъл като човек, а кой е риалити злодея. Кой е в тази роля. Мислех, че се подразбира...
И да Марина не е такъв образ, но нямаше как да не я включа. Включил съм всички хора, които дразнят публиката, ама няма как сега да пускам 100 различни въпроса и уточнения, че то ще стане манджа с грозде.
Кой е риалити злодей (стратегическия тактик на сезона), кой е зъл с постъпките си, кой е това, кой е онова. Общо е, обобщаващо е. Вие си решавате според вашите лични разбирания.

Иначе Георги е злодей, но неосъзнат такъв, при него му се получи отвъре, натурално.
Дзами, Влади и Гогов имат капацитета да са класически риалити злодеи, но не са. Поне засега. Гогов е 'шута на сезона' (в добрия смисъл), Дзами все още не е направил нищо стратеческо срещу някого, освен да се кара за Петя и да я обижда по един много грозен начин, а Влади иска много да е герой и няма как да е злодей.
Мая също има този потенциал, но много се сниши след като беше избрана за битка от Влади и оттогава е много пасивна.

Реално класически риалити злойдей този сезон няма.
С такъва заявка влезе Еляса, но той си излезе рано и не може да защити претенциите си.
Риалити злодей --> участник влязъл във формат да играе стратегически и задкулисно. Да манипулира, лъже и т.н. но осъзнавайки, че всичко е само една игра.

Та така, който разбрал-разбрал. Simple Smile

Естествено, че коментираме видяното на екрана, duh.
Марина, впрочем, има злодейски прояви и може би с повече власт от нея би станал чудесен злодей, макар и необичаен Joy Според мен се бъркат понятията Стратег и Злодей. Някой може да бъде само едното или второто, а друг и двете. Колкото до "влизането в роля" (Стансилавски нервно пуши в ъгъла), съм скептична и мисля, че всеки избира (съзнателно или не) поведение, което е най-близо до истинската му същност и качества, да не споменаваме, че някой може да избере едно, пък да покаже съвсем друго. Което е доста интересно като се случи и Георги е пример за това.

Все пак никой не е изцяло черен или изцяло бял, хората имат всякакви нюанси и подобни категоризации са най-вече за да може човешкия мозък да си обяснява свят, който не подлежи на логично обяснение. И да си пишем по форуми.
Кой разбрал-разбрал Wink

# 112
  • София

Точно това очаквам да се случи Wink

# 113
  • София
Да обобщя за тези без ИГ - от сторитата на присъстващите се вижда, че на РД на Жорката са били Шериф, Секулички,Киро, Берке, Биляна ( двамата в чудесни отношения, дали са заедно не е сигурно, на различни маси сякаш седят), Бистра, Мая, Петя и Лора. Не видях Дзами, Влади и Миро даже да са го поздравили.
Да споделя още нещо - в ИГ си в стори Лора е качила клипче, в което иска Биляна да потвърди, че са в прекрасни отношения ( вчера, Биляна едва ли е гледала Надкаста) и че всичко е цветя и рози. Доста долничко - тя я нахрачи в Надкаст, ама сега Биляна да не й е удобно да го направи.
Харесва ми тълкуванието за Ронин - Миро, останал без господарката си и продължаващ сам, дано!

# 114

Мамка му и прасе...... Дано стане като във филма.

Да обобщя за тези без ИГ - от сторитата на присъстващите се вижда, че на РД на Жорката са били Шериф, Секулички,Киро, Берке, Биляна ( двамата в чудесни отношения, дали са заедно не е сигурно, на различни маси сякаш седят), Бистра, Мая, Петя и Лора. Не видях Дзами, Влади и Миро даже да са го поздравили.
Да споделя още нещо - в ИГ си в стори Лора е качила клипче, в което иска Биляна да потвърди, че са в прекрасни отношения ( вчера, Биляна едва ли е гледала Надкаста) и че всичко е цветя и рози. Доста долничко - тя я нахрачи в Надкаст, ама сега Биляна да не й е удобно да го направи.
Харесва ми тълкуванието за Ронин - Миро, останал без господарката си и продължаващ сам, дано!

Точно затова споменавам няколко пъти гледайте кой при кого сяда на пейката по време на игрите.
А както тук в момента се случва кой поздравява рожденика и кой е присъствал 🤔

За мое съжаление ронина май ще е Миро.
Е, след като е свободен от господарката си която сам си избра за господар, може да им опука шушоните на всички 🤣

П.П. Снимката на Миро е оригинална, не е монтаж.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 12:44 от Лорд Шаш

# 115
  • София
Дяволе, благодаря за поредната фантастична тема! Както написах и в другата, направо са като енциклопедии на предаването, има всичко - от отговори на всички въпроси, до красиви кадри, носещи удоволствие и наслада. Респект за отделеното време и огромния труд!

Аз бих била много радостна, ако Бистра отпадне и Миро не се прехвърли да е патерица за някого другиго, а започне да играе за себе си. Би било страхотно! Спокойно може да спечели формата и да даде парите за благотворителност, има толкова много каузи, толкова много болни дечица...
Според мен, който заслужава да е на финал, ще стигне дотам със собствени сили, не носен на ръце. Игрите го позволяват, защото не ощетяват нежния пол, стратегиите са за всички, така че извинение няма.
Бистра е с най-много покровители и играещи за нея хора в историята на риалититата, наравно с Алекса от ИВ. Ако отпадне въпреки цялото бутане, значи не е достатъчно добра за финала.

Георги е единственият злодей там, но и той не е типичният такъв, защото си прокарва злодейските ходове, докато морализаторства изобилно.
Марина не е никакъв злодей, а соц лелка с фалшив морал в тялото на млада жена. Безопасна игла с неадекватно поведение.

За любовната история - за мен в един любовен триъгълник всичките ъгли са тъпи. Не съм очарована, че Ванката си даде гривната на Берке, но пред възможността да я даде на Киро, всъщност този вариант намирам за по-добър. Беркето така или иначе е в миманса и с него или без него, все тая. Не оказва никакво влияние на нивото на океана и на климата на острова. Ако не ни го натрапваха заради любовната история, щеше да е абсолютно незабележим и съвсем излишен. Нищо по-различно от Иван, но втория поне най-изненадващо спечели игра.

П.П.: Снимката на Миро е страхотна!

# 116
Аз си мисля, че това определение за Миро като ронин може да е изцяло заради неговите монголски корени, без да е вложен по-дълбок замисъл, свързан с играта.

# 117
Аз си мисля, че това определение за Миро като ронин може да е изцяло заради неговите монголски корени, без да е вложен по-дълбок замисъл, свързан с играта.
И аз така мисля, а както виждаме на снимката са на билярд, така че може и с тази игра да има нещо общо, а не с играта на Острова.

# 118

Недей така, толкова надежди ще попариш... Grinning

# 119

Мирослав Джоканов всъщност е узбек. Да Узбекистан е бил и част от монголската империя.
Реших да проверя какво ще ми каже google търсачката за тази снимка. Препраща ме към филми за Чингис хан 🤣  Логично след като облеклото е на на монголски воин 😉
Но просто първото което се сещам като го погледна е за "Последния самурай" с Том Круз... Имаше някъде подобен плакат на филма.
А всъщност на снимката Миро разделя фамилията си на Джо Хан🤔😉 Много ми се ще да го питам защо е облечен така? Във филм ли е участвал миналата година. Професионален грим виждам по него.

.

Марина не е никакъв злодей, а соц лелка с фалшив морал в тялото на млада жена. Безопасна игла с неадекватно поведение.

Ма баш я определи🤣🤣🤣

П.П. Според мен довечера Петя ще премине в лагер Глория

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 15:08 от Лорд Шаш

Общи условия

Активация на акаунт