🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 8 (03.11 - 10.11)

• 42 599
  • 1 228
  •   1
Отговори
# 75
Коментар на Мимо, относно мнението на Иван.

Той и Неделчо го контрира веднага, но Иван има право да не желае да сподели по каквито си иска причини.
А че сексуалността не е избор е факт, даже ми е убягнало, че го е казал.
Подкастът е приятен, има някаква симпатична логорея и разбирам защо нямаше синхрони - на въпроса "Как реши да се запишеш в гривните" той почна от времето, в което е учил в университета... Grinning

П.П. Лора явно не влиза във форума. Няма нито един глас, че някой я изпраща с положителни впечатления Laughing

# 76
Към този момент 11 гласа за Марина като Злодея на сезона JoyJoyJoy
Да има и 19 за Кирил. Много се колебах дали да не дам 20  глас, но реших, че никой не може да бие Георги. Гледам че до момента има 60 гласа и лети стремомглаво нагоре.

# 77
  • España
Надявам се да правим разлика между “злодей “ и “злобен” в реалити формат ! Аз на първите даже в известен смисъл им се възхищавам , защото да си злодей предполага интелект, комбинативност…. А на вторите , дето се вика “им идва отвътре” ! 😉

# 78
  • Другата България
Надявам се да правим разлика между “злодей “ и “злобен” в реалити формат ! Аз на първите даже в известен смисъл им се възхищавам , защото да си злодей предполага интелект, комбинативност…. А на вторите , дето се вика “им идва отвътре” ! 😉
За мен също злодеят е положителен герой.
Точно в такъв тип риалити.

# 79
Точно..Марина не ми е никакъв злодей..а просто една злобна женичка. Разлика има...

# 80
  • Другата България
Или пък Кирил злодей. JoyJoyJoy
Може да му се иска на пишман пъзелиста, ама то да си злодей в това риалити иска акъл, не само неудовлетвореност от живота и прелитане от цвят на цвят.
Независимо от пола.

# 81
Съвсем нормално е да се познаваш с хора преди предаването, още повече участници - те се срещат по кастинги и не само, не виждам нищо нередно. Нека са се познавали, и какво?! Още повече, ако не е била гадже на никой от тях и не е избрала нито един от двамата, не виждам защо да не направи сравнение на отношението им към нея, да ги опознае и тогава да вземе решение. Това е разговор за големи хора и не по този начин. Половината там са недорасляци, другата половина - сеирджии.

Ми не съм съгласна.
Има си клауза в договорите, забраняваща комуникация между участниците преди старта. Всичко признато от участниците дотук е в категорично нарушение на тази клауза. Друг е въпросът дали ще бъдат санкционирани.

# 82
  • Другата България
Че те половината трябва да ги санкционират в такъв случай!

# 83
Е как има клауза пък в същото време не е тайна, че доста от участниците се познават от преди, като това е излъчено в самите епизоди? А и хората направили кастинга са го знаели.

# 84
Е как има клауза пък в същото време не е тайна, че доста от участниците се познават от преди, като това е излъчено в самите епизоди? А и хората направили кастинга са го знаели.
Ами несериозна работа. Или с други думи - пълен цирк!

# 85
И аз съм изненадана от отговорите за злодей на сезона.
Дзами, освен мен, са го припознали като такъв само още 3 човека. За сметка на това Марина и Киро, дето грам мисъл не са вложили, са след Гошо по злодейство. Laughing

# 86
Просто хората не правят разлика между злодей ( кофти човек) и риалити злодей, какъвто се има предвид в анкетата. Марина е всичко друго, но не и злодей 😂.

# 87
Как ще ги санкционират, я колко епизода им напълни тази никому ненужна и неинтересна излагация!

То и в Сървайвър има строга забрана за уговорки за подялба на наградата, ама всички участници бяха слушали "и така нататъка" преди да заминат, на запис хванаха признанията на Агонцев, пък накрая Ваня излезе негодник, че е разкрил схемата.

# 88
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гошето си е баш злодей, но пък как раздвижи играта и ми е интересно да го гледам какви ще ги нафърфоли. Марина не е никакъв злодей, а е емоционално нестабилна и изпълнена с негативизъм.
Дзами отначало ме дразнеше, но му сече пипето и ми става все по-голям фаворит. С две думи кефи ме Sunglasses.

# 89
  • София
Съвсем нормално е да се познаваш с хора преди предаването, още повече участници - те се срещат по кастинги и не само, не виждам нищо нередно. Нека са се познавали, и какво?! Още повече, ако не е била гадже на никой от тях и не е избрала нито един от двамата, не виждам защо да не направи сравнение на отношението им към нея, да ги опознае и тогава да вземе решение. Това е разговор за големи хора и не по този начин. Половината там са недорасляци, другата половина - сеирджии.

Ми не съм съгласна.
Има си клауза в договорите, забраняваща комуникация между участниците преди старта. Всичко признато от участниците дотук е в категорично нарушение на тази клауза. Друг е въпросът дали ще бъдат санкционирани.

Даже не виждам как ще стане това. Защото първо трябва да го докажат, а "някой казал" не върши работа. Участниците може да се познават и преди кастингите, и тогава какво?

Общи условия

Активация на акаунт