🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 613
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 90
Злодея на сезона засега е само един, но в анкетата трябва да се гласува за трима...
Кирил има кофти прояви, Влади е потенциален, Мая е злодей под прикритие. Марина е злодея-майка Joy

Злодей е някой, който върши злини. Това дали е емоционално нестабилен, злобен или глупав/прост е допълнително.

# 91
Когато участниците се познават отпреди е пределно ясно че ще играят в коалиция. Това рязко обезсмисля играта, защото отношенията им не са неутрални. Така се предподставя кой да е шампион. ти като имаш 4-5 човека е ясно че ще си пазите гърбовете, и да отпаднат един-два, поне един от групичката ще добута до тройката.

ladonnae, подкрепям. Злодей е който върши злини. Дали му идва отвътре или го прави защото е в роля е друг въпрос.Дали е емоционално нестабилен или нарочна се прави на такъв няма значечние - значение имат постъпките. Въпросът не бе за "риалити злодей", а  за "злодей"

# 92
Терминът злодей е неподходящ за анкетата. Лично мнение. Гадняр, неприятна личност....нещо от сорта, е доста по относимо...смятам.
Какъв злодей е марина...като показа само сързи, сополи, съскане и задник...Rolling Eyes

# 93
Много готин надкаст с Иван. Неделчо и Туджаров почти не задаваха въпроси, Иван не им даде възможност да говорят много. Simple Smile
Добър човек изглежда, ама си ме е яд, че се отказа. Във втори сезон трябва да наблегнат повече на каста и да има мотивирани участници. Интересно, че в подкаста каза, че мечтае за семейство(с жена) и деца.

# 94
Благодаря за темата Diavolo, Soney.

"Злодей" е от форматите тип Сървайвър, вкл. и за Островът на 100-те гривни. Това е роля, която не всеки може да изиграе. Не е нужно да си лош човек, а да играеш играта.
В Островът Георги е злодей според мен. Предполагам, че не е кофти човек, но много добре играе ролята на злодея. Непрекъснато мисли какви ходове да предприеме (склонен е да излъже, да подведе другите, да се коалира и да предаде) , за да спечели.
Не виждам други злодеи.
Заявка за злодей даде Еляса, но жалко, че отпадна.

# 95
Запис и благодаря за темата. )
И аз гласувах за Георги по злодейския въпрос.  Мисля като Fortuna, с едната разлика, че ми се стува и иначе да е кофти човек.

Интересни неща от подкаста с Иван:
.........................
• продукцията не са му дали нито веднъж да отиде до някой от другите лагери.
...................................
Това не е ли саботиране играта на участника? Откъде накъде на някои ще им позволяват да щъкат постоянно, да ходят на гости и да си развиват социалната игра, а други ще ги държат като крепостни селяни, за да не могат да завържат никакви познанства и съюзи! Rage

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 22:50 от MondoCane

# 96
Добър вечер на всички, искам да се извиня за отсъствието си, просто се случиха някои неща и нямах възможност да броя синхроните, но сега имам време и се надявам възможно най - бързо да наваксам, ето и синхроните до отпадането на Мимо (епизод 20)

# 97
Авторите на темата за пореден път са вложили много енергия и време. Получила се е перфектно!

А докато тук бистрите клюките на Острова, Бистра качи снимки от рождения ден на злодея:

Ах мискинина и я целува... Ма айде простено му е, че е рожденик.
Май голяма част от островитяните ( поне софиянци) са там.....
Ай наздраве!

П.П. Всъщност не снимки....стори ли му викате...
И аз като любимеца ми Гогов😊🤣

# 98
  • България
Бистра и Гошо са перфектната двойка, един за друг са. Пожелавам им дълги години заедно! Ако двама души са заедно спестяват "удоволствието" на друг човек да му се вгорчи живота. И астрологично си отиват: телец и скорпион са противоположни зодии.

Бистра си търси кой да я води за носа, лесно се влияе, а Жорката е специалист по сугесигиране. Как се съвместяват зодиите с протестантската църква не ми е ясно.

# 99
Бистра демонстрира подкрепа на Жорката, след като излъчването на култовите му изпълнения тази седмица оцапаха безупречния му имидж. И към Кирето е благосклонна. Беркето и той в патакламата. Еми.... чалга мууд отвсякъде. Имаше един стар лаф за краставите магарета, ама съм го забравила! Laughing

# 100
Берке отново е модна икона.

# 101
Бистра демонстрира подкрепа на Жорката, след като излъчването на култовите му изпълнения тази седмица оцапаха безупречния му имидж. И към Кирето е благосклонна. Беркето и той в патакламата. Еми.... чалга мууд отвсякъде. Имаше един стар лаф за краставите магарета, ама съм го забравила! Laughing

Не знам какво да мисля, но е факт, че това е публикувано в профила и преди час. А тя не е от най- публикуващите каквото и да е.
В момента никой друг от тези които мяркаме там не е качил нищо....

П.П. Аз не съм обърнал внимание кой от играчите от кой град е. Марина и Иван знам.

П.П.2

.

Как се съвместяват зодиите с протестантската църква не ми е ясно.

Към края на предишната тема питах баща и на Бистра към коя църква е пастор?
Протестанти са така ли?

# 102
  • България
Пастор на протестантска/евангелистка църква в България. Тя пееше такива песни на Острова на избрания.

Скрит текст:
Ненавиждам религиозна пропаганда.

# 103
Пастор на протестантска/евангелистка църква в България. Тя пееше такива песни на Острова на избрания.

Скрит текст:
Ненавиждам религиозна пропаганда.

Те по тези църкви май всичките пеят.
Никой от прословутата 4-ка не е отбелязал рождения ден на героя.... Но... Влади преди време е качил  " Двама императори и един ронин" :

Ето над това може да се порасъждава . Може да е жокер към изхода на играта. А не да дъвчем кой с кой си легнал.

П.П. Ронин - самурай без господар. Загубил покровителство на своя господар или допускайки той да бъде убит. А в буквален превод - странник

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 09:41 от Лорд Шаш

# 104
"Злодей" е от форматите тип Сървайвър, вкл. и за Островът на 100-те гривни. Това е роля, която не всеки може да изиграе. Не е нужно да си лош човек, а да играеш играта.
В Островът Георги е злодей според мен. Предполагам, че не е кофти човек, но много добре играе ролята на злодея. Непрекъснато мисли какви ходове да предприеме (склонен е да излъже, да подведе другите, да се коалира и да предаде) , за да спечели.
Не виждам други злодеи.

Думата "злодей" си има съвсем конкретно значение, а това, че се използва във формати, е част от тази рамка. Може да е роля, а може да не е. Т.е. човек съзнателно да го играе такъв или просто да се вмества в определението. В този смисъл при Георги не е роля, защото в неговите очи той е от "добрите". Злодей е всеки, който в името на победата и/или защото му идва отвътре, унижава, лъже, краде, манипулира, постъпва егоистично и т.н., опортюнист ...

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 10:25 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт